Ask sevgi nefret yanlızlık ayrılık hepsini yaşıyorum

Agir olmayi nasil yapacagim

Agir olmayi nasil yapacagim

Bu tamamen karakter meselesi bana kalırsa. Herkesin akında yaşamak istediği bir kişilik, bir hayat, bir evlilik vs vs vardır. İdeal bir eş sana göre evini temizleyen, eşinin her istediğini yapan, etrafında pervane olan birisidir. Bu inandıklarına göre de bunları uygularsın. Önce bunlara gerçekten inanıp inanmadığına bak. Eğer ideal bir eşin böyle olduğuna inanıyorsan kendini değiştiremezsin.

Sonra da ''ideal evlilik bu mu?'' sorusunu sor kendine. Tamam seviyorsun, aşıksın, bu yüzden evlendin herşeye tamam ama bunları kabul edip yaşaman özsaygını yitirmene neden olur. Seni hem karşındaki, hem de kendin değersiz görürsün.

Kendine bir sor; neden benim fikirlerime değer vermeyen bir adamla birlikteyim? Neden beni yok saydığı halde onun yanındayım? Neden bunu kendine layık görüyorum? Neden daha güzellerini hakettiğinimin farkına varmıyorum?

Cevaplar hala 'seviyoruma' çıkıyorsa kendi özsaygını kendinde kaybetmişsindir.

Mrb eşim 28 yasinda.Çekingen biri değil .Yani insanlarin yaninda bana soğuk davraniyor.utanıyor muş. Yani artik disariya bile cikmak istemiyorum.Bakiyorum insanlara hepsi el ele diz dize .Biz ise Esim önden ben arkasindan yururum
Allah Allah sanki 28 değil 70 yaşında filan o amcalar anca öyle davranıyor utanıyor da

Kendime sordum daha önce hic böyle dusunmemistim.Tabiki bana göre ideal es evi temizleyen bir es olarak gelmiyor.Evlilikte saygi sevgi karsilikli hoşgörülü bir evlilik istiyorum.Sorduğunuz sorulari bir kaz kez okudum.Zaten konu acmanin nedeni sizin gibi değerli insanların beni aydinlatmasi içindi.

Konuyu da çok uzun yazmamin nedeni herşeyi anlatip en ince ayrintisina kadar. ki.Yorum yapanlar öyle herşeyi bilerj yorum yapsinlar diye

Allah Allah sanki 28 değil 70 yaşında filan o amcalar anca öyle davranıyor utanıyor da
Gecen yaz kaynanam kayin pederim bize tatile gelmişlerdi.Sahile gittik.Onlar bile fotoğraf cekiyorlardi.Ve hatta annesi şöyle dedi.Oğlu mm sende esinle fotoğraf cektir sene hatira kalir dedi.Ama gerçekten hayir dedi istemiyorum

Gecen yaz kaynanam kayin pederim bize tatile gelmişlerdi.Sahile gittik.Onlar bile fotoğraf cekiyorlardi.Ve hatta annesi şöyle dedi.Oğlu mm sende esinle fotoğraf cektir sene hatira kalir dedi.Ama gerçekten hayir dedi istemiyorum
Konu bir fotoğraf değil aslında. Disarida evli çift akrabalarla dolasiriz.Onlar el ele tutuşurlar.Kendi aralarinda sohbet ederler.Benim Esim ise sagina soluna bakar durur Bende tek basima yürürüm onlarla

Nedenni bilmiyorum ama hep kendimde kusur aradim.Hep kendimi geliştirmek istedim. Herşeyin en iyisini en guzelinj vermek istedim.

Canim.. bence maalesef eşin seni sevmiyor. Tüm anlattıklarını okudum, bundan başka bir sonuç çıkmıyor maalesef..

Canim.. bence maalesef eşin seni sevmiyor. Tüm anlattıklarını okudum, bundan başka bir sonuç çıkmıyor maalesef..
Mrb peki o zaman bende sevmiyorsan istemiyor san güzel bir şekilde bosanalim dedim.Hayir seni seviyorum. Boşanmak istemedi gini dile getiriyor. Eğer sevmiyorsa neden hala benimle evli. Kafam çok karisik bir yol gösterin lutfen

Calismama izin vermiyor.Kurslara da izin vermez.ikna etmeye calisacam.Evde yapabilecek birşeyler varsa yazar misini

Mrb peki o zaman bende sevmiyorsan istemiyor san güzel bir şekilde bosanalim dedim.Hayir seni seviyorum. Boşanmak istemedi gini dile getiriyor. Eğer sevmiyorsa neden hala benimle evli. Kafam çok karisik bir yol gösterin lutfen

Elalem ne der diye boşanmak istemiyor çoğu erkek. Çevresine rezil olacaklarını düşünüyorlar. Hepsi değil fakat geneli bu düşüncede. Zaten ekmek elden su gölden, sen her işini yapıyorsun kendisinin. Kıyafetler ütüleniyor, yıkanıyor, hazır yemeğe oturuyor. Bekar hayatı yaşamak zor, bunu da istemiyor belli ki. Seven bir insan böyle davranır mı hiç? Fotoğraf bile çektirmek istemiyor, telefonuna bile kaydetmiyor,yanaşmıyor, sarılmıyor. Zamanla sevgisi azalmış belli ki. Çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum. Fakat tek bildiğim seven adam bunları yapamaz.

Yapabileceğin şeyler ayrılmak boşanmak istemiyorsan, kendine değer vereceksin artık. Hobi bulacaksın, kurslara vs gideceksin. Olmadı işe gireceksin. Eşin ne derse desin, o bildiğini okuyor. Sen onun kafesteki kuşu değilsin ki.

Evet bunlari duymak bilmek çok zor ama sanirim yazdiklariniz gibi. Bence de seven erkek öyle yapmaz.Sevgisi bitmiş ve bunuda soyleyemiyor.herkesi kendim gibi görüyorum.Bana gore insan sevmediği biri bile ayni cati altında kalmaz .SevmeZse istemezse.Adam gibi karsina alip konuşur.

Annemin dediği doğru ve daha yeni yeni aklim basima.geldi.Kizim derdi.herkesi kendin gibi görme pişman olursun.Tabi o zamanlar ben annemjn dediğini anlamadim.Yasadim ve gördüm.Benim daha kirk firin ekmek yemem lazim.Hayatin acimasiz olduğunu insanların iki yüzlü olduğunu bilmiyordum.Dine kadar esimjn beni sevdiğini asik oldugunu saniyordum.Ve bazende kendime diyordum.ki.İşten gelmiş yorulmuş bu yüzden böyle Ama pazar günü calismamasina rağmen gene öyleydi.Ona olan askim gozumu kor etmiş ti.

İlk adim olarak konusmayayim artik hizmet etmiyeyim mi yani o nasilsa bende öyle mi davranayim
Hizmet edin nasıl ama yemeğini yapın koyun siz yiyin kalkın o konuşmadığı sürece sizde konuşmayın telefonla uğraşın. Eşiniz sürekli üstünüze düşse bir çocuk gibi ilgilense siz konuşmasanız bile konuşsa insan sever ama bir süre sonra sıkılır empati kurun. Olabildiğince geri çekin kendinizi.

Tamam bunu da denedim dun aksam ama benimle kavga etti niye suratin asık niye konusmuyorsun dedi.Bende sen konusmassan ben neye konusayim dedim Oda bana benim yanimda suratini asamazsin dedi

Kendini üzüp hırpalama. Belki de seviyordur. Bana sevmiyormuş gibi geldi sadece. Umarım seviyordur ve düzelir. Seni telefona kaydetmemesi çok ilginç. Hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum. Sen onunla bu durumu bu ilgisizliğini konuştuğunda ne cevap veriyor peki?

Tamam bunu da denedim dun aksam ama benimle kavga etti niye suratin asık niye konusmuyorsun dedi.Bende sen konusmassan ben neye konusayim dedim Oda bana benim yanimda suratini asamazsin dedi
Ya aslinda ben bir örnek vereyim size. Bazen uykum gelmez o uyumak ister .Uykun gelse gelmezse bu yatağa girecksin.diyor. Bazen gerçek ten basim agriyo veya su icme ye falan gidiyorum.Gecenin bilmem kacinda neye kalkiyorsun.Ben sana gösteririm deyip moralimi bozup uyuyor.Yani herşeyi ile beni bir es değil bir köle gibi görüyor

Tövbe estağfurullah. Cidden kölesi gibisin. Ne demek su içmeye kalkınca bile kızıyor? Benim eşim buna karışsa onun burnundan getiririm. Senin tüm özgürlüğünü kısıtlıyor. Psikolojik sorunları mı var bu adamın? Ben bile sinirlendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…