Anket Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

Aşk uğruna din değiştirir misiniz?

• Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim...

OY: 710 93,5%
  • Dinime çok bağlı olmadığım için farketmez herkes kendi hayatını yaşar

OY: 39 5,1%
  • Aşk herşeyden önce gelir...mutlu olmak için bu yolu denerim

OY: 10 1,3%

• Ankete Katılan
    759
asla böyle birşey yapmam! lmaz:
bi manken vardı tuçe midir nedir
çok sevdi aşkı için din değiştirdi
ama noldu
boşanma eşiğine geldiler
sürekli tatları tuzları bozuk lmaz:

Asla değiştirmem çünkü inancımda samimi ve eminim... :Saruboceq:

böyle bişey söz konusu bıle olamaz madem benım dinimi istemiyor beni öyle kabul etmiyor o zaman naşşş naşşşş....kötükedihüso

belki aşık olduğum adam yabancı bi adam olsaydı evlenirdim..ama din değiştirmek mi asla..
o değiştirsin dinini...

asla degıstırmem eger o benı ıstıyorsa degıstırır cunku benle oldugu surece be ona dınımım guzellıklerını özellıklerını anlatırım oda emınım musluman olmayı kabul eder

Benim inancım bana onunkisi ona neden kıyaslama gereği duyayım ki?

Eğer bir insanı gerçekten çok sevdiğime inanıyorsam isterse ineklere tapsın gerçi o kadar olmazsa iyi olur ama şakkıdı bu onun seçimidir beni bağlamaz ama benim inançlarıma da engelde olamaz.

herkesin dini kendine demissiniz ama müslüman kadin müslüman olmayan erkege haram kilinmistir

bununla ilgili bi ayet var isteyen arastirabilir ve o ayet yüzünden Peygamber efendimizin (s.a.v) kizi Hz. Zeyneb kocasindan bosanmak zorunda kalmisti ve anca yillar sonra kocasi müslüman olunca tekrar evlenebildiler

bunu yapan bi Peygamber kizi yani bize en güzel örnek... ayrica Peygamber efendimiz evlenirken esinizin dindar olmasina dikkat edin demis

herkes kararini kendi versin :)

büyük konusmıyım ama asla değiştirmem. hem ben niye değiştiirityomusumkı baska bır dınden bırıyle evlenecek kadar sevdıysem zaten sevgımde samımıyımdır gelıp gecıcı değildir.
o değiştirsin
büyük konıişmiyim ama başka dinden biriyle evlenmeme zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…