• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask Evliligi Oldu Sana Mecburi Evlilik...

Morelini bozmak için söylemedim yani çoğu kişide olan durumlar bizde ayrılığın ucundan döndük büyük kavgalarla ama karşılıklı saygı ve anlayışla geçti gitti. İyi düşün sende inşallah musmutlu olursunuz canım : )

Saygi cercevesi icinde hallettiginiz icin icinde birsey kalmamis. Benim saygisizca oldu sorunlarim.. O sarf edilen sözleri unutamaz oldum. ne kadar iyide olsa aramiz o soylenenlerde ve yasananlarda aklim.. Gecmisten kurtulamiyorum bir turlu. AMIN cumlemiz insallah canim:)

altınlar sizin dertleri onlara kalmış size ne yahu nereye koyarsam koyarım..benim kvde böyleydi.evlendiğimizden beri zaten görüşmüyoruz çokta rahatız şükür.çünkü inanılmaz kötülüklerini gördük..aramız iyiyken öteki gelinin evine gittiğinde 1 tane cumhuriyet altınını dolabından gizlice aldığını söylemişti şoook olmuştum.neden aldın dediğimdede o kadar masraf ettim buda benim payım olsun demişti.asıl kendileri altın meraklıları..eşinin onların ağzına bakması çok kötü ama sen bence kötüleme ailesini eşine.bırak kendi görsün göreceğini.sen sadece güzel bi ses tonuyla onlarda gördüğün yanlışları eşine söyle kavga etmeden sakince..ne kadar sakin ama kendinden emin durursan o kadar saygı görürsün canım emin ol.kavga edersen bağırırsan eşin senden uzaklaşır

Eski konunda da yazmistim yanlis hatirlamiyosam, yine yazayim, bir cok cirkinlik olmus, herkesin hatalari var, bir sunger cekilip onunuze bakma zamani artik. Uzadikca uzar bu isler. En guzeli asgari seviyede karsi tarafla gorusup, esinle de mutlu olmaya calisman. Konusulacak cozulecek bi sey yok cunku.

Aileleri dışarda bırakmayı deneyin.. Saygı gösterin ama ikinizde bir ailesiniz bunuda unutmayın.. Hakaret laf sokma bunları yapmayın.. Sevmek zorunda deilsiniz anne babalarınızı ama saygı göstermek zorumfasınız.. Eskiyide yavaştan yavaştan unutmaya çalışın.. İkinizde yıpranmışsınız birbirinizin ilacı olun.. Senin anan senin baban der durursanız düzelemezsiniz :/
Kesinlikle yontem bu olmali arkadasa katiliyorum

canim ben hicbisi yokken mutsuzdum iste esim ne dese.alinip buyuk kavgalar cikartiyordum. sonra pismanlik duyuyordum cok erken evlendim keske evlenmeseydim falan diye bigun ruya gordum esim seni sevmiyordum hic ben ayrilalim diyo.nasil agliyorum ruyada uyandim cok uzuldum hala agliyorum sonra dedim yok iyiki evlenmisim ne cok uzuldum beni sevmiyo diye. sonra bahar geldi gezdik nisanda tatile ciktik hersey super oldu. aslinda iki gunluk bi yere tatile gidebilisiniz

Bu olaylardan uzak olmak icin 4 gunluk bir tatil ayarladik 10. ayda gidicez Allahin izniyle. Yasantilardan bir nebzede olsa kurtulmak icin. Aynen ya yemin ederim bu dusunceler bendede vardi. Ve bende hep arkadaslarima karsi imrenme duygusu bie olmazken simdilerde hep ay ne guzel geziyor ya onun yerinde olsam diyorum.. Onun bunun yerinde olmak istiyorum. veya 3 ay oncesine gitmek istiyorum. Oturup agliyorum sinirden.. Bi atlatamadim :(

Eski konunda da yazmistim yanlis hatirlamiyosam, yine yazayim, bir cok cirkinlik olmus, herkesin hatalari var, bir sunger cekilip onunuze bakma zamani artik. Uzadikca uzar bu isler. En guzeli asgari seviyede karsi tarafla gorusup, esinle de mutlu olmaya calisman. Konusulacak cozulecek bi sey yok cunku.

Dedigin gibi, ne konusasim var nede cozesim artik. Konussamda icimdekileri atamiyorum. Düsündükce ilk gunku gibi hirslaniyorum. Bunaltiyorum kendi kendimi.. Bi gecmise sunger cekememe fobim var. "bosver" diyip gecemiyorum. Anca kendimi yiyip bitirmeliyim ölmeliyimki unutayim :( ama Haklisin öneme bakmaliyim artik her ne kadar zor olsada.

Bu olaylardan uzak olmak icin 4 gunluk bir tatil ayarladik 10. ayda gidicez Allahin izniyle. Yasantilardan bir nebzede olsa kurtulmak icin. Aynen ya yemin ederim bu dusunceler bendede vardi. Ve bende hep arkadaslarima karsi imrenme duygusu bie olmazken simdilerde hep ay ne guzel geziyor ya onun yerinde olsam diyorum.. Onun bunun yerinde olmak istiyorum. veya 3 ay oncesine gitmek istiyorum. Oturup agliyorum sinirden.. Bi atlatamadim :(

ben hic kimseye ozenmem hep milletin kocasi ne iyi hep karisina yardim ediyo hep gezdiriyo demeye basladim kendi kendime. halbuki benim esim dunya tatlisi hic kiyaslancak bi adam degil ama o zamanlar farkedemiyordum tum simarikliklarima ragmen o sakin oldu kirdigim.zaman ben sana bunu desem hemen beni terkederdin dedi bigunde cok kirmaya basladin artik beni bende kiriliyorum anliyorum alisamadin ama olmaz boyle dedi yinede anlamiyordum olmazsa olmasin diyordum. simdi allah korumus evliligimizi diyorum cunku kac.kisi ask evliligi yapiyorki kiymetini bil bennce sende ask sevgi bu devirde.kolay.bulunmuyor

Dedigin gibi, ne konusasim var nede cozesim artik. Konussamda icimdekileri atamiyorum. Düsündükce ilk gunku gibi hirslaniyorum. Bunaltiyorum kendi kendimi.. Bi gecmise sunger cekememe fobim var. "bosver" diyip gecemiyorum. Anca kendimi yiyip bitirmeliyim ölmeliyimki unutayim :KK43: ama Haklisin öneme bakmaliyim artik her ne kadar zor olsada.
Simdi baktim bi de kina tepsisi diye konu acmissin bugun, sanki dun olmus gibi yasayarak anlatiyosun. Belki de psikolojik destek alman lazim, bilemiyorum dusunur musun

o donem piskolga bile gitmeyi dusundum esime cok asigim ama evli olmaktan cok mutsuzum diye. esimde git istersen dedi sonra zaman gectikce gecti cnm tatil cok iyi geldi balayi gibi oldu sizede iyi gelixektir

Simdi baktim bi de kina tepsisi diye konu acmissin bugun, sanki dun olmus gibi yasayarak anlatiyosun. Belki de psikolojik destek alman lazim, bilemiyorum dusunur musun

Cok iyi gözlemlemissin, evet almayi düsünüyorum da kendime yediremiyorum.. Ne kadar dokunduysa bana artik, bilmedigim hastaliklar ortaya cikti..

ben hic kimseye ozenmem hep milletin kocasi ne iyi hep karisina yardim ediyo hep gezdiriyo demeye basladim kendi kendime. halbuki benim esim dunya tatlisi hic kiyaslancak bi adam degil ama o zamanlar farkedemiyordum tum simarikliklarima ragmen o sakin oldu kirdigim.zaman ben sana bunu desem hemen beni terkederdin dedi bigunde cok kirmaya basladin artik beni bende kiriliyorum anliyorum alisamadin ama olmaz boyle dedi yinede anlamiyordum olmazsa olmasin diyordum. simdi allah korumus evliligimizi diyorum cunku kac.kisi ask evliligi yapiyorki kiymetini bil bennce sende ask sevgi bu devirde.kolay.bulunmuyor

Onu ben ilk bosanma karari aldigimizda yasadim. Evliligim daha 2 ay bile olmamisti bosanmaya karar vermistik.. O evine ben evime gitmistik dedigim gibi aglamaktan öldüm o günden beri bosanma konusunu acmiyoruz bile ikimizde. Ama ben icimdekileri nasil atacagimida bilmiyorum :( bilemiyorummm.

evliliklerde takı olayı kaldırılsın...her iki tarafında sadece alyansları olsun....çiftler mutlu olsun:KK25:
bu nedir arkadas altından paradan mutsuz olan olana:KK57:

o donem piskolga bile gitmeyi dusundum esime cok asigim ama evli olmaktan cok mutsuzum diye. esimde git istersen dedi sonra zaman gectikce gecti cnm tatil cok iyi geldi balayi gibi oldu sizede iyi gelixektir

Insallah canim ya, cok ihtiyacim var. Artik mutsuz olmaktan biktim. Esime ailesi ne dicek diye tedirgin olmaktan skldm.. Artik ne olacam demiyorum, zamana birakiyorum daha dogrusu ALLAHA birakiyorum. Ne olacaksa hayirlisi olsun ...

"]Cok iyi gözlemlemissin, evet almayi düsünüyorum da kendime yediremiyorum.. Ne kadar dokunduysa bana artik, bilmedigim hastaliklar ortaya cikti..[/QUOTE. Psikolojik destek neden yediremeyesin ki normal birşey sonuçta bu kadar yargılı olmamak lazım

"]Cok iyi gözlemlemissin, evet almayi düsünüyorum da kendime yediremiyorum.. Ne kadar dokunduysa bana artik, bilmedigim hastaliklar ortaya cikti..[/QUOTE. Psikolojik destek neden yediremeyesin ki normal birşey sonuçta bu kadar yargılı olmamak lazım

Kv'de psikolojik destek aliyor, ama ise yaradigini görmedim. Ayni cirkefligi üzernde:)

Cok iyi gözlemlemissin, evet almayi düsünüyorum da kendime yediremiyorum.. Ne kadar dokunduysa bana artik, bilmedigim hastaliklar ortaya cikti..
Ruh sagligi cok muhim, insanin fizyolojisini bile etkiliyor psikoloji. Allah korusun stres her seyi yapar insana. Bence bir kere git uzmana, gerekirse devam da edersin. Ciddi sorunlar yok cunku bosa yipratiyosun kendini

Benimde
kaynanam istedi bileziklerimi sattık araba aldık vermedim :))))))
hayır anlamıyorum...zaten takılarda ki amaç çiftler yuva kuruyor maddi destek olalım bizlerde.....ben mi yanlış biliyorum amaç destek değil mi....

Back