Artık dur demem gerekiyordu

Bazen unutuyorum yogunluktan canım hatırlattı gün için sağol

Kuru kayisini da ye sağlığına ne iyi geliyorsa ihmal etme bence.

Canım ya bu akıllı tlf lar , şeker ölçümü olacaktı .sanırım şeker hastalığı var bende.annemdeçde var.

Canım babam 78 yaşında daha önce 1 açık kalp ameliyatı sonrada 2 kere anjiyo oldu şeker hastası ayrıca ilaçlarını malesef düzenli olarak kullanmıyor kalp doktoru ameliyat yaparsam masada kalır böyle gitsin dedi ptesi nöroloji doktoru bakacak tekrardan aklı gidiyor geliyor dün eve kilitledik malesef

Çok geçmiş olsun canım ya Allah sabır versin

Tekrar geçmiş olsun canım , hastalık zor. Allahım şifa versin inşallah.Size de Allahım kolaylık versin inşallah.

Günün menüsü

Sabah
- 2 haşlanmış yumurta
- 1/4 H. Cevizi

Öğle
- 300 gr füme alabalık
- 4 minik bahçe salatalığı
- biraz turşu Canım lastrose6 sana yazarken bu havada benim de canım istedi turşu

Akşam
- koyun yoğurdu
- 1/3 H. Cevizi
- bir H. Cevizinin suyu

Bugünlük bu kadar
H. Cevizi fazla kaçmış olabilir yağ yakımını engellemez inşallah

60kiloyum canım sen dün menü paylaşmadın reglden dolayı mı

Günün menüsü

afiyet olsun canım. ben 3 gündür menü yazmıyorum. çünkü fena bozdum. sizi de etkilemeyeyim diye. hem çok yoğundum bunaldım hem de r.... geldi. kötü yapıyor beni. ama bugün yazarım. dolu bir menü ama en azından zararlı değil.

Biz nasıl olacağız kim bilir. Allah yardimcin iz olsun.

İnşallah yoktur canım , evet zaten troidlerim için haftalandır ertelediğim kortrolüm var inşallah hafta içi ğideceğim canım C cerulean .
Hep kendimizi ihmal ediyoruz
Arkadaşlar troidinize bakarken hangi değerlere dikkat ediyor doktor. Anti tpo değerini de baktiriyor musunuZ. Ben 7 yıldır sadece t4 t3 ve tsh a baktirip doktor ona göre ilaç yazıyor. Sizde farklı mi acaba.

Afiyet olsun. Canım çok güzel bir.menü olmuş. Hind. Cevizin glisemik indeksini bilmediğim için yorum yapamayacağım.
Sabah kahvaltim
2.yumurta haşlanmış
Peynir
5. Zeytin
Domates
Çay

Akşam yemek yemek istemedi de börek atistiracak değilim ya kahvaltilik yedim.
2 pastirmali yumurta
10 zeytin
Bol peynir
Çay.

Canım evde takılacağım kitap dergi okuyacağım bahçede ip atlıycam inşallah
Ohhh hepsi güzel de en.güzeli ip kısmı. Yağları yakar. Hadi bakalim canım iyi dinlenmeler. Kitap okumak ne kadar güzel birşeydi.hey gidi günler hey. Ama çocuklarla ugrasmakta çok ayrı yeri. Sorugusuz sualsiz veriyorsun anne bana olmak çok farklı. İnşallah rabbim iyi yerlerde görmeyi de nasip etsin cümlemize.

Canım lastrose6 senin menü de çok güzel çok hafif olmuş bravo valla

Canım arkadaşlar belki daha iyi bilirde tsh a bakıyorlar diye biliyorum ben yenidencan doktora gidince haftaya yaz canım burda gelişmeleri
Kızlar bu ara iyotlu tuz kullanıyor musunuz?

Canım H. Cevizi sırf yağ Karatay da serbesttir diye düşünüyorum sadece yerli olmadığı için belki problem olabilir ben öyle yiyorum kenarından kesip kesip

İnşallah iyi yerlerde görürsün çocuklarını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…