Mrb cok ama cok tsk ederim.Agzinizdan b damliyor sanki.Simdi esim o kadar art niyetli ve kotu ki.calismama izin vermiyor.Disaridaki erkeklere guvenmiyormus.Sadece bayan calisan yerde is bulursam calis diyor.Az oncede yazdim.bir yere gidip yemek icmek parasiz olmaz .ki benimde param hic yok.Ayda bir giderim arkadaslarimin yanina.Onlari kendi evime devam edemiyorum utaniyorum esimden cunku.onlarin yaninda da kiracak diye.Evdeyim birseyler le ugrasiyorum .evi duzenliyorum.Sil supur.bazen koltuklarin yerlerini degistiriyorum.bahceden papatya topluyorum.film izloyorum.siir sozleri yazip okuyorum.Ama aksam olunca o eve geldikten sonra.bana bir tuhag birseyler.oluyor. O evde degilkengayet guzel zaman geciyor .Ama eve geldigi zaman kendi kendime bazen diyorum.aksam olunca balkona Tek cikip cay iciyorum .oda icerde .bakiyorum komsulara esleriyle beraber balkonda oturms.Gulup muhabbet ediyorlar.Allah daim etsin herkesin mutlulugunu.Ama imreniyorum.artik.bir bakiyorum ki gozyaslarim akmaya basliyor kendimi tutamiyorum.saatlerce odada aglarim ruhu bile duymaZ