- 6 Mayıs 2017
- 223
- 359
-
- Konu Sahibi Zumba melek
Arkadaşlarım var el becerisi yok ama şarki sözleri yaziyorum şiirler bazende yazdigim şiirleri okuyorum.
Gerçekten sanki beni anlatmış siniz.Yazdiklarinizin hepsini harfiyen yaşıyorum suanİnşallah her zaman böyle olur. Peki kav gün sonun da yola geldi
Bugü bi uygula bakalım al karşına konuş. Ne diyecek merak ediyorum. Konuyu takipteyim. Buraya da yaz.Gerçekten sanki beni anlatmış siniz.Yazdiklarinizin hepsini harfiyen yaşıyorum suan
Bence bu kadar basit değil evlilik. Yuva kurmakta. Bence psikiyatri ye değil birlikte aile terapistine gidelim diyebilir. Herkes için bi umut bi şans vardır.Bence kendisi gitsin psikiyatriye. Tövbe yarabbim. Ben senin yerinde olsam asla katlanamazdım tüm bunlara. Hem daha genceciksin. Neden bu çileyi çekiyorsun ki? Sadece sevgi yetmez ki..Bu yaşların bir daha geri gelmeyecek. Sende biraz onun elinden kayıp gidecekmiş gibi davran. Senin ondan ayrılmayacağına adı gibi emin, ondan bu rahatlık.
Çok kez karsima aldim.konuştuktan sonra hak lisin diyor. Konuştuğum gün içinde biraz ilgi gösteriyor. Ama diğer gün gene aynî. bu arada bende çok kavga ettim bu konu için ama diğer gün olunca. Sanki o kavgayi eden biz degildik .Unutuyor mu beni umursamiyor mu bilmiyorumBugü bi uygula bakalım al karşına konuş. Ne diyecek merak ediyorum. Konuyu takipteyim. Buraya da yaz.
Dunden bugüne kadar biraz kendimi frenledim.İsten geldi sarilmadim bir sok geçirdi yemek hazirladim.yedik o konusmadi bnde konusmadim.Esim oturma odasina geçti.film izlemeye basladi.Bende mutfakta müzik acip sofrayi toplayip bulasik yikadim.Sonra bir saat falan geçince meyve suyu alip goturdum.Hic konuşmadan bende başka koltuğa geçip internete takildim.Bana sordu neyin var niye konusmuyorsun.Bende birşey yok sen konuşmuyor san.ben tek ne konusayim falan dedim.Gece olunca uyumaya gittik.konuşmak istedi.ben uykum var uyuyacam dedi.Bu gece ne olacak gene yaza cam.Ne güzel işte. Bunların yanısıra kendine güzel kitaplar al. Öyle güzel kitaplar var ki, başka bir dünyaya geçiyor insan. Bir nebze de olsa kafana bir şey takmazsın. Dergiler al, çok güzel edebiyat dergileri çoğaldı artık piyasada. Mesela ben kartpostal alıyorum, süslüyorum. Koleksiyon yapıyorum. Bunlar sana meşgale olmuş olur. Bu sırada da eşin içi içini yer, bu kız benimle niye eskisi gibi ilgilenmiyor diye emin ol. Senin hayatının tümü eşinmiş gibi davranıyorsun, en büyük yanlış bu. Mesela bugün sana nasıl davranıyor? Hiç muhabbetiniz yok mu?
Unutur mu canım hiç kimi insan çok sevmez sevgisini göstermeyi yoksa neden evlensin ki bak bende öyleyim biraz anneme bile sarılıp öpmemem sımsıkı bu annemi sevmediğim anlamına gelmiyor herşeyden çok seviyorum ama dışa göstermiyorum. O tv izliyorsa sende yazına uzan kitap al oku hem temas etmiş olursunuz hem birlikte vakit geçirirsiniz. Mesela neye ilgisi varsa o şeylerle ilgilenebilirsin. Hem vakit geçirecek bi bahaneniz olur. Umarım bi faydamız olurÇok kez karsima aldim.konuştuktan sonra hak lisin diyor. Konuştuğum gün içinde biraz ilgi gösteriyor. Ama diğer gün gene aynî. bu arada bende çok kavga ettim bu konu için ama diğer gün olunca. Sanki o kavgayi eden biz degildik .Unutuyor mu beni umursamiyor mu bilmiyorum
Bence bu kadar basit değil evlilik. Yuva kurmakta. Bence psikiyatri ye değil birlikte aile terapistine gidelim diyebilir. Herkes için bi umut bi şans vardır.
Çok sagolun dun çok kötü bir durumdaydım.Ama bugün biraz daha iyiyim. Azda olsa kendime geldim özgüven im kalmamisti.Unutur mu canım hiç kimi insan çok sevmez sevgisini göstermeyi yoksa neden evlensin ki bak bende öyleyim biraz anneme bile sarılıp öpmemem sımsıkı bu annemi sevmediğim anlamına gelmiyor herşeyden çok seviyorum ama dışa göstermiyorum. O tv izliyorsa sende yazına uzan kitap al oku hem temas etmiş olursunuz hem birlikte vakit geçirirsiniz. Mesela neye ilgisi varsa o şeylerle ilgilenebilirsin. Hem vakit geçirecek bi bahaneniz olur. Umarım bi faydamız olur
Çok iyi niyetli birisiniz. gerçekten de Esim asla gitmez ne evlilik terapisi nede psikiyatriye.Sanki beni esimi taniyor muş sunuz gibiTabi ki asla basit değil. Bende uzun yıllardır evliyim. Fakat eşi yataktan kalkıp su içince bile "ben sana gösteririm" deyip kızan birisi. Ve eşini telefonuna kaydetmiyor bile, fotoğraf çekilmiyor ve bir sürü şey. Çok anormal şey bunlar. Bin kez konuşmasına rağmen aynı eşi.. Ki terapiste gitmeyi asla kabul edecek biri gibi durmuyor, her yazılanı okuduysanız. Umarım düzelir ve çok mutlu olurlar..
İnsallah herkes mutlu mesut olurÇok iyi niyetli birisiniz. gerçekten de Esim asla gitmez ne evlilik terapisi nede psikiyatriye.Sanki beni esimi taniyor muş sunuz gibi
Hayatını eşine endeksleme. Çalışma gibi bi imkanın yok mu hem kafan dağılır. Hem bütün gün bunları düşünmezsiniz. Eğer yoksa da ev içinde birşeyler yapın. Eşinizi çok seviyorsunuz çok belli ve çok şanslı bir erkek. Burda o kadar şey okuyoruz. Ama biraz rahat bırakın neyden keyif alıyorsa onu yapın.Çok sagolun dun çok kötü bir durumdaydım.Ama bugün biraz daha iyiyim. Azda olsa kendime geldim özgüven im kalmamisti.
Merakimdan soruyorum.Esim neden sansljHayatını eşine endeksleme. Çalışma gibi bi imkanın yok mu hem kafan dağılır. Hem bütün gün bunları düşünmezsiniz. Eğer yoksa da ev içinde birşeyler yapın. Eşinizi çok seviyorsunuz çok belli ve çok şanslı bir erkek. Burda o kadar şey okuyoruz. Ama biraz rahat bırakın neyden keyif alıyorsa onu yapın.
Nerden tanıyabilirim ki. Yanlış mı anlaşıldım sadece yardım etmek istedim kim olduğunuzu bile bilmiyorum ki.İnsallah herkes mutlu mesut olur
Bir şeyden keyif almiyorki.Dans etmez gülmez espiri yaparim. Gülmez sirinlikler yaparim kizar bana.Tek zevk aldiği şey TV izlemek telefonda internete takilmak abuk sabuk şeyler izlemekMerakimdan soruyorum.Esim neden sanslj
Çok iyi niyetli birisiniz. gerçekten de Esim asla gitmez ne evlilik terapisi nede psikiyatriye.Sanki beni esimi taniyor muş sunuz gibi
Yok yok sakin yanlis anlamayin.ben öyle demek istemedim. Ben herşeyi yazdim.anlattim.Sizde çok doğru tahminde bulundunuz.Nerden tanıyabilirim ki. Yanlış mı anlaşıldım sadece yardım etmek istedim kim olduğunuzu bile bilmiyorum ki.
Bu kadar çok sevdiğiniz için. Sanırım konu başka yere gidiyor. Ben de aynı şeyi yaşadığım için yardım etmek istemiştimğMerakimdan soruyorum.Esim neden sanslj
İlerki yaşlarda ondan nefret edeceksin. Çünkü senin hayatını çalmış olacak. gençliğini geri getiremeyeceksin. Neden kadınlarda depresyon bu kadar yaygın. Sebep ilgisizlik. Tatminsizlik.Bende şöyle düşünüyorum.ne kadar doğru bilmem.ama.Ben daha bu kadar gençken beri görmeyen ilgi iltifat etmeyen bir Esim var.İleriki yaslarda nasil olacak.