Ask sevgi nefret yanlızlık ayrılık hepsini yaşıyorum

Ben eşimin üstüne bu kadar hiç düşmedim. Koskocaman adam. Kendi sorumluluklarını biliyor elbette, en azından her eş bilmeli. Ben onun annesi değilim o da ufak bir çocuk değil ki içtiği çayın şekerine kadar atayım. Sizin eşiniz açısından armut piş ağzıma düş olmuş. Bu duruma da alışmış.

Dediğin gibi daha çok gençsin. İstediğin şeyler çok ama çok normal. Fakat eşinin annesi gibi davranman yanlış. Bence ilk önce bu durumu düzeltmelisin. Acaba evlenmeden önce de böyle ilgisiz miydi, az mı konuşuyordu? Bazıları yapısal olarak böyledir çünkü, değişmezler. Ya da evliliğin ilk bir yılında böyle miydi?

Mesela şöyle yapabilirsin. İş ara bu devirde zor ben de işsizim ama çocuğun yoksa mutlaka çalış dışarıda da bir hayatın olsun. İş bulamazsan da arkadaşlarınla görüş, güzel kursları oluyor belediyelerin onlardan birine yazıl. Evde oturup beklediğini bilmesin biraz merak etsin o da seni.
Evde de geldiğinde hoşgeldin de tamam güzel karşıla ama sonra sen de konu açma. Bekle o açsın. Açmıyor mu? Açmasın o zaman. O nasıl davranıyorsa öyle davran elbet konuşacak. Kendine özen gösterip bakmaya devam et.
Çık arkadaşlarınla buluş iki kahve iç, havan değişsin. Dünya ondan ibaret değil.
Gerçekten kendim bunu soylemiyorum.Cevredekiler söyler hep. her konuda bakimliyim.Peki neden bir kez olsun yüzüme bakmiyor.Kiz arkadaş gibi sanki benimle

Ben eşimin üstüne bu kadar hiç düşmedim. Koskocaman adam. Kendi sorumluluklarını biliyor elbette, en azından her eş bilmeli. Ben onun annesi değilim o da ufak bir çocuk değil ki içtiği çayın şekerine kadar atayım. Sizin eşiniz açısından armut piş ağzıma düş olmuş. Bu duruma da alışmış.

Dediğin gibi daha çok gençsin. İstediğin şeyler çok ama çok normal. Fakat eşinin annesi gibi davranman yanlış. Bence ilk önce bu durumu düzeltmelisin. Acaba evlenmeden önce de böyle ilgisiz miydi, az mı konuşuyordu? Bazıları yapısal olarak böyledir çünkü, değişmezler. Ya da evliliğin ilk bir yılında böyle miydi?
Mrb TSK ederim yorumunuz için.Son bir yildir boyle.Peki ben kendimi düzeltmek istiyorum.Yani artik beni öyle biri olarak görmesin .Nerden nasil başlamak konusunda yardimci olur musunuz

Mrb TSK ederim yorumunuz için.Son bir yildir boyle.Peki ben kendimi düzeltmek istiyorum.Yani artik beni öyle biri olarak görmesin .Nerden nasil başlamak konusunda yardimci olur musunuz

Öncelikle en güzel çözüm, eşinle suçlayıcı kelimeler kullanmadan tatlı bir dille konuşmak olur. Ciddi bir şekilde yüzyüze konuşup, bu duruma çok üzüldüğünü kırıldığını söylemelisin. "Bana böyle davranmanın sebebi ne, lütfen benimle paylaş" demelisin. Ya da "sevgin mi azaldı sıkıldın mı, başka bir problem mi var, öyleyse elbet halledebiliriz" diyebilirsin. Bu konuşmalarına rağmen yine eşin aynı olursa onun üstünden ilgini çekmelisin. Zaten o her kolaylığa alışmış, ilgini çektiğinde afallayacaktır. İşten geldiğinde masaj yapma, hemen sarılma, çayını bile düşünüp şekerini atma, biraz mesafeli ol. Tabi konuşman işe yaramazsa bunları yap.. Seni gerçekten seviyorsa zaten o senin yanına gelip "sana ne oldu" diyecektir. Sana demezse bile bir süre kendi içinde "bu kıza ne oldu, benimle ilgilenmiyor artık" diyecektir. Biraz da o düşünsün, bırak..

Eşiniz kaç Yaşında ? Siz çok gençsiniz belli ki sevmek ve sevilmek istiyorsunuz Haklısınız da ama eşiniz biraz odun bir erkek galiba eğer onun Kişiliği böyle ise ne yapsanız düzeltemezsiniz

Öncelikle en güzel çözüm, eşinle suçlayıcı kelimeler kullanmadan tatlı bir dille konuşmak olur. Ciddi bir şekilde yüzyüze konuşup, bu duruma çok üzüldüğünü kırıldığını söylemelisin. "Bana böyle davranmanın sebebi ne, lütfen benimle paylaş" demelisin. Ya da "sevgin mi azaldı sıkıldın mı, başka bir problem mi var, öyleyse elbet halledebiliriz" diyebilirsin. Bu konuşmalarına rağmen yine eşin aynı olursa onun üstünden ilgini çekmelisin. Zaten o her kolaylığa alışmış, ilgini çektiğinde afallayacaktır. İşten geldiğinde masaj yapma, hemen sarılma, çayını bile düşünüp şekerini atma, biraz mesafeli ol. Tabi konuşman işe yaramazsa bunları yap.. Seni gerçekten seviyorsa zaten o senin yanına gelip "sana ne oldu" diyecektir. Sana demezse bile bir süre kendi içinde "bu kıza ne oldu, benimle ilgilenmiyor artık" diyecektir. Biraz da o düşünsün, bırak..
Çok sagolun.Bir kez değil çok kez anlattim ciddi bir şekilde güzel bir dille anlattim.Ama gene ayni.Ama tabi ben gene ilgiyi eksik etmedim.Ama sizin gibi yapacağım inşallah olur.

Bence siz çok aşık evlenmişsiniz ama karşı tarafta aynısı yok. Çok üzülüyorum cidden böyle şeyleri okuyunca. Gencecik kadınsın, kendine yazık ediyorsun. Boşver, sen de onun sana davrandığı gibi davran bence. O zaman onun da tavırları değişir. Çayına şeker atma, telefonunu şarja takma, masaj yapma. Sen onun ne annesisin ne de eli ayağı. Ben senin yerinde olsam her şeyi boşverirdim ki boşluğa düşsün beyefendi. Belki akıllanır.

Bence siz çok aşık evlenmişsiniz ama karşı tarafta aynısı yok. Çok üzülüyorum cidden böyle şeyleri okuyunca. Gencecik kadınsın, kendine yazık ediyorsun. Boşver, sen de onun sana davrandığı gibi davran bence. O zaman onun da tavırları değişir. Çayına şeker atma, telefonunu şarja takma, masaj yapma. Sen onun ne annesisin ne de eli ayağı. Ben senin yerinde olsam her şeyi boşverirdim ki boşluğa düşsün beyefendi. Belki akıllanır.
Mrb çok uzun yazmisim okuduğunuz yorum yaptiginiz için TSK ederim. Öyle yapmaya baslayacam

Evet hepsi vardi.Ama simdi hiçbiri yon.Gözlerimin içine bakmaz elimi tutmaz.Artik kendimi çok kotu hissetmeye basladim.Acaba midesimi bulaniyor diye .Kendimden nefret ettim.bir ara
Sevgililik döneminiz olmuş muydu evlenirken ? Kendi moralini bozma muhtemelen senle ilgili bşy değil

bir bayanın zaten Temiz pak olması gerekir

Erkeğin de..

arkadaşların bana dediği gibi uzaktan kumandası gibi olmuşsun

Bence de

ben bunları yaptıkça o beni yerin dibine sokmaya çalıştı onun karşısında çok ve öz saf aklı olmayan çok konuşan bıdı bıdı dırdır yaparmı bir kadın oldum

O kadar yuz verince bi yerleri kalkıyor işte

dışarı çıktığımızda bile Ellerimi tutmuyor çekiniyormuşsun arkadaşları görecek diye telefonun da numaramı kaydetmiyor Hatta ben canım diye kaydetmiştim her geçen gün baktım numaramı silmiş kaydetmiyor telefonumu alanlar oluyor bakarlar Ayıptır

:oha::oha: Gerçekten inandın mı buna??

birlikte çektirdiğimiz hiç bir tane fotoğraf yok bütün fotoğraflarda suratını alıyor hadi tek bir tane fotoğraf çekip hemen ardından siliyor hatta arkadaş yarım diyor Hiç mi birlikte çektirdiğimiz fotoğrafları Yok

Bu adamda bi iş var haberin olsun

Çok sagolun.Bir kez değil çok kez anlattim ciddi bir şekilde güzel bir dille anlattim.Ama gene ayni.Ama tabi ben gene ilgiyi eksik etmedim.Ama sizin gibi yapacağım inşallah olur.

İnşallah düzelir, mutlu olursunuz umarım. Fakat telefonuna seni kaydetmemesi hiç normal değil. Bence en büyük problem bu. İlla kaydederken "aşkım" yazmasına gerek yok ki. "eşim" diye kaydeder olur biter. Bunda utanacak ne varmış? Bariz yalan söylüyor. Bence bunun başka bir sebebi var, bunu öğrenmelisin.

X