Ask Evliligi Oldu Sana Mecburi Evlilik...

Insallah canim ya, cok ihtiyacim var. Artik mutsuz olmaktan biktim. Esime ailesi ne dicek diye tedirgin olmaktan skldm.. Artik ne olacam demiyorum, zamana birakiyorum daha dogrusu ALLAHA birakiyorum. Ne olacaksa hayirlisi olsun ...

cnm bende diyodum asla.unutmucam bu soledigi lafi cok canim yandi falan ama unuttum simdi hatirlamiyorum arrik kavga etmeyin ama yenisi eklenmesin kotu laflarin onada ole.sole.artik yapmayalim kirmayalim ikimizde.birbirimizi

Ruh sagligi cok muhim, insanin fizyolojisini bile etkiliyor psikoloji. Allah korusun stres her seyi yapar insana. Bence bir kere git uzmana, gerekirse devam da edersin. Ciddi sorunlar yok cunku bosa yipratiyosun kendini

Cok dogru konusuyorsun canim. Ama keske bu elimde olsa, keske "amaan bosver" diyip unutabilsem. Dun tv izlerken kina gecesi veya dugun falan gordugumde hemen aklima ilk gelen soru; Acaba onlarda yasamislarmidir ilk gecelerinde böyle sorunlar? Eskiden bumu gelirdi aklima ya. Altin konusu benim aklimin ucunda bile olmazdi. Ama dedigin gibi bir kerede olsa gitmeyi düsünüyorum.

Insallah her sey guzel olur senin icin

hayır anlamıyorum...zaten takılarda ki amaç çiftler yuva kuruyor maddi destek olalım bizlerde.....ben mi yanlış biliyorum amaç destek değil mi....

Asil amac dedigin gibi destek ama bazilari GÖSTERIS olarak yapiyor. Aman görsünler ne kadar cok takdigimi sonradan geri isterim nasil olsa dusunce icerisindeler. Ama bunu tabi nisanliyken anlayamiyorsun:)

Beni
hayır anlamıyorum...zaten takılarda ki amaç çiftler yuva kuruyor maddi destek olalım bizlerde.....ben mi yanlış biliyorum amaç destek değil mi....
Destek olmak mı şükür göremedik daha aksine bizden ne koparırsa kardır onun için ama o günler geçti artık öyle bir dünya kalmadı maalesef artık bende kötü gelinim :)))

Beni

Destek olmak mı şükür göremedik daha aksine bizden ne koparırsa kardır onun için ama o günler geçti artık öyle bir dünya kalmadı maalesef artık bende kötü gelinim :)))

Ya karsindaki insan nasilsa sende öylesindir. O sana nefret kin gösterirse, sen sevgide göstersen anlamayacagi icin, sende kötü oluyorsun. Napalim? Ölelimmi.

Ben de anneme bıraktım sonuçta altın bana takılıyo kimin ne haddine altın nerde kime verdin bilmem ne bilmem ne istersem dilenciye veririm, ki senin kocan da sağlam değil hem olayı bilmiyo hem ilk durumda anneci oluyo çok seviyosa anasının memesini bırakmasaymış. Bide benim kocam anneme hırsız diyecek dilini boğazına sokarım onun dik dur kocana karşı akıllı olsun

Ya ben sunu bilir sunu derim. istedikleri kadar kv ve kp cirkef olsunlar fesat olsunlar. BENIM KOCAMDA IS YOKSA onlara laf düsürüyorsa, yapcak birseyim yok. Kocamda is biter.. Ne yapmaliyim asil mesele bu. Bilmiyorum!

Ya ben sunu bilir sunu derim. istedikleri kadar kv ve kp cirkef olsunlar fesat olsunlar. BENIM KOCAMDA IS YOKSA onlara laf düsürüyorsa, yapcak birseyim yok. Kocamda is biter.. Ne yapmaliyim asil mesele bu. Bilmiyorum!

Onun yaptığını. Sen de çirkef ol dayatma yap, işine gelmiyorsa zaten bitmiştir ne yapsan fayda etmes ömrün gider

Bu konuyu daha önce okuduğumu hatırlıyorum ama açtığınız konulara bakınca göremedim. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Görümcenize yaptığınız şakadan hatırladım...

Çok yerinde tespit. Aynen katılıyorum.

Şu altın kavgaları öyle canımı sıkıyor ki. Malıniza sahip cikacak olgunlukta degilseniz niye evlendiniz? Anne babalar icinde evlat altinlarini size getirdiginde yavrum onlar senin kendin sahiplen diyemeyecek kadar size güvenmiyorsa sizleri niye evlendirdiler? Sonra vay ananda kaldi vay babam sorsu. Kime ne laynn benim altinimdan takimdan. Herkes ayri valla yaa....
Not: konu sahibo sitemm genel olarak ama sende bu durumdasin sanırım.

Kocanda senin bu tavırlarin yüzünden boyle davranıyor olabilit mi? Kim ursa olsun buna eşimde dah anneme babama cirkef diyen insana bi kiymet veremezdim ben. Ne yapmalisin bilionmu kocanin ailesi ne yaptiysa yaptı kocana ailesini kotuleyip durma. Becerebiloorsan tatli dille anlat hallet. Bak sonuclar nasıl değişiyor. ..

Sırf bu altın kavgası olayları yüzünden nikahdan 1 gün sonra bozdurup üzerine para ekleyip birazda kredi alıp ev aldık .. Aileler yok düğün yaptık borç var falan geyiğine girmesin diye nikahdan sonra sade bir yemek verildi .. Vs.. Yani burdaki yeni evlrniceklere tavsiye başımız ağrımasın istiyorsanız benim yöntem bire bir

sizi yolda arabadan atan, ailenize böyle saygısızlık eden adamla yeniden eve döndünüz
taviz tavizi gerektirecek elbette
bence bunları kabullendiyseniz, altınların nerde durduğunu da unutursunuz..
olaylardan çok davranışlar etkiler beni hep
bunlara takıldım kaldım, özür dilerim!

orkestra ortalık karıştırmak istemiş ve başarmışta.açıkçası orkestranın görümcene hırsız demesinden rahatsız olman gerekirken hoşuna gitmiş üstelik çakalll diye desteklemişsin.

Anlamıyorum hiç bu altın işini.gelin kimse altın onundur. Hem neden 2 sene beklendi sorun OrLarda başlamış.düzelme ihtimali o aile ile zor. Eşinin ailesi sensin artık önceliği sen olmalı baba sorun çıkmasın dese yada bankaya koyucaz dese kimse bişi diyemezdi. Eşinde bitiyor her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…