Ask sevgi nefret yanlızlık ayrılık hepsini yaşıyorum

Bir sitcom vardı ,ismini hatırlayamadım ..orda koca rolünde bir itilmiş vardı ..eğer kocası ona benziyorsa ne yapsa düzelmez .ömür boyu Kakılmış olup , Kakılmış'tir benim adiiiiimmm, her yeri siler süpürürüüüümm ,modunda yaşayıp gider ..bu durumda tek çare boşanmadır. .yaş küçük ,evli olunan keresteye göre hayaller büyük ..

Mrb bekletim azaldi zamanla.Ama sevgi varsa ayrilmak çözüm yolu değil ki.Biraz daha sabretmek istiyor um.Bu arada siz nasil basa cikiyorsunuz esinizle
Başa çıkamıyorum hiç birşeyi düzeltemiyorum
Mrb bekletim azaldi zamanla.Ama sevgi varsa ayrilmak çözüm yolu değil ki.Biraz daha sabretmek istiyor um.Bu arada siz nasil basa cikiyorsunuz esinizle
Başa çıkamıyorum

Şu durumda bile kendinizde sorun aradığınız için sorun sizde. Siz bu adamın eşi değil kölesi olmuşsunuz birde üstüne üslük sizi hiç sayıyor. Bu adamla ömür değil saniye geçmez. Telefon numaranı bile kayıt etmeyen birine kocam demeyin.

Ben öncelikle sizin iyi kalpli ve çok sevecen biri olduğunuzu düşünüyorum. Bunca şeye rağmen onun mutluluğunu istiyosunuz başkası olsa saydırırdı, ama siz daha fazlasını yapmaya bile meyillisiniz. Denildiği üzre çok ilgilisiniz biraz da olsa ara verin dolaşın, gezin, arkadaş edinin. İleride çocuğunuz olsa tüm ilgiyi ona verirsiniz eşiniz boşluğa düşer ve bu boşluğu doldurmak ister, her an onu bırakabilecek korkusu olsun ki kıymete binin.

bir şey sorcam ya bu adam aşırı çekingen bir adam
ne demek canım yazamamak elini tutamamak
ya da bildiğin aldatıyor başkası var o görmesin diye

Gözlerimi kanatma pahasına hepsini okudum.
Teşbihte hata olmaz derler.Kocanız tam bir odun.
Bakımlı olmaya devam edin ama kendiniz için, iyi hissetmeniz için. Bence birazda uzaklaşın soğuk olun fazla üzerine düşmüşsünüz yok masajlar yok çay şekerini atıp karıştırmalar.
Adam sizi hizmetini gören biri olarak değil karısı olarak görsün.
Oldu ağam oldu paşamla olmuyor ne yazık ki..
Üstelik yaşınızda ufak ve küçük evlenmişsiniz bana göre. Tabi ki ilgi görmeyi istemek elini tutmak sevgiyi hissetmek en doğal hakkınız ama bu adamla zor.

Walla okuyunca o kadar iyi niyetli o kadar saf geldiniz ki gozume, size karsi bi sempati hissettim.

Kocanizin telefonu kimlerin elinde geziyor ki sizi gorecek diye korkuyor? Mahallede sokakta kim gorecek diye cekiniyor? Evli olmak ayip mi?

Ben sizin yaptiklarinizda bi gariplik bulmadim. Esiniz de mi genc? Deger kiymet vermeyen birine benziyor. Calismiyorsunuz sanirim. Calisin. Calisan kadin kiymete biniyor

Kan ağlıyordu Türkçe... Noktalama işaretleri çaresizdi... Kelimeler birbirine geçmişti... Okuyanların gözleri yaşarmıştı, gözleri çarpılmıştı adeta...Türk Dil Kurumu 'Hayır!' diyordu 'Hayır!' 'Bu Türkçe olamaz! Başka bir dildir belki. Olamaz!' Anlayamadığımız için anlatamıyoruz da tabi...

Köle İsaura Türkiye'ye şube açmış. Çaya şeker atmak ne demek? Çay yaparsam dua etsin :)
Bu kadar üstüne düşme halk eğitimin, belediyelerin kursları var onlara katıl. Arkadaşlarınla vakit geçir. İş bulabiliyorsan bul ve çalış.
Konuşmadan konuşma. Baktın konuşmuyor mu al eline bir kitap, oku.
Senin ilginden adamın seninle ilgilenmeye fırsatı kalmıyor bence. Eğer uzun yıllar evli kalmayı düşünüyorsan yol yakınken dön bu kocamı mutlu edicem o da beni mutlu edicek hayallerinden. Bunlar onu mutlu etmek yerine aklına her haltı yapabilirim, dünya benim etrafımda dönüyor mesajı veriyor çünkü. Sanıyor ki sen bunları yapmaya mecbursun.
Senin de bir birey olduğunu, onsuz da yaşayabileceğini görmesi lazım.

Bendede ayni sorun var onun yapisi o diyip kabullenme, yasadiklarin cok agir seyler evlendikten snra sevdigin insanin degismesi cok agir geliyor insana, onun ailesiyle aran nasil

Yorumlar da gördüm sonra bir cesaret okudum. Ben sadece ilgilenmiyor sanıyordum. Numaranızı kaydetmeyen, elinizi bile tutmayan bir insanla niye evlisiniz.
Ki aklıma gelen tek şey var arkadaşlar görmesin demek de bu işin bahanesi.

Adam başkasını seviyor galiba. Telefonunuzu kaydetmemesi falan akıl alır gibi değil. Bu yaşta ancak böyle yanlış kişi seçilir işte, aferin ama daha çok çaba göstermelisin..

Okurken benim içim daraldı. imla, noktalama işaretleri, dilbilgisi vs. bu ülkedeki çoğu kişi gibi benimde ana dilim Türkçe olduğundan konuyu anlamak için çaba sarf ettim.

Anladigim kadariyla Çalışmıyorsunuz. bence çalışın, çünkü Eşinizi hayatınızın merkezine koymussunuz. gereksiz ilgiden bunaltmissiniz. bir süre kendinizi geri çekin. gerekmedikce konuşmayın. yaninda oturmayin. biraz kendinizi ozletin, hep hazırda olmayın.

okudugum kadarıyla zor bir döneme girmişsiniz çocuk yapmaya denesenız acaba değşirmi diye bir düşünüyorum da sanki çocuk ile hallolacak bir konu değil.

Mrb TSK ederim yorumunuz için.Son bir yildir boyle.Peki ben kendimi düzeltmek istiyorum.Yani artik beni öyle biri olarak görmesin .Nerden nasil başlamak konusunda yardimci olur musunuz
Canım bak git açıköğretime yazıl. Lisans mezunuysan yüksek lisansa başla. Hiç olmadı Bi bilgisayar, yemek, resim kursuna falan yazıl. Bu nedir yani tek uğraşın eşin. E öyle oluncada hayatının merkezi haline gelmiş. İş bulma imkanın yok mu ? Yani FARKLI UĞRAŞLAR... Hiçbiri olmadı evde elişi, sabun, ahşap boyama falan yap.. Öncelikle eşim olmadanda bn bir bireyim de. O gün moraliniz mi bozuk.. Sırf eşiniz için yapmayın birşeyleri.. Mesela yemek yapmayıver o gün, karşılamayıver. Konuşmuyor mu konuşmasın. Kitap oku sende film izle arkadaşlarınla çık.. Böyle devam ettiğin sürece bu devran böyle sürer gider diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…