• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Benim bebek de 2.uykusunda .sabah uykusunu alamadığı için hep mızmızdı.
Bir süre sürekli sallayayım ki akşam düğün var.Uykusunu alırsa 9 10 a kadar durabiliriz.yoksa büyük beni sıkıştırır.
Kıyafeti ne yaptım canım çarşıya gitmeseydin onun için o da stres evden uydurmak en iyisi

Çok doğru kendimizin değişmesi de doğru bir tesbit aynen öyle oluyor.eşlerini değiştiren bayanlar da yok değil gerçi.
Kızlar annemin çilesini görüyorum çok sevdiğim erkek kardeşimin sorumsuzluğunu görüyorum bütün çile biz bayanların üzerinde ve evlenmek çocuk sahibi olmak bana hiç cazip gelmiyor
Böyle sanki aç kulağım dinç kulağım

Uyur inşallah küçük kuzu.
Uyumadi yarım saat sürdü onu idare etti.
Benim bebek de 2.uykusunda .sabah uykusunu alamadığı için hep mızmızdı.
Bir süre sürekli sallayayım ki akşam düğün var.Uykusunu alırsa 9 10 a kadar durabiliriz.yoksa büyük beni sıkıştırır.
İyi eğlenceler canım değişiklik iyi olur yaz geldi düğün başladı.
yenidencan yenidencan lastrose6 lastrose6 kızlar bebekleriniz kaç aylık Allah analı babalı büyütsün :KK200::KK200: :nazar::nazar:
Canım @yenidencan bebeği 12 aylık. Benim bebeğim 13 aylik. İkimizin ki de oğlan . Allah sana hayırlı bir eş vefalı yardımsever ve sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.

Kızlar annemin çilesini görüyorum çok sevdiğim erkek kardeşimin sorumsuzluğunu görüyorum bütün çile biz bayanların üzerinde ve evlenmek çocuk sahibi olmak bana hiç cazip gelmiyor
Ne varsa özlü sözlerde var. Kısa ve net. Evlen tabi de. İnşallah iyi biri düşer. Allah hayirlisini versin

Kızlar akşam yemeğim
2.5 yumurta yarısını canı çekenler yedi
Yoğurt
Yeşillik
Kahve çay
Annemin yemeklerinde patates vardı. Hiç ellemedim. En iyisi yumurta yemekti. Zaten. Taze köy yumuryasiydi. Dereotu yeşil sogan ile yedim. Birde marul. Üzerine çay içtim. Kafein bende sinir yapıyor ama açık havada da en güzeli o.
Meyveler yetmiş.çocuklara eve getirdim. Zayiflayayim. 70 leri göreyim. İnşallah yiyeceğim meyvelerden. Zamanı var.

sabah 10.30
1/2 dilim balkabaklı siyez ekmeği
keçi peyniri
yumurta piyazı
1 kalamata zeytini
domates salatalık

öğlen 14.30
küçük parça süt mısır
100 mlt zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefir
10 çiğ kaju
1 ceviz

akşam 19.15
1 servis kaşığı kadar köy tavuğu (haşlanmış tavuğu az tereyağında tavada çevirdim)
3 yk siyez bulguru
biraz alabaş ve pancar turşusu
2 parça karpuz

ara 20.00
5 çiğ kaju

yatana kadar 2,5 lt su

Canım benim şu kitabı okusan yemek bağımlılığı
o kitap bende de var. ama başladım devamını getirmedim. güzel mi canım okudun mu sen?

Çok yoğunum Canım müşteri kaçırmamaya özen gösteriyorum bu ay çek ödemem var onlar için çırpınıyorum buraya uğrayamıyorum kusura bakmayın kafam çok karışık
Allah kolaylık versin tatlım:KK19:

Canım dedikleren doğru ama evlilik gene de farklı birşey.Evlen mutlaka ama acele etme tabi.İnşallah uyum sağlayabileceğen senin kıymetini bilen birisi ile karşılaşırsın.

Kızlar akşam yemeğim
2.5 yumurta yarısını canı çekenler yedi
Yoğurt
Yeşillik
Kahve çay
Annemin yemeklerinde patates vardı. Hiç ellemedim. En iyisi yumurta yemekti. Zaten. Taze köy yumuryasiydi. Dereotu yeşil sogan ile yedim. Birde marul. Üzerine çay içtim. Kafein bende sinir yapıyor ama açık havada da en güzeli o.
Meyveler yetmiş.çocuklara eve getirdim. Zayiflayayim. 70 leri göreyim. İnşallah yiyeceğim meyvelerden. Zamanı var.
Afiyet olsun canım , maşallah sana cumaya 89 u mutlaka göreceksin inşallah ben de.

sabah 10.30
1/2 dilim balkabaklı siyez ekmeği
keçi peyniri
yumurta piyazı
1 kalamata zeytini
domates salatalık

öğlen 14.30
küçük parça süt mısır
10 çiğ kaju
1 ceviz

akşam 19.15
1 servis kaşığı kadar köy tavuğu (haşlanmış tavuğu az tereyağında tavada çevirdim)
3 yk siyez bulguru
biraz alabaş ve pancar turşusu
2 parça karpuz

ara 20.00
5 çiğ kaju

yatana kadar 2,5 lt su
Afiyet olsun canım , senin menülerin hepcdikkatimi çekiyor farklı değişik ve güzeller.
Kalamata zeytini nedir canım 60kiloyum 60kiloyum

Düğün pek eğlenceli olmadı kızlar.
7 yazmışlardı gittik kimsecikler yoktu.açık hava olunca çocukları dolaştırdık.
Büyük bakıcısını tanıyamadı bile makyaj yapıp farklı giyinmiş olunca çok garipsedi yanına bile gitmek istemedi utandı sonra da olur olmaz şeylere ağlamaya başladı kuzum.Küçük de 9 dan sonra çok ağladı takıya kalamadık bıraktım kusura bakmayın dedim çıktık.

Afiyet olsun canım , maşallah sana cumaya 89 u mutlaka göreceksin inşallah ben de.
Bilemiyorum 89 u görür
muyum biraz zor. 89.5 anca gibi.

Gitmedim canım tavsiyene uydum.
Kotumun üstüne siyah tuhiğim vardı bir de kolye taktım ruj sirdüm o kadar.
En iyisini yapmışsın. Hatırlayınca alacağız yenilerini.
Akşam yemeğim
Tavuk haşlama
Bol yağlı ve bolca semizotu salatası

Sabah kahvaltım
3 yumurta
3 kapya biber közlanmiş
Bolca peynir
2 zeytin
Çay
Afiyet olsun. Bir biber kozleyemedim nasıl Yapıyorsun canım. Bende patlıcan biber kozleyeyim bugün diyorum. Fırsat bulursam.
Düğün pek eğlenceli olmadı kızlar.
7 yazmışlardı gittik kimsecikler yoktu.açık hava olunca çocukları dolaştırdık.
Büyük bakıcısını tanıyamadı bile makyaj yapıp farklı giyinmiş olunca çok garipsedi yanına bile gitmek istemedi utandı sonra da olur olmaz şeylere ağlamaya başladı kuzum.Küçük de 9 dan sonra çok ağladı takıya kalamadık bıraktım kusura bakmayın dedim çıktık.

Bu çocukları mutlu etmek çok zor. Kendimize ait bir saatimiz bile yok. Benimkiler de öyle herşey onlara uygun olsun istiyorlar. Allah yardımcımız olsun. Açık hava ise gene de değişiklik olmuştur. Umarım yorulup uyumustur çocuklar. Benimkiler dün bahçede yoruldular ama gene de uyuma saati 22:30 u buldu. Düşünsene 7:30 ve 22:30 arası hep ayaktaydilar. Ben yorgunluktan uyuyamadim. Şimdi de çok yorgunum bebek uyumadi gece.

Sabah kahvaltim
2 yumurta
5 zeytin
1 domates.
2 salatalık
3 biber
Bol peynir.
Çay
Bugün o kadar çok iş var ki gözümde büyüyor hepsi. Sblebze meyve süt bu pazar gününü hiç sevmiyorum.

Afiyet olsun canım , senin menülerin hepcdikkatimi çekiyor farklı değişik ve güzeller.
Kalamata zeytini nedir canım 60kiloyum 60kiloyum
saol canım. kalamata zeytini çok iri etli bir zeytin türü. yani 1 kalamata zeytini 2-2,5 normal zeytinin büyüklüğüne eşit gibi.

Back
X