tamam şimdi yükselmiş puan
soru olursa mutlaka sorarım sana saol :1hug:
saol çok teşekkür edrim bu arada bn de sana bi soru soruum repin 186 puan dedin buna nasıl bakılıyoor bn bilmiyoruum birde bnde sana rep yollmk istedim ama karşıma inglzce bi yazı çıktı bu nedemk oluoookafamçokkarıştı
karşındaki kişilerin değerlendirmeleri işte sitede aktif olman gibi
rep hakkın dolunca yollayamıyorsun belirli sınırlamaları var benim bildiğim
senin yazına rep verdim ya o puan yükseltiyor[/QUOTE
peki o 186 dedin yaa o puana nasıl bakılıyoor ablacıım a.s.
karşındaki kişilerin değerlendirmeleri işte sitede aktif olman gibi
rep hakkın dolunca yollayamıyorsun belirli sınırlamaları var benim bildiğim
senin yazına rep verdim ya o puan yükseltiyor[/QUOTE
peki o 186 dedin yaa o puana nasıl bakılıyoor ablacıım a.s.
senin sayfanda yazıyır zaten puanı diye 204 yazıyor
ya handanımmm tepükkk geliyoduuu az daha sırnaşık şeydalga geçiyon sandımmm kısss sonraki sayfaları okudumm iyiki :1hug:belos çoklu alıntı yapıp altına yazıyı nasıl yazıon anlat bakem bi
mrb canımm eyüyükkkk sen nasılsınn :lepi:ya gözek o avatar ne ya:1shok:ölme emiiii:roflol::roflol:selamm hanımlarr nasılsınızz anneyim ben sen tatilde n döndünmüü canımmm
ya bu arada benim mesaj sayım yarı yarıya azalmışş puanımm 11bin küsürden 6 binlere inmişş gülken nergis olmuşummm kalbim azalmışşş fikri olan varmı????
teknik arıza dedüler de bi benimi buldu bu arıza yaaaaaakafamçokkarıştı
canımm topiğinizdeki mesajlar silinmiş sanırımmm sayf sayınızda az çünkü o yüzden mesajlarınız silinince herşey düşüyorrr
4 kalbim vardı 2' ye düştü sayfa sayısı bayağı çoktu ama oda düşmüş
canımm topiğinizdeki mesajlar silinmiş sanırımmm sayf sayınızda az çünkü o yüzden mesajlarınız silinince herşey düşüyorrr
ya bnnmde 500 üstü mesajım varda kaçlara düşmüş neden öle olduu kafamçokkarıştı
belosun dediğine göre teknik arıza varmış
Merhaba arkadaşlar. Ben daha evli değilim ama askerle nişanlı olduğum için kendimi buraya yakın gördüm : )
Nişanlandıktan 4 gün sonra doğu görevine gönderdim nişanlımı
nerdeinizi kızlar azra beloş handan ablam nerdesiniz ya hiç yakalayamıom kimseyi ya(
Merhaba arkadaşlar. Ben daha evli değilim ama askerle nişanlı olduğum için kendimi buraya yakın gördüm : )
Nişanlandıktan 4 gün sonra doğu görevine gönderdim nişanlımı