• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Ay yerim ben o erkenciyi

Canım klimadan mı üşüttün ki
Bol bol su, turşu, turşu suyu iyi gelir
Sen biliyorsun zaten benim söylememe gerek yok

Kahvaltını yaptın mı canım?

İyiyim canım çok şükür. Allah bu günümüzü aratmasın

Kahvaltı az oldu ben de sonradan fark ettim midemden gelen seslerden :KK66:
Öğle yemeğine de bir şey kalmadı
sabredip leptini bozmayayım diyorum
Bazen unutuyorum yogunluktan canım hatırlattı gün için sağol

Canımm , yaptım kahvaltımı
3 kıymalı yumurta
7 8 zeytin
Domates salatalık
Çay
1 bürdak tarçınlı süt.
Kayısı kurusu mutlaka yiyeceğim sabahları bundan sonra sonuçta beyin şekerle çalışıyor .bugün saban unutmuşum dün şeker ölümünden sonra biraz tedirgin oldum kızlar. Parmak ölçümüne çok güvenmesem de.
Kuru kayisini da ye sağlığına ne iyi geliyorsa ihmal etme bence.

Canım tam anlamadım bu şeker olayını ölüm filan diyorsun Allah korusun
Açsana biraz konuyu
dün düşük çıkmış doktorda niye yüksek çıktı ki
Soruyu mu yanlış sordum
Dün niye düşük çıkmış olabilir
Canım ya bu akıllı tlf lar , şeker ölçümü olacaktı .sanırım şeker hastalığı var bende.annemdeçde var.

Hastalık ne zor şey. Babama gittim .bir halsiz bir renksiz geldi. Yaslansinlar istemiyor insan.
Keyifsizim o yüzden. Allah hayırlı ömürler nasip etsin. Miyav_su Miyav_su baban nasıl oldu. Doktorlar ne diyor. Umarım canım düzelir. Allah sifa versin
Canım babam 78 yaşında daha önce 1 açık kalp ameliyatı sonrada 2 kere anjiyo oldu şeker hastası ayrıca ilaçlarını malesef düzenli olarak kullanmıyor kalp doktoru ameliyat yaparsam masada kalır böyle gitsin dedi ptesi nöroloji doktoru bakacak tekrardan aklı gidiyor geliyor dün eve kilitledik malesef

Canım babam 78 yaşında daha önce 1 açık kalp ameliyatı sonrada 2 kere anjiyo oldu şeker hastası ayrıca ilaçlarını malesef düzenli olarak kullanmıyor kalp doktoru ameliyat yaparsam masada kalır böyle gitsin dedi ptesi nöroloji doktoru bakacak tekrardan aklı gidiyor geliyor dün eve kilitledik malesef
Çok geçmiş olsun canım ya Allah sabır versin

Tekrar geçmiş olsun canım , hastalık zor. Allahım şifa versin inşallah.Size de Allahım kolaylık versin inşallah.

IMG_8045.webp
Kızlar şu güzelliğe bakar mısınız.
Bounty i hatırlatıyor bana ;)

Günün menüsü

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1/4 H. Cevizi

Öğle
- 300 gr füme alabalık
- 4 minik bahçe salatalığı
- biraz turşu Canım lastrose6 lastrose6 sana yazarken bu havada benim de canım istedi turşu

Akşam
- koyun yoğurdu
- 1/3 H. Cevizi
- bir H. Cevizinin suyu

Bugünlük bu kadar
H. Cevizi fazla kaçmış olabilir yağ yakımını engellemez inşallah

60kiloyum 60kiloyum canım sen dün menü paylaşmadın reglden dolayı mı

Günün menüsü
Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1/4 H. Cevizi

Öğle
- 300 gr füme alabalık
- biraz turşu Canım lastrose6 lastrose6 sana yazarken bu havada benim de canım istedi turşu

Akşam
- koyun yoğurdu
- 1/3 H. Cevizi
- bir H. Cevizinin suyu

Bugünlük bu kadar

afiyet olsun canım. ben 3 gündür menü yazmıyorum. çünkü fena bozdum. sizi de etkilemeyeyim diye. hem çok yoğundum bunaldım hem de r.... geldi. kötü yapıyor beni. ama bugün yazarım. dolu bir menü ama en azından zararlı değil.

Biz nasıl olacağız kim bilir. Allah yardimcin iz olsun.

İnşallah yoktur canım , evet zaten troidlerim için haftalandır ertelediğim kortrolüm var inşallah hafta içi ğideceğim canım C cerulean .
Hep kendimizi ihmal ediyoruz
Arkadaşlar troidinize bakarken hangi değerlere dikkat ediyor doktor. Anti tpo değerini de baktiriyor musunuZ. Ben 7 yıldır sadece t4 t3 ve tsh a baktirip doktor ona göre ilaç yazıyor. Sizde farklı mi acaba.

Günün menüsü

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1/4 H. Cevizi

Öğle
- 300 gr füme alabalık

Akşam
- koyun yoğurdu
- 1/3 H. Cevizi
- bir H. Cevizinin suyu

Bugünlük bu kadar

Afiyet olsun. Canım çok güzel bir.menü olmuş. Hind. Cevizin glisemik indeksini bilmediğim için yorum yapamayacağım.
Sabah kahvaltim
2.yumurta haşlanmış
Peynir
5. Zeytin
Domates
Çay

Akşam yemek yemek istemedi de börek atistiracak değilim ya kahvaltilik yedim.
2 pastirmali yumurta
10 zeytin
Bol peynir
Çay.

Canım evde takılacağım kitap dergi okuyacağım bahçede ip atlıycam inşallah :KK66:
Ohhh hepsi güzel de en.güzeli ip kısmı. Yağları yakar. Hadi bakalim canım iyi dinlenmeler. Kitap okumak ne kadar güzel birşeydi.hey gidi günler hey. Ama çocuklarla ugrasmakta çok ayrı yeri. Sorugusuz sualsiz veriyorsun anne bana olmak çok farklı. İnşallah rabbim iyi yerlerde görmeyi de nasip etsin cümlemize.

Canım lastrose6 lastrose6 senin menü de çok güzel çok hafif olmuş bravo valla

Canım arkadaşlar belki daha iyi bilirde tsh a bakıyorlar diye biliyorum ben yenidencan yenidencan doktora gidince haftaya yaz canım burda gelişmeleri
Kızlar bu ara iyotlu tuz kullanıyor musunuz?

Canım H. Cevizi sırf yağ Karatay da serbesttir diye düşünüyorum sadece yerli olmadığı için belki problem olabilir ben öyle yiyorum kenarından kesip kesip

Ohhh hepsi güzel de en.güzeli ip kısmı. Yağları yakar. Hadi bakalim canım iyi dinlenmeler. Kitap okumak ne kadar güzel birşeydi.hey gidi günler hey. Ama çocuklarla ugrasmakta çok ayrı yeri. Sorugusuz sualsiz veriyorsun anne bana olmak çok farklı. İnşallah rabbim iyi yerlerde görmeyi de nasip etsin cümlemize.
İnşallah iyi yerlerde görürsün çocuklarını canım

Back
X