- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
- 173
kızlarr paşam evimizi tutmuş kontrat yapıldı bugün 15 temmuzdan sonra ev bizimhayırlısı bakalım ilerlemeye başladık balayınıda ayarladık :119:
Oh mis, aldığınız herşeyi yavaş yavaş şimdiden yerleştirin, ne güzel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr paşam evimizi tutmuş kontrat yapıldı bugün 15 temmuzdan sonra ev bizimhayırlısı bakalım ilerlemeye başladık balayınıda ayarladık :119:
kızlar haberleri izliyor musunuz?? benim çok sinirlerim bozuldu yaaa kimler yönetiyor bizihakkari daha çok karışacak
![]()
offffffff bizi mi bekliyodu bunlar yaaaa.....kızlaarr bu arada hakkari merkez 3 yılmış allah yardımcımız olsun....bi de eşime dedim ki kpss için dersane var mıdır gideyim diye,ekmek almaya çıkabilirsen dua et dedi bana çok haklıymış....ne kapıya çıkarım ne balkona ne sokağa....offffffffffffffffff
haberleri izlemiyorum bir süredir...o insanların nasıl bir beyin yapısı var merak ediyorum..ya da var mıama azıttıranlar da suçlu bence...kendileri çalıp kendileri oynuyorlar..açılım dediler demokrasi dediler tavizleri verdiler de verdiler........hadi bakalım çıksınlar işin içinden
![]()
başladım canım allahtan, daha fazla evde kalmak bana yaramayacaktı zaten:2:allahım hepsini korusun yaaa,terör konusunda bi arpa boyu yol alamadık anasını satayım
kızlar bu gece eşim için de dua edin olur mu![]()
merhaba erkek arkadaşım astsubay. bir şey sormak istiyorum sizlere, sürekli tayin oluyorsunuz peki gittiğiniz heryerde çalışabiliyor msnz. yani mesleklerinizi merak ediyorum ben. cevaplarsanız çok sevinirim :) Teşekkürler
yok canım, iki hafta kadar kaldı. ben işteyim o evde,bana yemek yapıyor.haftaya rapor falan ayarlamam lazım. kurum bu aralar karışık, bakanlık yapıyolar bizi, çalışıyoruz, izinler iptal dedi genel müdür, belki benim özel durumdan dolayı verir iznimi ama çok da iznm kalmadı. daha yeni kullandım. eşim ekimde gelince izin almam gerekicek yine. napsam bilmiyorum.
kızlar beyaz eşyalarınızı alırken fırınlı ocakta aldınızmı yoksa set üstüyle mini fırınmı aldınız ? ben karar veremiyorum çamaşır makinesini mutfaga koyuyorlarmış banyolar dar olabiliyormuş bu tuttuğumuz evi daha görmedim genişmiş ama şimdi çıkçak olan astsubayın eşi mutfağa koymuş set üstü varmış banyoda nem olur diye :44: nişanlımda sen bilirsin diyor ama karar veremedim![]()
evet canım annen çok doğru söylemiş benim bi arkadaşım da mini fırın aldığına çok pişman olup gidip bi de üstüne davul fırın aldıyaa tatlım çamaşır makinasından behsetmişsin yeni çıkanlar hakkında pek bilgim yok yani deterjanını felan kendi alıyo ya mesela ben beyazlara ayrı renklilere ayrı deterjan kullanıyorum bu makinada önceden depoluyosun sıkıntı olmaz mı bu konuda yine de iyi araştır teknolojinin her yeni ürünü de kullanışlı olacak diye bişey yok...şahsen ben olsam onu tercih etmezdim:))) bosh da karar kılman iyi olmuş canım herkes çok memnun
araştırcam canım zaten agustosta fln alıcaz temmuzda evi ayarlıcaz marka olarak karar verdim modeller arasında gelip gidiyorumya daha gelinlik için hiç bir icrat yok bende
agustosta seçsem ekimin ilk haftasına yetişirmi ki acaba yaa hazır dikilmişlerin üzerinbde oynama yaptırıcam istediğim gibi dikemezler yetişmez diye korkuyorum :44:
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Bir kandil gecesi Allah herkesin dualarını dilekelrini kabul etsin...
çok sağol canımdüdüklü tencerem tencere takımımın içinde var tatlım 3 ay önce aldım korkmaz marka kahvaltı takımı kristal takım fln hiç bişi almıcam gümüşlük flnda almıcam güzel bir tv ünitesi alıcam yatağımı bazalı alıcam bulaşık makinesinide çok programlı almıcam dediğin gibi hepsi kullnaılmıyor program sayısı arttıkça fiyat artıyor tek fark bu baktıklarımızda beyaz eşyalarımın hepsini gri alıcam iz bırakmayan modellerden çamaşır makinemide 7 veya 8 kg lık alıcam canım buzdolabında kombi diye bir model çıkmış duyan kullanan varmı acaba nasıl buzluk altta sebzelik üstte
duymadım maalesef canım ama tutacak kısmı gömmeli olanlardan alma tutacaklı olanlardan al temizlik yönünden rahat olur..herşeyin pratik ve kullanışlı olması önemli...çalışacakmısın bilmiyorum ama özellikle çalışacaksan görünüm ikinci planda kalmalı...çalışmayacaksanda öyle bence...bir de aldığın hiçbir şeyin kutusunu sakın atma...ben tuzlukların bardakların bile kutularını atmamıştım...çok rahat oldu toplarken....
İstediğin gibi dikerler canım da, hazır dikilmişler de çok güzel oluyor. Bedenin aşağı yukarı standartsa çok rahat gelinlik uyarlanabilir sana.
hoşgeldin canm.. amin inşallah hepimizinki kabul olsun...
kızlar bu arada bizim evlilik yıl dönümümüz 2 temmuz ve ben hala ne hediye alacağımı bilmiyorum...alabilinecek her şeyi aldımm t-şort,kazak,parfüm,cüzdan,gömlek,pantolon,mont,fb forması ,ayakkabı vs vs.... aslında yeni evliyken evimize hırsız girmişti dedim ya onun alyansını da çalmışlar acaba alyans mı alsam diyorum ama bu sefer kediminkini de değiştirmem lazım o da şu taşınma arefesinde baya pahalıya patlicakfikri olan var mı
![]()
beyaz eşya konusunda ben de beyaz aldım kızlar ama aklım grilerde kaldı, o zamanlar 700 lira fln fark vardı her eşya için o yüzden almadık. ama memnunum beyazdan da, ferah duruyor mutfak. gri alıcaksan da okyonuscum iz bırakmayanlardan al çalışıyorsun adam deli ederler valla. beyazda da yağ lekeleri çok göze batıyor elimde cifle ve yağ çözle geziyorum ben de mutfağa girince. dolabın buzluğu altta olması çok rahat oluyor özellikle benim gibi boydan kısalar için.ben mikrodalga da almadım gerek olmadı hiç canım, ama ilerde alırım belki çoluk çocuk olunca. mutfaklarda doğru dürüst eşya koycak yer yok malesef, mini tost makinesiyle cattle ı koyunca doldu benimki.
![]()