-
- Konu Sahibi Zumba melek
bir şey sorcam ya bu adam aşırı çekingen bir adam
ne demek canım yazamamak elini tutamamak
ya da bildiğin aldatıyor başkası var o görmesin diye
Mrb çok TSK ederim güzel yorumunuz için.Bana şöyle dedi.İs yerinde telefonu sarja takiyormus.Ben arayinca da utaniyormus.canim diye kayitli diye.Ama iş yerinde bayan yok .Calisanlarin hepside biliyor evli olduğunuWalla okuyunca o kadar iyi niyetli o kadar saf geldiniz ki gozume, size karsi bi sempati hissettim.
Kocanizin telefonu kimlerin elinde geziyor ki sizi gorecek diye korkuyor? Mahallede sokakta kim gorecek diye cekiniyor? Evli olmak ayip mi?
Ben sizin yaptiklarinizda bi gariplik bulmadim. Esiniz de mi genc? Deger kiymet vermeyen birine benziyor. Calismiyorsunuz sanirim. Calisin. Calisan kadin kiymete biniyor
Mrb bende öyle düşünmeye basladim.artik.Hem insan sevdiği biriyle ilgilenmek bakmak ister.Tamamen soğumuş benden.Buda benim suçumNe yalan söylerim okuyamadım çok uzun :) anladığım kadarıyla adam emekli modunda phaldw istine düşmeyin birakın o sizi düşünsün siz neden bukadar taktınız . Güzelde giyinsen konularda sürsen demekki adamı etkilemiyor.korkarım eşiniz sizi pek sevmiyor
Mrb tsk ederim yorumunuz için.Ben kendi dusuncemle.İlgi alaka göstererek yola getiririm sanmistim.ama olmadiadamın annesi ve hizmetçisi gibi olmuşsunuz. bi tutup ayaklarını yıkamadığın kalmış. bence hayatındkai tek uğraşın kocan olmasın. çık gez dolaş ne bileyim işe filan gir.
Mrb kurslara baktim acilan kurs yok simdilik.Sevdiğim için yapiyordum.isten gelmiş yorulmuştur diye çok hizmet ediyordum. Ama ben böyle iyi niyetle yaptim.Bilmiyordum ki beni böyle küçük görecek ezecekÇok zor okudum :)) hayatınızın merkezi eşiniz olmuş neden her şeyini siz yapıyorsunuz çaya şeker atmak nedir sen de çalış çalışamıyorsan kendini geliştirecek bir şeyler yap belediye kurslarına git dışarıdan Üni oku İngilizce çalış bir şey yap devamlı onun için uğraşma senin kendi alanın olsun bak kendi ayakları üstünde duran güçlü kadınlar daha çekicidir emin ol özetle onun için kendini paralıyorsun o da nasıl olsa yapıyor yapacak ben merkezli diye seni sallamıyor güçlü bir kadın ol
Mrb çok sagolun yorumunuz için.Ya ben bilmiyorum ki neden böyle oldu. Ama dun konusmadim oda konusmadi.Konusuncada be nde konuştum. İnşallah beceririm.Bundan sonra sizin dediginiz gibi yapacamKöle İsaura Türkiye'ye şube açmış. Çaya şeker atmak ne demek? Çay yaparsam dua etsin :)
Bu kadar üstüne düşme halk eğitimin, belediyelerin kursları var onlara katıl. Arkadaşlarınla vakit geçir. İş bulabiliyorsan bul ve çalış.
Konuşmadan konuşma. Baktın konuşmuyor mu al eline bir kitap, oku.
Senin ilginden adamın seninle ilgilenmeye fırsatı kalmıyor bence. Eğer uzun yıllar evli kalmayı düşünüyorsan yol yakınken dön bu kocamı mutlu edicem o da beni mutlu edicek hayallerinden. Bunlar onu mutlu etmek yerine aklına her haltı yapabilirim, dünya benim etrafımda dönüyor mesajı veriyor çünkü. Sanıyor ki sen bunları yapmaya mecbursun.
Senin de bir birey olduğunu, onsuz da yaşayabileceğini görmesi lazım.
İlk adim olarak konusmayayim artik hizmet etmiyeyim mi yani o nasilsa bende öyle mi davranayimBen öncelikle sizin iyi kalpli ve çok sevecen biri olduğunuzu düşünüyorum. Bunca şeye rağmen onun mutluluğunu istiyosunuz başkası olsa saydırırdı, ama siz daha fazlasını yapmaya bile meyillisiniz. Denildiği üzre çok ilgilisiniz biraz da olsa ara verin dolaşın, gezin, arkadaş edinin. İleride çocuğunuz olsa tüm ilgiyi ona verirsiniz eşiniz boşluğa düşer ve bu boşluğu doldurmak ister, her an onu bırakabilecek korkusu olsun ki kıymete binin.
İnan, çoğu evlilik böyle anlattığın gibi. Senin suçun yok. Saçını süpürge etsende, akşama tembellik etsende, kendine baksan da, bakmasan da bu erkek milleti evlenince böyle, kadını umursamaz oluyor. Evlilik onlar için kutsal bir anlam teşkil etmiyor. Karakter sahibi erkeklerde var elbet! Onlarla evlenenler de buralarda konu açmıyorlar.Herkese mrb ben 22 3 senelik bir evliligim var. Yaşadıklarımı kimseye anlatamadıgım için bugün üye olup burada paylaşmak ustedim.Severek evlendim eşime çok aşığım.Ama karşılık alamıyorum. Eşimin sorunları su şekilde. 1 Ben konusmayana kadar konu şmaz. 2 Ben konuşunca yuzeme bakmaz çok konuşuyorsun işten geldim başım ağrıyor yorgunum der Sonra da televizyon açık izler umrunda olmaz. 3. Yemeği hazırlarım akşam sofrasına kurarım o gelmeden önce tüm elbiselerimi değiştiriyorum güzel kıyafetler giyinirim parfüm sıkarız her gün olmasa da iki günde bir duşumu alırım onun karşısında güzel görünmek için asla terk okumam parfümümü sıkarım saçlarımı yaparım ama Dönüp yüzüme bile bakmaz Yani öyle bir durumun içerisindeyim ki Ben de kendi kendime kendimi çok çirkin olduğumu düşünüyorum benden midesi bulandığı düşünüyorum Eğer de ona sorduğumda da Hayır senden midem bulanmıyor diyor benim istediğim bir şey şu aslında bir tek cinsellik için yanına gelip yaklaştığı zaman aşkım canım karıcığım seni çok seviyorum ilk ve son karımsın deyip benimle beraber olması aslında ben bunu istemiyorum Dün içerisindedir özlerimin içine bakma Sana Ellerimi tutmazsan bu sana çok yakışmış veya bu saç rengi sana çok yakışmış demesini Beklerken tek bir kelime bile konuşmuyor Daha doğrusu beni görmüyor ve böyle olduğu zaman da İçime kapanık bir insan oldum Çok yalnızım kendi kendime düşünüyorum yani gerçekten temizlik olması gereken bir şey bir bayanın zaten Temiz pak olması gerekir Ama elimden gelenin fazlasını yapıyorum evimin düzenini düzenli temiz kendim temizleme güzellik konusuna gelirsek güzellik insanın içinde olan bir şey insanın içinde dışına yansır çok Güler yüzlüyüm hiperaktif birisiyim çok konuşkan ındır pasta Surat asma ama karşımdaki yeniden bunu hiçbir zaman görmüyorum surat asık bir espri bile yaptığım zaman gülmeyen biri var karşımdan özene bözene gelmesini bekliyorum hazırlanıyorum tek bir gülüş yok Güzel bir kelime yok Bunu ilk başta Tabii kendim için yapıyorum ama onun da görmesini istiyorum yani yaşım 22 23 yaşında olmama rağmen kendimi çok yaşlı hissediyorum artık evde eve gelir hoş geldin dedim Hoş bulduk yemeğini Yarın tek bir kelime konuşmaz konuşunca da çok konuşuyorsun da direkt eve boşuna geçip televizyon izlemeye başlar 3 saat 4 saat ben orada otursaydım Niye oturuyorsun orada gelsene yanıma niye konuşmuyorsun diye sormaz Hatta bana şöyle der aşkım Ben televizyon izliyorum Sen de kendileri film izle internete takılıp hani tamam film izlenir Yeri geldiği zaman ben de tek başıma bir film izleyebilirim Ama hep bir gün değil iki değil üç gün değil bütün günler böyle geçmez ki çok kişi bana Kaçan kovalanır ara çok üstüne gidiyorsun diyor belki de aslında haklıdırlar bana söylediklerinde ve aşırı ilgileniyorum aşırı seviyorum televizyonunu gerek Gerektiğinde ben onu açıyorum çayına şeker i Ben atıyorum eve gelir gelmez Dilek ben ona sarılıyorum telefonunu Ben şarja takıyorum daha gelmeden yemek hazır Yorgunsan masaj yapıyorum Onun için onun mutlu olması için her şeyi yapıyorum yani beni bir arkadaşların bana dediği gibi uzaktan kumandası gibi olmuşsun Gerçekten böyle ama ben çok sevdiğim için çok değer verdiğim için işten geldiği zaman yorgundur diyerek bunları Evet ama ben bunları yaptıkça o beni yerin dibine sokmaya çalıştı onun karşısında çok ve öz saf aklı olmayan çok konuşan bıdı bıdı dırdır yaparmı bir kadın oldum Halbuki ben bunları o niyetle yapmıyordum tamamen sevdiğim için iyi niyetimden yapıyordum bilmiyorum yaşımın verdiği bir şeyden mi kaynaklanıyor İçim içime sığmıyor gezmek istiyorum el ele tutuşmak istiyorum konuşmak istiyorum muhabbet etmek Espri yapmak beraber film izlemek dışarıya çıktığınızda ile turşu mak istiyorum dışarı çıktığımızda bile Ellerimi tutmuyor çekiniyormuşsun arkadaşları görecek diye telefonun da numaramı kaydetmiyor Hatta ben canım diye kaydetmiştim her geçen gün baktım numaramı silmiş kaydetmiyor telefonumu alanlar oluyor bakarlar Ayıptır diye yani ben bu yaştayım Ben delille tutuşması Ama beraber riski de film izleme Seki beraber bir foto çektirme Seki Ben bunları istiyorum Bunları ben ne yazalım Ne zaman yapacağım birlikte çektirdiğimiz hiç bir tane fotoğraf yok bütün fotoğraflarda suratını alıyor hadi tek bir tane fotoğraf çekip hemen ardından siliyor hatta arkadaş yarım diyor Hiç mi birlikte çektirdiğimiz fotoğrafları Yok yok diyorum yani durum böyle Onun numarası bende aşkım canım hayatım diye kayıtlı bütün fotoğrafları durur özene bezene saklarım ona dair ne varsa hepsini bugüne kadar sakladım verdiği hediyeleri hepsini sakladım ama onu da öyle bir şey yok yani sanki beni bir kadın bir eş gibi görmüyor artık bu durumdan çok sıkıldım biliyorum genel anlamda evindeyim çok kötü bir hal aldı ama ben sorun bende ise Lütfen bana yazmanızı sorun beğendiyse Kendimi nasıl düzeltebilirim sorun eşimde hisse onu nasıl düzeltebilirim kadın gibi kadın olmak istiyorum Bunlar nelerdir sizden bilgi almak istiyorum gerçekten ama gerçekten okuyan yorum yapanlar yorum yapanlara teşekkür ediyorum şimdiden bu evliliğin düzelmesi için Ben elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum
Mrb peki ama nasil olacak öyle bir cozun yolu yok mudurİnan, çoğu evlilik böyle anlattığın gibi. Senin suçun yok. Saçını süpürge etsende, akşama tembellik etsende, kendine baksan da, bakmasan da bu erkek milleti evlenince böyle, kadını umursamaz oluyor. Evlilik onlar için kutsal bir anlam teşkil etmiyor. Karakter sahibi erkeklerde var elbet! Onlarla evlenenler de buralarda konu açmıyorlar.
Mrb inanin benim fazla beklentim yok.Sadece Kadin olduğumu hissetsin.Ben onun esiyim.Erkek arkadaşı değilim ki.Birde çok duygusal bir yapiya sahibim. Ask sevgi dolu biryim.İlk önce şunu diyeyim eşiniz ile aranızda olanları lütfen herkese anlatmayin,bir tane dostunuz veya ablaniza anlatın yeter.Burada birbirimizi tanımadığımız için rahatız ama dışarıda dikkat edin.Yasiniz çok küçük,ilgi ve sevgiye ihtiyacınız var,gorememek sizi mutsuz ediyor.Siz yine bakiminiza dikkat edin ama Esinize fazla ilgiyi biraz kesin.Ben çok konuşurum eşim az konusur.Bakarim canımı sıkıyor iki gün ona,onun gibi davranirim.Sonra bana gelip derki "sen konusmayinca olmuyor,lütfen sen susma".Arada böyle yaparım bir deneyin.Ama çok fazla değişmezler haberiniz olsun,beklentiniz yüksek olmasin.Mutluluklar dilerim İnsallah
Bende şöyle düşünüyorum.ne kadar doğru bilmem.ama.Ben daha bu kadar gençken beri görmeyen ilgi iltifat etmeyen bir Esim var.İleriki yaslarda nasil olacak.İnan, çoğu evlilik böyle anlattığın gibi. Senin suçun yok. Saçını süpürge etsende, akşama tembellik etsende, kendine baksan da, bakmasan da bu erkek milleti evlenince böyle, kadını umursamaz oluyor. Evlilik onlar için kutsal bir anlam teşkil etmiyor. Karakter sahibi erkeklerde var elbet! Onlarla evlenenler de buralarda konu açmıyorlar.
Neden sizin suçunuz olsun ?Mrb bende öyle düşünmeye basladim.artik.Hem insan sevdiği biriyle ilgilenmek bakmak ister.Tamamen soğumuş benden.Buda benim suçum
Ya şöyle hep ben konuştum hep ben ilgi gösterdim.Hiçbirşeyi o yapmaz ben baslatirim.Ne yaparsa yapsin hemen affettim.Bazen de kadinligimada hakaret ettiği olmuştur.Karsima geçip özür dilediği zaman hemen affrttim. Yani herşey benim sucum.Allah im bu isin içinden cikmak istiyor um.o kadar zor bir durum ki yaşamayan bilemezNeden sizin suçunuz olsun ?
Kendimi çok değiştirmek istedim.Ama bir turlu beceremedim.Bu yasima kadar hep iyi niyetimden kaybettim. Ve sanirim evliligimde bitecek bu iyi niyetindenYa şöyle hep ben konuştum hep ben ilgi gösterdim.Hiçbirşeyi o yapmaz ben baslatirim.Ne yaparsa yapsin hemen affettim.Bazen de kadinligimada hakaret ettiği olmuştur.Karsima geçip özür dilediği zaman hemen affrttim. Yani herşey benim sucum.Allah im bu isin içinden cikmak istiyor um.o kadar zor bir durum ki yaşamayan bilemez
Mrb eşim 28 yasinda.Çekingen biri değil .Yani insanlarin yaninda bana soğuk davraniyor.utanıyor muş. Yani artik disariya bile cikmak istemiyorum.Bakiyorum insanlara hepsi el ele diz dize .Biz ise Esim önden ben arkasindan yururumbir şey sorcam ya bu adam aşırı çekingen bir adam
ne demek canım yazamamak elini tutamamak
ya da bildiğin aldatıyor başkası var o görmesin diye
Mrb ama artik boyle olmak istemiyorum.Kendimi değiştirmek istiyorum.sonunun böyle olacagini bilmiyordum.Walla okuyunca o kadar iyi niyetli o kadar saf geldiniz ki gozume, size karsi bi sempati hissettim.
Kocanizin telefonu kimlerin elinde geziyor ki sizi gorecek diye korkuyor? Mahallede sokakta kim gorecek diye cekiniyor? Evli olmak ayip mi?
Ben sizin yaptiklarinizda bi gariplik bulmadim. Esiniz de mi genc? Deger kiymet vermeyen birine benziyor. Calismiyorsunuz sanirim. Calisin. Calisan kadin kiymete biniyor
Mrb ben sevgimle belki bu evliliği kurtaririm dedim.Haklisniz sanirim.Bakalim birde bende onun yaptigi gibi yaparsam durumu fark edecek mi.Gözlerimi kanatma pahasına hepsini okudum.
Teşbihte hata olmaz derler.Kocanız tam bir odun.
Bakımlı olmaya devam edin ama kendiniz için, iyi hissetmeniz için. Bence birazda uzaklaşın soğuk olun fazla üzerine düşmüşsünüz yok masajlar yok çay şekerini atıp karıştırmalar.
Adam sizi hizmetini gören biri olarak değil karısı olarak görsün.
Oldu ağam oldu paşamla olmuyor ne yazık ki..
Üstelik yaşınızda ufak ve küçük evlenmişsiniz bana göre. Tabi ki ilgi görmeyi istemek elini tutmak sevgiyi hissetmek en doğal hakkınız ama bu adamla zor.