Artık dur demem gerekiyordu

Ay canım daha yaşı çok küçükmüş
rusçayı nerden öğrenmiş

Hiç moralini bozma canım, inşallah istediğin evi bulacaksın , hangi şehirdeydin C cerulean ?ev kiraları da almış başını gidiyor her yerde.
Evet canım kiralar pahali evlerin durumda iyi değil bakalım tek ümidim taşınmakti taşınınca hersey düzelir diye düşünüyordum bu gidişle taşınma da olmiycak gibi..

Cam kavanozda yoğurt getirdim kavanozda reçel vardi sabah aceleyle boşaltırken iyi temizlememisim yoğurt ta reçel gördüm huylandim şimdi

Kızlar önümüzdeki hafta izinliyim önümüzdeki günlerde kızlar parti yaptım herseylerden yedim diye gelirsem buraya kızın bana
bu rahatlıkla da diyet yapmazsam o zaman isim allaha kalmış 70 yaşında anca veririm bu kiloları

Canım patates , bezelye , unlu gıdalar, makarna , pirinç yasak.
Meyve glisemik indeksi düşük olanlardan sabah kahvaltıda yilebelirsin mesela kiraz sen emziriyorsun yavaş yavaş alıytır vücudunu şeker isteğin fazla olabilir.bizler genelde sabah kahvaltısında kuru gün kurusu kayısı yiyoruz 3 4 tane.ben arada keraz 2 3 tane kayısı yiyorum ama sık değil.
Çiğ kuruyemeşlerin hepsi serbest en düşük yer fıstığı ama ceviz omega açısından daha faydalı.
Lahmacun ayda bir 1 tane ,dolma sarma Bulgurlu yapılacak. Bulgur pilavı haftada bir 3 4 kaşık ye.ben haftalık kısırım var mesala şişene kadar yiyorum.
Yeşil kırmızı mercimek kurufasülle , tüm sebzeler bezelye hariç serbest.
Et süt yumurta yoğurt ayran öğünlerde doyana kadar serbest.
Aklına takılan olursa sor canım vakit buldukça yazarız.

İş yerinde yapamazsın değil mi zaten çok yoğunsun , nasıl yapacaksın.

Haftada 3 gün mü 2 gün iyi randıman sağlarım kızlar sonrada havuza yazılırım zaten kendimi kasmaya gerek Yok istersem 10 ders olsun yeterki öğreneyim diyorum
Bence biraz dinlenmeye de zaman ayır , sonra insan çok bunalıyor ve sonrası stres.

Ayyy Miyav_su çok küçük ya.Gerçi bu yaşta çalıştıgına göre gözü açıktır. Allahım onun da yardımcısı olsun.ihtiyacı var demek bu yaştaki çıcuklar bilgisayar başında dıyarıda oyun oynarken o çalışıyor.
İyiki senin gibi birine denk geldi.

Yeme o zaman canım huylandıysan.
Bazen gönlümüzün istediği şeyler hayırlı olmayabiliyor. İnşallah senin için hayırlısı neyse o olsun canım.

Olmazzzz öyle birşey duymak istemiyoruz.1 gün kaçamak olur ama 2 3 gün olmaz bayram bitti 2.parti kurban Bayramına artık inşallah. O da bol kavurma pirzola zaten serbest.

Benim ki de tam tutmamış nolcak bu hafta da böyle yiyelim. Birşey olmaz.
Canım sen strese girme hayırlı olan herşey Allah in izniyle istesek de istemesekte oluyor. Senin kısmetim bekliyor merak etme.

Yüzme kursundan yeni geldim. Bebek uyutmaya çalışıyorum. Karınlarını doyurdum. Çok sıcak suyum çıktı.

Haftada 3 gün mü 2 gün iyi randıman sağlarım kızlar sonrada havuza yazılırım zaten kendimi kasmaya gerek Yok istersem 10 ders olsun yeterki öğreneyim diyorum
Canım iki az gibi 3 ideal diye düşünüyorum. Zamanın varsa 3 git kursa. Zamanın kisitliysa 2 de yeter. Sana bağlı. Çabuk ogreneceksin inşallah. Bizimkilerin 3. Dersi bugundu. Gidip geliyoruz bakalim.

Recellli yeri temizle hepsine mi bulaştı acaba.kalan yer temizse orayı yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…