• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

C cerulean Napiyorsun. Ugramadin. Ne yedin ictin?
Miyav_su Miyav_su . Bol kazançlar canım.
yenidencan yenidencan işler çoğaldı yarın işbaşı yetiştirmeye mi calisiyosun?
60kiloyum 60kiloyum sen neler yapıyorsun?
Ben çocukları doyurdum çamaşır asacagim.inşallah.
Sağol canım bu hafta şansıma müşteri kuru kalabalık elemana 1 hafta gelme dedim umarım yüzmeye yetişebilirim burası şuan 50 derece sizin oralar nasıl

Bilemiyorum 89 u görür
muyum biraz zor. 89.5 anca gibi.

En iyisini yapmışsın. Hatırlayınca alacağız yenilerini.

Afiyet olsun. Bir biber kozleyemedim nasıl Yapıyorsun canım. Bende patlıcan biber kozleyeyim bugün diyorum. Fırsat bulursam.

Bu çocukları mutlu etmek çok zor. Kendimize ait bir saatimiz bile yok. Benimkiler de öyle herşey onlara uygun olsun istiyorlar. Allah yardımcımız olsun. Açık hava ise gene de değişiklik olmuştur. Umarım yorulup uyumustur çocuklar. Benimkiler dün bahçede yoruldular ama gene de uyuma saati 22:30 u buldu. Düşünsene 7:30 ve 22:30 arası hep ayaktaydilar. Ben yorgunluktan uyuyamadim. Şimdi de çok yorgunum bebek uyumadi gece.
İnşallah oluruz canım bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta inşallah.
Şöyle güzel kıyafetler alıp şıkır şıkır gezesim var, ama becarekiyorum bir türlü ona koş buna kox.Allah yardımcımız olsun gücümüzü arttırsın inşallah.
Teflon tavaya yıkayıp koyuyorum hızlı ateşte patlıcanlar büyükse dikine 2 ye bölüyoril , papyaları açıp yayıyorum ya da öylece koyuyorum benimki öylesine işte.
Büyük uyudu küçük de her zamanki gibiydi.İnşallah süğlıklı , mutlu hayırlı evlatlar olurlar.

Şöyle güzel kıyafetler alıp şıkır şıkır gezesim var, ama becarekiyorum bir türlü ona koş buna kox.Allah yardımcımız olsun gücümüzü arttırsın inşallah.
Teflon tavaya yıkayıp koyuyorum hızlı ateşte patlıcanlar büyükse dikine 2 ye bölüyoril , papyaları açıp yayıyorum ya da öylece koyuyorum benimki öylesine işte.
Büyük uyudu küçük de her zamanki gibiydi.İnşallah süğlıklı , mutlu hayırlı evlatlar olurlar.
Allah yardımcımız olsun canım hep bir koşuşturmaca içindeyiz hepimiz

Allah yardımcımız olsun canım hep bir koşuşturmaca içindeyiz hepimiz

Sabah kahvaltim
2 yumurta
5 zeytin
1 domates.
2 salatalık
3 biber
Bol peynir.
Çay
Bugün o kadar çok iş var ki gözümde büyüyor hepsi. Sblebze meyve süt bu pazar gününü hiç sevmiyorum.
Afiyet olsun canım.Aynen pazarları telaşlı geçiyor , sen artık tatile girdin hafta içine yaysan olmaz mı?
Bir de meyve sebze derken ne demek istedin canım?

saol canım. kalamata zeytini çok iri etli bir zeytin türü. yani 1 kalamata zeytini 2-2,5 normal zeytinin büyüklüğüne eşit gibi.
Evettttt o büyük etli zeytinleri biliyorum muğlalı arkadaşım yurda getirirdi her sene yerdik iri çekirdekli.Afiyet olsun canım.

C cerulean Napiyorsun. Ugramadin. Ne yedin ictin?
Miyav_su Miyav_su . Bol kazançlar canım.
yenidencan yenidencan işler çoğaldı yarın işbaşı yetiştirmeye mi calisiyosun?
60kiloyum 60kiloyum sen neler yapıyorsun?
Ben çocukları doyurdum çamaşır asacagim.inşallah.
Evet canım , yoğurt yaptım çamaşır serdim çamaşır toparla.bebeğe çorba oğlana ayrı kıymalı yumurta hepsuni yemedi gerçi.
Bebek uyanınca çarşıya çıktık az da olsa dolaştık.hava çok sıcak binaltğyor.

Kızlar instgramda birisinin bir program uygulaması var ücretli insanlara yaptığı bir çizelge var bende yapıcam bugün evde umarım yarından itibaren uygulayabilirim isterseniz sizde yapın fotosunu atıyorum buraya

IMG_0390.webp

Back
X