Artık dur demem gerekiyordu

in
Bugün yeşil mercimek mi haşlasam baharatla salatasını yaparım .
Yeşil mercimek çok sağlıklı nasıl yapiyorau. Salatasini neler kullaniyorsun?
Hepsi hem psikolojik hem de önceki yediğimiz yiyecekler dengemizi bozuyor. Ben ara verdiğimde bir hafta verdim arayı.geri başladığımda canım sürekli tatlı istiyordu.
 
Bende cok korkmuştum 2 metrelik havuza atlarken. İçine gömüldüm hoca çekti çıkardı. Heyecanlıydı.güzeldi hepsi ani oldu işte.
O zaman hissetiklerim normal yani Canım doğru mu en son işte eşim dedi sporu Bile bıraktın herşeyi yarım yamalak yapıyorsun diye bunu gerçekten çok istiyorum
 
Aynen canım üstüne bastın hem hafta arası durumum hem kaçamaklar

Miyav_su regle var aslında daha canım
 
Kızlar eve yeni geldim şöyle mutfağa girip ne var ne yok silip süpüresim geldi
Sonra o da beni mutlu etmiycek diye odama çıktım

Bugünki menüm

Sabah
- 3 yumurta beyazı
- 1 tam haş yumurta
- yarım H. Cevizi yedim resmen

Öğle
- 125 gr füme alabalık

Akşam
- 125 gr füme alabalık
- minik kase koyun yoğurdu

Alabalığı yedikçe sanki sanki sakinleşiyorum kızlar bütün sinirimi stresimi alıyor
İyi oluyor iş günleri
 
O zaman hissetiklerim normal yani Canım doğru mu en son işte eşim dedi sporu Bile bıraktın herşeyi yarım yamalak yapıyorsun diye bunu gerçekten çok istiyorum
Evet canım hissettiklerin çok normal. Hatta başlarda öğrendikten sonra ayağımın değmediği havuzlarda yuzmedim yuzemedim. 1.20 olan yerlerde yuzdum ki korktugumda ayağımı basabileyim. Yuzdukce artık nere olursa olsun su yüzeyinde nasıl kalınır kavradım. Zamanla oturdu. Birden değil. Şimdi yorulunca sırt üstü yatıp dinleniyorum. Bende korkuyordum başlarda. Havuzda korkmuyorum hala ama denizde öyle acilamam sınırların dışına.
 
Canım insanın yedikleri psikolojisini çok etkiliyor. Mesela ekmek bende sinir yapıyor. Unutkanlık konsantrasyon bozukluğu gaps diyeti kurallarindakileri yemeyeli çok iyi ruhum bedenim. Sanki yıllardır depresyondaymisim farkında değilmişim gibi gözüm açıldı. İyi hissediyorum. Aile hekimim de yapıyor o da fark etti psikolojik yanımı. Daha neşeli gelsin dedi konuştuk biraz. Balık demek sağlık demek. Afiyet olsun eridin gitsin omega 3 ile yağların. Omega 3 desteği alıyorsun değil mi? D vit bir de. C vitamini almakta lazım ama ben henüz almadım.
 
O zaman hissetiklerim normal yani Canım doğru mu en son işte eşim dedi sporu Bile bıraktın herşeyi yarım yamalak yapıyorsun diye bunu gerçekten çok istiyorum
Zaten herseyimiz tam ya o yarım olunca sorun oluyor.valla yüzme kursunda bir kadın ile tanıştım. Ev hanimiymis. Ben çalışıyorum. Kızını kursa getirmiş. Eşim para bırakır hesap sormaz ne aldım demez diyor. Buranın zenginlerinden eşi. İçinden dedim ki arkadaşlar ben okudum yurtlarda geçti ömrüm. Doğu görevi derken bir sürü zorluk yalnızlık yaşadım. Aynı yastaymisiz. O benden rahat geldi. Altında arabasi cebinde parası. Allah artırsın kadının mutluluğunu da. Adaletsiz bu dünya. Biz hergün çalışalım bir de beylerin dirdirini dinleyelim. Sadece seninki için demiyorum. Kalsın o da yarım nolcak senden önem li mi diyen hiç yok.
 
Ayy ne yazdın ama dolmusum resmen.
Olsun canım sen anlat biz dinleriz sorun değil

Canım hiç birşey de dışarıdan göründüğü gibi değil omlarında kim bilir ne sorunları var adamın kadına saygısı var mı sadık mı değil mi vs vs Herkesin iç yüzünü hemen göremiyor insan
 
Canım ne güzel yazmışın doğru tespitlerin
Canım hiç bir takviye almıyorum şu dönem .. bu konuda da boşvermişlik var

evde yoksa var annem sipariş etmiş balık yağı daha dün geldi koliler
 
Canım ne güzel yazmışın doğru tespitlerin
Canım hiç bir takviye almıyorum şu dönem .. bu konuda da boşvermişlik var

evde yoksa var annem sipariş etmiş balık yağı daha dün geldi koliler
Günaydın arkadaşlar
Canım annen ne güzel almış sen de düzenli kullanmaya bak. Vücudumuzun omega 3 yayına ihtiyacı var. Kullansan cook iyi olur.
 
Günaydın arkadaşlar
Güzel bir gün olur inşallah hepimiz için

Bugün son iş günüm
12 gün evdeyim yarından itibaren
Çok mutluyum bugün
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…