Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
Her şeyin yeri ayrı...dinle aşkı bir arada tutmam herkes kendi dinini yaşar... Ben değiştirmem karşı taraftanda istemem böyle bir şey...

:1no2:kesinlikle değiştirmem farklı dinden birine de aşık olmadım olmakta istemezdimyasakkelime

Yapmam beni böyle kabul etmesini isterim.Din konusunda değiştir diye onuda zorlamam.Çok seviyorsam tabiii.

asla degistirmem....
Rabbimi bir ask bir sevgili icin degismek mi??? Asla!!!
Yapana saygi duyuyorum da diyemem... cünkü bu saygi duyulacak birsey degildir (ama bu tabiki ben karisirim veya cezasini veririm anlamina gelmez). Rabbim böyle kisilere tekrar hidayeti nasip eylesin derim...

böylelerini ben takdir etmiyorum... ve sansli da bulmuyorum...Askin icin degil... dogru oldugu ve buldugun icin Islamiyeti kabul edecen. Gercek anlamda kabul etmemis olur bence böyleleri...

asla degistirmem. din'ine düskün olan biri bile aklindan gecirmez bence böle birseyi..

başka dinden birine aşık olabilirm evlenebilirim de
ama herkesin kendi dinini yasaması ve saygı duyması şartı ile.
aşk için din değiştirmem.yasakkelime

Dinimi değiştirmem ama farklı dinden biriyle evlenmemek gibi prensiplerim de yoktur. En nihayetinde hepimiz aynı tanrıya inanıyoruz. Herkes kendi dinini yaşar. Çocuğa da özgürce seçme şansı verilir. Problem değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…