• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hellim peyniri
1/4 avakado
domates ve az kırmızı biber

öğlen 13.30
3 tane unsuz mücver
200 gr yoğurt
1 yk keten tohumu

ara 16.00
150 mlt matchalı kefir

akşam 19.00
domates biber soslu 3 tire köfte
3 yk yoğurtlu çiğ pancar mezesi

ara 20.30
2 dilim karpuz
50 mlt matchalı kefir

yatana kadar 3 lt su
55+20= 75 dk tempolu yürüyüş

Canım yerli şu iciyorsunun şu sıcaklar yenidencan yenidencan migde bulantısı ondan mi ki? Geçmiş olsun canım tekrar

Ay bu kızların Miyav_su Miyav_su yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 hamaratligi beni bitiriyor ; )

Hem çalış hem çocuk yetiştir hem de evde kendi dondurmanı imal et :KK66: nerden alıyorsunuz bu enerjiyi kızlar? :KK66:
Sıcaklarda mineral kaybımız oluyor bende öyle oluyor regli zamanında öyle geçiyor madensuyu ve ayranı karıştırıp içeceksin Canım tavsiye ederim

sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hellim peyniriharika
1/4 avakado
domates ve az kırmızı biber

öğlen 13.30
3 tane unsuz mücver
200 gr yoğurt
1 yk keten tohumu

ara 16.00
150 mlt matchalı kefir

akşam 19.00
domates biber soslu 3 tire köfte
3 yk yoğurtlu çiğ pancar mezesi

ara 20.30
2 dilim karpuz
50 mlt matchalı kefir

yatana kadar 3 lt su
55+20= 75 dk tempolu yürüyüş
Harika gidiyorsun maşallah canım afiyet olsun

Oh afiyet olsun canım
Teşekkürler canim
Hatunun bilmediği bir şey yok ; )
Kitap kurdu o . ondan bilir Miyav_su Miyav_su .
Ay kızlar zor yazıyorum çok ama çok Yorgunum iyi geceler sabah 05.00 uyanış :KK200::KK200::KK200:
Canım ilk kurs nasıl geçti herşey yolunda miydi. Öğretmenini sevmen çok önemli. Bence sen hızlı ogreneceksin. Kendine şaşıracaksın hatta. Bir saat yuzdukten sonra 1.5 kilometre yuruduysen dürüm iyi gelir tabi. Afiyet olsun sana. Allah rahatlık versin. Ütü den de hiç hoşlanmam ama yapınca da mükemmel duruyor elbiseler. Allah kolaylık versin. İnşallah eşinin işleri de düzene girer istediğiniz gibi olur herşey.
Rabbim zorda olanlara yardım etsin.

Canım yerli şu iciyorsunun şu sıcaklar yenidencan yenidencan migde bulantısı ondan mi ki? Geçmiş olsun canım tekrar

Ay bu kızların Miyav_su Miyav_su yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 hamaratligi beni bitiriyor ; )

Hem çalış hem çocuk yetiştir hem de evde kendi dondurmanı imal et :KK66: nerden alıyorsunuz bu enerjiyi kızlar? :KK66:
Ben eskiden bilmezdim yer içer gezerdim. Sonra anne olunca öğreniyor insan istersen öğrenme çocuklar sağlıksız mi olsun. Ama benim görüşüm sende hamaratsin kim koyun yogurdumayalar. Bende bakarken sevdiğim şeyleri çok iyi yapardım. Ama doğruyu söylemek gerekirse eşim benden daha güzel yemek yapar. hazır olunca da iyi . Oluyormuş :KK39:.

Ben eskiden bilmezdim yer içer gezerdim. Sonra anne olunca öğreniyor insan istersen öğrenme çocuklar sağlıksız mi olsun. Ama benim görüşüm sende hamaratsin kim koyun yogurdumayalar. Bende bakarken sevdiğim şeyleri çok iyi yapardım. Ama doğruyu söylemek gerekirse eşim benden daha güzel yemek yapar. hazır olunca da iyi . Oluyormuş :KK39:.
Ay çok şanslısın canım en iyi ahçılar erkekler diyorlar ya belli ki öyle ;)
Bir de canım lastrose6 lastrose6 üç çocuğun vardı değil mi? Bebek erkek bir prensesin var diğeride mi kız? Merak ettim

Kızlar cuma dan itibaren izinliyim
İş yerinde sağolsunşar bir daha gelmiycekmişim gibi yığıyorlar işleri üzerime bugün altında kaldım resmen ama olsun bir kaç gün rahat edeceğim inşallah

Annem et/kemik kaynatmış az önce bir kaç çay bardağı kemik suyu ayırdım ve buz dolabına attım
Her pazar bir bardak içeyim diyorum
Bir arkadaşım her gün içiyor bir çay bardağı kendisi bir üst insan modeli zaten ;)

herkese iyi geceler tatlı rüyalar :KK200::KK200::KK200:

Ay çok şanslısın canım en iyi ahçılar erkekler diyorlar ya belli ki öyle :KK66:
Bir de canım lastrose6 lastrose6 üç çocuğun vardı değil mi? Bebek erkek bir prensesin var diğeride mi kız? Merak ettim

Kızlar cuma dan itibaren izinliyim
İş yerinde sağolsunşar bir daha gelmiycekmişim gibi yığıyorlar işleri üzerime bugün altında kaldım resmen ama olsun bir kaç gün rahat edeceğim inşallah

Annem et/kemik kaynatmış az önce bir kaç çay bardağı kemik suyu ayırdım ve buz dolabına attım
Her pazar bir bardak içeyim diyorum
Bir arkadaşım her gün içiyor bir çay bardağı kendisi bir üst insan modeli zaten :KK66:

herkese iyi geceler tatlı rüyalar :KK200::KK200::KK200:
Bir kızım iki oğlum var. İlki kız digerleri erkek. Kemik suyu çok.sağlıklı ve besleyici.. Hergün icsek çok iyi olur. Hücrelerinin bayram eder. Ben genelde çocuklarıma yedirmeye özen gösteriyorum.hatta bazen makarnayı bile etsuyu ile pilav gibi pişirip sevdikleri tarzda sosluyorum. Sana şimdiden afiyet olsun. İyi geceler artık bende uyuyayim bari.

Back
X