• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Ara beş saatten daha uzun sürdü sıkıntı oluyor mu? Malesef c Plus içtim :KK43:
5 saatten uzun sürmesi çok iyi leptin hormonu zayıflamamıza yardım eden hormon 4 saatten sonra faaliyete geçiyor.
c plus çok gerekli değilse içme canım en azından sabah öğününde iç.

Acaba yaz bitimine vermiş olur muyuz? Yani temmuz ve ağustos. Ne güzel olur. .
Ben kendim için söyleyeyim kaçamaklarım olursa zor.Ayda 3 ya da 4 verdim şu ana kadar.gerçi 3 öğün yapıyordum çoğunlukla.Belki 2 öğünle 4.5 kg a çıkabilirim.
İnşallah veririz ama ya.Zorlayacak mıyız?ya da nasıl zorlarız sence?

5 saatten uzun sürmesi çok iyi leptin hormonu zayıflamamıza yardım eden hormon 4 saatten sonra faaliyete geçiyor.
c plus çok gerekli değilse içme canım en azından sabah öğününde iç.

Ben kendim için söyleyeyim kaçamaklarım olursa zor.Ayda 3 ya da 4 verdim şu ana kadar.gerçi 3 öğün yapıyordum çoğunlukla.Belki 2 öğünle 4.5 kg a çıkabilirim.
İnşallah veririz ama ya.Zorlayacak mıyız?ya da nasıl zorlarız sence?
Canım ayda 4 versek yeter zaten. 5 zor olur gibi. Bizde bu yoğunluk oldukca. 3 ogunken sen daha iyiydin sanki. 2 öğün zorladı hem de aynı kiloyu yine verdin ben mi yanlış hatırlıyorum.

Canım ayda 4 versek yeter zaten. 5 zor olur gibi. Bizde bu yoğunluk oldukca. 3 ogunken sen daha iyiydin sanki. 2 öğün zorladı hem de aynı kiloyu yine verdin ben mi yanlış hatırlıyorum.
Doğru hatırlıyorsun canım , amao zaman öğle araları değişen 30 40 50dk lık yürüyüş yapıyordum.şimdi güneş çarpıyor cesaret edemiyorum tansiyonum da olunca

lastrose6 lastrose6 oy yarvrumun nasıl kirilmis köprücuk kemiği geçmiş olsun canım

Canım daha öncede sorulmuştu sanırım kalp kavurma kuzu kalbi mi?

Kızlar yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 kilo veriliyorda üç yada beş ama
kilo verme süresince buhrana girip kilo alma varya asıl problem bu ben de en azından
Evet C cerulean insan kilo alınca problem oluyor ,o yüzden kaçamakları genelde izinli şeylerden yapıyorum. Ben bir dadansam çikolata ya da dondurmaya öyle 40 gr la doymuyorum.Yemeğimin miktarı da halen çok , ama serbestlerden.

lastrose6 lastrose6 oy yarvrumun nasıl kirilmis köprücuk kemiği geçmiş olsun canım

Kızlar yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 kilo veriliyorda üç yada beş ama
kilo verme süresince buhrana girip kilo alma varya asıl problem bu ben de en azından
Evet C cerulean insan kilo alınca problem oluyor ,o yüzden kaçamakları genelde izinli şeylerden yapıyorum. Ben bir dadansam çikolata ya da dondurmaya öyle 40 gr la doymuyorum.Yemeğimin miktarı da halen çok ama serbestlerden

Yataktan düşüp kırdı kemiğini omuzunun üstüne düşmüş6.çok zor günlerdi. Allah kimseye yasatmasin.Evet kuzu kalbi.
yenidencan yenidencan spor yapamamamiz bizi yavaşlatıyor.olsun varsın napalim.

Canım iki öğün beni de zorluyor hasta değilsem ve bütün günü zaten uyuyarak gecirmediysem
Yumurta 3 olursa ve aralarda çayı çok içmezsem sorun olmuyor . Mesela bugün öğleye doğru mide bulantısı oldu bunu birazda az önce adet oldum ona bağlıyorum gerçi ama 2 ögünle kaçamak yapmazsan kesin 1.2 1.5 gidiyor.Benim fıstık kaçamağı da 1 avuçla olmuyor nerdeyse 1 cips kasesinin dibine ulaşıyorum. Miyav_su Miyav_su nun önerisuyle bu hafta fıstık alkğycam ama galiba çekirdek alacağım.

Yataktan düşüp kırdı kemiğini omuzunun üstüne düşmüş6.çok zor günlerdi. Allah kimseye yasatmasin.Evet kuzu kalbi.
yenidencan yenidencan spor yapamamamiz bizi yavaşlatıyor.olsun varsın napalim.
Amin canım , tahminim edebiliyorum canım köprücük kemiği zor olmuştur.Allahım bir daha göstermesin inşallah.
Evet canım , bazen düşünüyorum evin içinde yaptığımız işlerde hareket hareketsuzlikten iyidir. Hele sen bebeği ayakta sallıyorsun kesin yakıyırsun canım ohhh yansınnnn.

Amin canım , tahminim edebiliyorum canım köprücük kemiği zor olmuştur.Allahım bir daha göstermesin inşallah.
Evet canım , bazen düşünüyorum evin içinde yaptığımız işlerde hareket hareketsuzlikten iyidir. Hele sen bebeği ayakta sallıyorsun kesin yakıyırsun canım ohhh yansınnnn.
İnşallah yanar da rahatlariz tanımayız onca ağırlığı. İnsan verdikçe hafifledigini hissediyor.

Yumurta 3 olursa ve aralarda çayı çok içmezsem sorun olmuyor . Mesela bugün öğleye doğru mide bulantısı oldu bunu birazda az önce adet oldum ona bağlıyorum gerçi ama 2 ögünle kaçamak yapmazsan kesin 1.2 1.5 gidiyor.Benim fıstık kaçamağı da 1 avuçla olmuyor nerdeyse 1 cips kasesinin dibine ulaşıyorum. Miyav_su Miyav_su nun önerisuyle bu hafta fıstık alkğycam ama galiba çekirdek alacağım.
Geçmiş olsun canım. Soğuk su iciyorsan ondan da sulanabilir. Çekirdek mi alacaksın al ama çok geceye bırakma olur mu yemeyi.

Mide bulantısı Canım sıcaklardan mineral kaybından da olabilir sana tavsiyem ayran ve madensuyu olsun özellikle Kızılay içme onun yerine sarı kız yAda sırma

Evet C cerulean insan kilo alınca problem oluyor ,o yüzden kaçamakları genelde izinli şeylerden yapıyorum. Ben bir dadansam çikolata ya da dondurmaya öyle 40 gr la doymuyorum.Yemeğimin miktarı da halen çok ama serbestlerden
Canım dondurmanı kendin yapabilirsin ben dün akşam yaptım vişneli ve limonlu

Banada geceleri hararet basıyor kızlar burada zaten 4-5 litre su içiyorum evde de 3 şişe madensuyu içiyorum dün gecede ekşi erik vardı 1 tane çok ama çok ekşi bu gibi çıkardım tuzladım kütür kütür yedim

İnşallah yanar da rahatlariz tanımayız onca ağırlığı. İnsan verdikçe hafifledigini hissediyor.
İnşallah canım.

Geçmiş olsun canım. Soğuk su iciyorsan ondan da sulanabilir. Çekirdek mi alacaksın al ama çok geceye bırakma olur mu yemeyi.
Tamam geç saate kalırsam da yemeyeyim madem .Cuma akşamı keyf yapayım tartıdan sonra.regl dolalısıyla tartı ya sevindirecek yacda şişlikledimi gösterecek hayırlısı bakalım.

Kızlar kahve metabolizmayı hızlandırıyor mu acaba?
Ben ramazandan beri çok sık içiyorum canım hızlandırıyor mu tam emin değilim ama açlık hissini baskılıyor.

Mide bulantısı Canım sıcaklardan mineral kaybından da olabilir sana tavsiyem ayran ve madensuyu olsun özellikle Kızılay içme onun yerine sarı kız yAda sırma
Tamam canım bundan sonra arttıdalım. Su içiyorum 3 lt ye yakın madensuyu da arada genelde evde baypazarı işyerinde kızılay arada beypazarı oluyor.bugün öğlen nazır ayran içtim evden getirmeyi unutmuşum.

Kesinlikle hızlandırıyor spor öncesi Türk kahvesi yAda filtre kahve iç Canım ben hep öyle yaptım şimdiye kadar
Spor yoksa leptin saatinde de faydası olur mu ki

Canım dondurmanı kendin yapabilirsin ben dün akşam yaptım vişneli ve limonlu
Ooo hamarat hatun. Nasıl yaptın anlatsana canım

Banada geceleri hararet basıyor kızlar burada zaten 4-5 litre su içiyorum evde de 3 şişe madensuyu içiyorum dün gecede ekşi erik vardı 1 tane çok ama çok ekşi bu gibi çıkardım tuzladım kütür kütür yedim
Ohhhh , badem çağlası ğeldi aklıma.diyet kiyet dinlemedim bolca yedim bu sene de.

Back
X