• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Evde oluna iş bitmiyor ne zaman kapıyı çarpıp çıktın anca o zaman.bitirdin mi canım çamaşırları.

Baktırıcam canım , nazar oldu bana :)
Tamam canım izliyelim.Nerden bakıcam .
Beyazlar kuruyor iki makina renkli ardından beyaz lari yikadim. Camasirci oldum

Bebiş nasıl oldu canım kolay gelsin
Kizlar bebege geri kisliklari giyindirince kendine geldi. Ama halsizlik mizirdanma var 5 dakika inmedi kucaktan. Bugün bittim ben yatıyorum. Kusmadi şükürler olsun.
Sagolasin Miyav_su Miyav_su sorduğun için.
Sabah kahvaltim.
1 domates
2 biber
2 pastirmali yum
8 zeytin 4 ceviz
4 kayısı
Bol çay

Ara kahve sade
Akşam
Kıymalı menemen buzluktan canım bunu istedi 2 yumurta ile karabiberli.
4 zeytin Bol peynir. Yogurt. Yeşillik.
Allah rahatlık versin herkese

Kizlar bebege geri kisliklari giyindirince kendine geldi. Ama halsizlik mizirdanma var 5 dakika inmedi kucaktan. Bugün bittim ben yatıyorum. Kusmadi şükürler olsun.
Sabah kahvaltim.
1 domates
2 biber
2 pastirmali yum
8 zeytin 4 ceviz
4 kayısı
Bol çay

Ara kahve sade
Akşam
İnşallah bebek uyur da bir güzel denlenirsin canım.

Galiba yatıcam , geçen hastalığomdan largopen vardı evde 1g ondan aldım .inşallah sabaha toparlarım.iş yaparker lohusa gibi terliyorum azıcık iş.

Beyazlar kuruyor iki makina renkli ardından beyaz lari yikadim. Camasirci oldum
Oooo baya yıkamışsın maşallah canım.bizde balkona çamaşır asmak yasak. Evin için de kurur, çarşafları falan kapılara atarım.şöyle balkonuna çamaşır asacağom bir evimiz olur inşallah hayırlısıyla

Sabah kahvaltim.
1 domates
2 biber
2 pastirmali yum
8 zeytin 4 ceviz
4 kayısı
Bol çay

Ara kahve sade
Akşam
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş öğünlerin.
Ben dün akşam çok kötü şeyler yaoim.2 3 tane ev kirabiyesi , 2 tane hazır lokma kek fondıklı çikolata.domates ekmek arik kabak çekerdeği.bunlar yemeğin üstüne yendi tabi.Allahım bir daha böyle yamelicbir gece yaşatmasın.

Sabah kahvaltim.
1 domates
2 biber
2 pastirmali yum
8 zeytin 4 ceviz
4 kayısı
Bol çay

Ara kahve sade
Akşam
Günaydın canım bebiş iyi olmasına sevindim umarım tekrarlamaz tekrardan geçmiş olsun menün Harika afiyet olsun

Oooo baya yıkamışsın maşallah canım.bizde balkona çamaşır asmak yasak. Evin için de kurur, çarşafları falan kapılara atarım.şöyle balkonuna çamaşır asacağom bir evimiz olur inşallah hayırlısıyla

Ben dün akşam çok kötü şeyler yaoim.2 3 tane ev kirabiyesi , 2 tane hazır lokma kek fondıklı çikolata.domates ekmek arik kabak çekerdeği.bunlar yemeğin üstüne yendi tabi.Allahım bir daha böyle yamelicbir gece yaşatmasın.
Canım neler yemişsin hayırdır Ne oldu da bu kadar yedin Canım :KK43:

Canım sen hastasin ya ondan ne yedigini bilmiyorsun bence bir an önce tedavi ol. Dikkat et kendine. Yediklerini
unut düzelmeye odaklan. Sağlıklı olursan sağlıklı karar verirsin. Bunları düşünüp moralini de bozma.

Kahvaltim
Kuru soğan li iki yumurta
Sanırım 5 zeytin sayamadim
Peynir
3 ceviz
5 kayısı kurusu
Bol çay

Kizlar annem geldi. Şimdi bebek uyuturken yazıyorum size. Annemlerdeyim.

Kahvaltim
Kuru soğan li iki yumurta
Sanırım 5 zeytin sayamadim
Peynir
3 ceviz
5 kayısı kurusu
Bol çay

Kizlar annem geldi. Şimdi bebek uyuturken yazıyorum size. Annemlerdeyim.
Afiyet olsun canım iyi gezmeler iyi yapmışsın dün çamaşırcı gibi çamaşır yıkadın akşama kadar bol bol gez

Back