Asker Eşleri

gözün aydın canım benim kaydirigubbakcemile3
sen bugün fazla yorulma emiiiiiiii :jeyyar:
bakanlık görevini topikte biraz ertele sositososito

valla gece 12 ye kadar sizleyim sonrası bana özel yarın kaynanamlara ordan da bayramın 1.günü annemlere geççez artık 2.gün geliriz eve o zaman ugraşcam ben sizlekocişim gidince........kaydirigubbakcemile2

evet aslında öle olsa daha iyi olur ama napalım ailer olmadanda olmuyo onları görüp gelelim sonra başbaşayız zate ablacım............

selam kızlar bende çok mutluyum ailemin yanındayım inşallah güzel bir bayram geçiririz. canlarımmmm

evet aslında öle olsa daha iyi olur ama napalım ailer olmadanda olmuyo onları görüp gelelim sonra başbaşayız zate ablacım............
onlarsızda olmuyor tabi nasılsa yine berabersiniz nasılsa kaydirigubbakcemile3
selam kızlar bende çok mutluyum ailemin yanındayım inşallah güzel bir bayram geçiririz. canlarımmmm
oh ne güzel ailenle berabersin
ben yine uzaktayım senağlama

az kaldı canım beklemek iyice zor gelir şimdi
rep için tşk benden sana gitmedi sonra gelecek

evet son saat hiç geçmek bilmio ya.........
canım benim aşk olsun karşılık gelsin die yazmadım ben sen özel oldugunu hisset die ordan yazdım........

evet son saat hiç geçmek bilmio ya.........
canım benim aşk olsun karşılık gelsin die yazmadım ben sen özel oldugunu hisset die ordan yazdım........

sende benim için çok özelsin kaydirigubbakcemile3
kardeş gibi görüp takılıyorum bazen sana Şeniz
nazım geçmese yapamam a.s
seni ve kızını çok öpüyorum Şeniz
tekrar gözün aydın canım benim kaydirigubbakcemile5

Kızlar vallaha bu topiğin en yaşlısı olarak hepinizi birer kardeşim gibi görüyorum bazen takılıyorum sizlere.Şeniz
Hepiniz benim için çok özelsiniz ve çok seviyorum sizleri kaydirigubbakcemile3 a.s

z186xw6bt7.gif

günaydın kızlar iyi bayramlar canlarım şimdi kahvaltı yapıp çıkıcaz ben şimdiden bayramlaşayım dedim herkesi öpüyorum bayramın 2.günü geliriz evimize grş ........

herkese günaydıın
rüyanaz sen eşine
ank06 ablamada kızınına kavuştu sanırsam
ikinznde gözüaydın olsun

kızlar şimdiden hepinizin bayramını kutlarım malum yarın bayramlaşma faslı uzun sürüyor bizde uğrayamam beli hepinize sevdiklerinizle birlikte
mutlu bayramlar..........

X