sagol canım bunu bılıyorum da konu sahıbının ıkıncı uyeliğiymiş. sagolsun bi arkadaş o sayfayı gönderdi. ama burda ne yazıyosa orda da o yazıyor. aynı mesajı kopyalamış.
Evet etrafı gözlemlemek gerekio düğün mevzularında kim ne sorun yaşamışAynen ya bende direk anneme verdim, sonra hatta iki sene annemin kasasinda durdu, ama allah var kv hic sormadi karismadi, maalesef onlar araya girince sorun cikiyor iste...
Nasıl yani ?seni çok iyi anlıyorum benim eşimin ailesi de düğün sabahı gelip almışlardı ve benden habersiz alıp satmışlar sorduğum zaman ne altın meraklısısın bizden değerli mi derler ama bu eşimle benim aramda soğukluk yarattı bizde 4 yıl sevgili olduktan sonra evlendik ama bende çok mutlu değilim eşim çok fazla değişti benim de 1 yıl oldu evliliğim bitme noktasına geldi bu aileler niye karışıyorlar anlamıyorum
Ben eşiyle para, mal ayrımı yapsınlar demedim ki zaten. Ailesinin tutumuna karşı pasif kalması beni sinir etti. Altın da altın diye tutturmak nedir? Ya da evinde altınları aramak için düzen kurmak? Adam diyemiyor mu 'Anne, baba! O altınları nerede saklayacağımıza bırakın da biz karar verelim' Yani erkek tarafının nedir bu çekememezliği? Nişanda onlarda kalmış. Düğünde de kız, annesinin saklamasını istemiş. Bence bundan doğal olan bir şey yok. Kasa dediniz. Haklısınız. Ama şöyle bir durum var. Nişanda da altınları bankada kasaya koyabilirlerdi. Yani erkek tarafında kalınca problem olmuyor da kız tarafında kalınca mı problem oluyor? Olayın elbette ki iç yüzünü bilmiyoruz. Belki konu sahibesi değişik şekilde anlatıyor bize. Bilemem. Hadi kızla tartışıyorlar peki neden anneye babaya da hursızsınız diye çıkışıyorlar? Kına konusunu okudum daha önce ama siz demesiniz bu konunun sahibine ait olduğuna dikkat etmezdim. Bilemiyorum. Nereden tutsan elinde kalacak cinsten. Geleceği pek de sağlıklı bir evlilik gibi durmuyor.
cnm konu sahibi diğer hesabına giremiyormuş konu onu çok rahatsız edince tekrar yayınlamışBu hikayeyi okudum sanki daha önce ama nick bu değildi
Daha önceki konudada görümce güya konu sahibin "soyun" "para cikar" söyledigini yazmamisti ve bircok insan görümceye söylenen hirsiz lafini dogal olarak yalnis bulmustu. Yani bu seferde böyle söylemesi kendini biraz hakli cikarmak adina yapiyor.
Simdi söyliyeceklerimi daha öncede demistim, suc resmen konu sahibin. Nisanda altinlari kv'deye verdi icin bu seferde "oh olsun kendi anneme verecem" mantigi ile gidip annesine verdi.
Yoksa her mantikli insan bilmezmi o altinlari kendi kasasina koymayi? Balay cokmu acildide 1 gün altinlari kasaya koymayi bekliyemediniz?
Yani konuya nerden turarsan elinde kaliyor. Ben konu sahibin esi olsam benim bacimi cahil görup,hirsiz diyen. Ilk haftada anneme saymadiklarini birakmayan ve bosanma lafini kullanan kisiden sogardim.
Ayrica evlilik söz dinlemek demek degildir. Esin köpek sende sahibisin demek degildir. Evlilik birbirini dinlemektir. Ailelere karsi hasasiyetleri bilip ortak karar almaktir. Madem aile cok cahil,akli altinda. O altini kendi kasana koyarak önlemini almis olurdun. Ama hayir,yangina körükle gitmeyi tercih ettin. Oh halde artik sonuclarinada katlanman gerek
Dipnot: Artik suna gerdek gecesi demeyin ya! Bir kadin olarak zaten cok asaglayici bir kelime! En azindan dügun gecesi deyin lütfen.
Bana hak vermeniz için laf ebesi olduğumu iddaa etmişsiniz. Ben o sizin dediğiniz "çıkar, soyun" gibi kelimeleri eklemedim onlar zaten vardı. Başta detaylı okusaydınız keşke.
Konunu ben de hatırladım. Sen eşinle konuş, altınlar bana takılmadı mı, bana takıldı. Takılan takı, altın kadına aittir, neyin hesabını yapıyorsun de. Aynısını kayınvalidenizede söyleyin. Çok sıkıştırırlarsa planlarım var, yatırım yapmayı düşünüyorum dersin. Altın meraklısı dedilerse de hiç bozulma, evet meraklısıyım insan bir defa evleniyor ömründe bir defa bu kadar çok hediye geliyor hatta takıp takıştıracağım ay ne güzel gibi tepkiler verinbence hiç sinirlerinizi bozmayın gülün söyleyin onlar çatlasınlar. Sonuçta altınlar sizinnnnn, kayınvalideniz ne kadar konuşursa konuşsun onlar sizin
Kimileri sizi de suçlamış ama ben sizde bir hata göremiyorum. Benim altınlarım ve ben nerede ve kimde istersem orada ve o kişide durur. Nişanda siz altınları onlara verince herhalde bağışladınız falan sanmışlardı. Düğündeki altınları da annenize bırakınca korktular zaar. Bir bayan nispet yaptığınızı yazmış ama ben öyle yaptığınıza inanmıyorum. Adam beni onların yüzünden arabadan atacak, aileme küfürler yağdıracak. Ohhh! Az bile yapmışsınız. Evleriniz yakın galiba. Size rahat vermezler. Böyle şeyleri gördükçe 'evlenmeyeceğim' diyorum. Nasıl bir ailesi var bu adamın? Afedersiniz ama çirkef bir aile.
Şu altın olayına kocalarınızı neden karıştırırsınız anlamam
Hiç konusunu açmadan toplayıp vericeksin annene olup bitecek
Düğün gecesi verdim anneme 15 ay oldu kocam hala tek kelime etmedi
Anasının ağzına bakan kocadan karıya hayır olmaz
Barışıcaksan kocanla Bayram seyran dışında gitme kvye
Ayrıca şaka da olsa hırsız denir mi ?
sagol canım bunu bılıyorum da konu sahıbının ıkıncı uyeliğiymiş. sagolsun bi arkadaş o sayfayı gönderdi. ama burda ne yazıyosa orda da o yazıyor. aynı mesajı kopyalamış.
seni çok iyi anlıyorum benim eşimin ailesi de düğün sabahı gelip almışlardı ve benden habersiz alıp satmışlar sorduğum zaman ne altın meraklısısın bizden değerli mi derler ama bu eşimle benim aramda soğukluk yarattı bizde 4 yıl sevgili olduktan sonra evlendik ama bende çok mutlu değilim eşim çok fazla değişti benim de 1 yıl oldu evliliğim bitme noktasına geldi bu aileler niye karışıyorlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?