- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.401
Tamam canım bakalım . Merak ettim çok.Kızlar instgramda birisinin bir program uygulaması var ücretli insanlara yaptığı bir çizelge var bende yapıcam bugün evde umarım yarından itibaren uygulayabilirim isterseniz sizde yapın fotosunu atıyorum buraya
Yap canım , mercimek kısırı denemiş miydinMercimek çorbası ve semizotu of Harika bende yapayım afiyet olsun canım
ben de bugün bol lifli balkabaklı çekirdekli (kabak ve ay) siyez ekmeği yaptım. mücver yaptım yarın öğlene. onlarla uğraştım. azcık dinleneyim de duşa giricem.@cerulean Napiyorsun. Ugramadin. Ne yedin ictin?
Miyav_su . Bol kazançlar canım.
yenidencan işler çoğaldı yarın işbaşı yetiştirmeye mi calisiyosun?
60kiloyum sen neler yapıyorsun?
Ben çocukları doyurdum çamaşır asacagim.inşallah.
hahahhahaNe kadar şansızım kızlar dün kuş saçıma s...tı bugünde elime ve pantolonumageçenlerde beyaz tişörtümü pislemişti ensemle
Hayır Canım taze Asma yaprağı kalmamıştır zaten pazara gidemiyorum malesef zar zor market alışverişi yapıyorum bugün yapıcam aslında hiç sevmem marketten sebze almasını burada köylüler satıyor hoş annemlerinde bahcesindekiler olmadıYap canım , mercimek kısırı denemiş miydinMiyav_su , taze asma yaprağıyla birlikte.
Ben yapamam çizelge işini galiba . baya karmaşık gibi.He bir de sözlük açıp bakmam lazım.
etli patlıcan yemeği, siyez bulguru, salata, yoğurt .Kızlar akşama Ne yapıcaksınız
bu nasıl bir şey ki canım?
ben de bugün bol lifli balkabaklı çekirdekli (kabak ve ay) siyez ekmeği yaptım. mücver yaptım yarın öğlene. onlarla uğraştım. azcık dinleneyim de duşa giricem.
hahahhaha
Ellerine sağlık canım , ahaçgene değişik tarifler .ben de bugün bol lifli balkabaklı çekirdekli (kabak ve ay) siyez ekmeği yaptım. mücver yaptım yarın öğlene. onlarla uğraştım. azcık dinleneyim de duşa giricem.
hahahhaha
Senin menünde Harika bugün fırsat bulursam yapayım dolaba atayım Canım 30 günlük bir program bu alışkanlıklarını değiştirmek için paralı tabi ben o kadar para vermem doğrusu herşey bizde bitiyor malesef ben kendime göre bir program yapıcam da evde bilgisayar var yazıcı Yok onun yerine cetvel ile düz kağıda yapıcametli patlıcan yemeği, siyez bulguru, salata, yoğurt .
Yapraksız da olur , bir dene canım güzey oluyor baharatlıca ağzım silandı acıktım gari.Hayır Canım taze Asma yaprağı kalmamıştır zaten pazara gidemiyorum malesef zar zor market alışverişi yapıyorum bugün yapıcam aslında hiç sevmem marketten sebze almasını burada köylüler satıyor hoş annemlerinde bahcesindekiler olmadı
Afiyet olsun.Eline sağlık.etli patlıcan yemeği, siyez bulguru, salata, yoğurt .
Onlar şimdi sıcakta çok da susuyorlardır .Kedilerime kızıyordum yiyorlar diye bundan sonra kızmayı düşünmüyorum Zaten sabah yavru kediler saldırdı bana açıkmışlar dükkanın kapısını zor açtım
Onlar şimdi sıcakta çok da susuyorlardır .
Yok Canım sen kendine görede yapabilirsin olmazsa ben Türkçesini çeviririm ne olucak 2 dk işBen yapamam çizelge işini galiba . baya karmaşık gibi.He bir de sözlük açıp bakmam lazım.
Baya da kalabalıklar .hep sen mi ilgileniyorsun canım.Kedilerim ve köpeklerim olmasa hepten yanlızım iyiki onlar var 8 yavru 2 tane anneleri yoksa yalnızlık çekilmez
İnşallah canım fırsat bulursam yaparımYapraksız da olur , bir dene canım güzey oluyor baharatlıca ağzım silandı acıktım gari.
Afiyet olsun.Eline sağlık.
Oyyyy memeleri de çıkmış bebeklerini bekler.
6 kişiyiz onlara bakan diğerleri sevmiyor kötü davranıyorlar dalga konusu oldum hayvanları koruma derneği diye başta benim elemanım kalbini kırdım gecen gün kötü konuştum şimdi oda ilgileniyor artıkBaya da kalabalıklar .hep sen mi ilgileniyorsun canım.
Sağol canım Allah razı olsun. YApacak olursam çevirelim şimdi boşuna uğraşma.Yok Canım sen kendine görede yapabilirsin olmazsa ben Türkçesini çeviririm ne olucak 2 dk iş
O uyurken bebekleri emdiler gitti onun ruhu duymadıOyyyy memeleri de çıkmış bebeklerini bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?