- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.201
Canım günün erken başladıysa 6 da 7 de mesela 3 öğün yapabilirsin 5 saat arayla. 10 da geç kahvaltı yaparsan. İki öğün yaparsın duruma göre.Hoşbulduk canım cok teşekkürler...
Birşey sorabilir miyim?
Bu karatay diyetinde öğlen yemek yok diye biliyorum ben
Hmm anladım canım, ben sabah 8'de yapıyorum kahvaltı bir daha da akşam 19:00 yemek yiyorum...Canım günün erken başladıysa 6 da 7 de mesela 3 öğün yapabilirsin 5 saat arayla. 10 da geç kahvaltı yaparsan. İki öğün yaparsın duruma göre.
Çok güzel yapıyorsun. Bende iki öğün yaparım genelde. Bugün çocuklarla olunca eşlik ettim. Akşamı hafif gecistirecegim.Hmm anladım canım, ben sabah 8'de yapıyorum kahvaltı bir daha da akşam 19:00 yemek yiyorum...
Ara ogün yapmıyorum, türk kahvesi içiyorum tarçınlı ve bol su tüketiyorum saat 19:00 kadar.
Arasa böyle olabilir tabii canım..Çok güzel yapıyorsun. Bende iki öğün yaparım genelde. Bugün çocuklarla olunca eşlik ettim. Akşamı hafif gecistirecegim.
Hoşbulduk canım...My SouL hoşgeldin canım aramıza.
Galiba bugün herkes yoğun ben dahil o yüzden yazmaya fırsatımız olmadı.
Canım hoşgeldin aramızaHoşbulduk canım...
Olsun yarın daha sonraki günler bizim
Canım Harikasın gülmektenöldüm ; )Ben mi hiç sormakendi dükkanım var orada köle izaura olarak çalışıyorum
Hoşbulduk canım :)Canım hoşgeldin aramıza
Boyun kilon nedir canım?
Kızlar bugün öğle den sonra geldim ofise aman allahım herkes usustu başıma ne popüler bir insanmisim
Sabah oysaki güzel başlamıştı ; )
Bende bugün yüzme işini hallettim ptesi itibaren başlıyorum birebir özel ders aldım Canım yarın diğer salondaki eşyalarımı alıcamCanım Harikasın gülmektenöldüm ; )
İnşallah canım yüzme insanı çok yoruyor ama çok uzun yapma dersleriBende bugün yüzme işini hallettim ptesi itibaren başlıyorum birebir özel ders aldım Canım yarın diğer salondaki eşyalarımı alıcam
Tamam canım iyi yapmışsın sikilidysan değiştirme vakti gelmiştir demektirSinema çıkışı yüzme kursuna gittim birebir özel ders alıyorum diğer salondan sıkıldım çünkü yüzme bitince diğer bahsettiğim yere gitmeyi düşünüyorum
Canım olsun yarın dengelemeye çalışırsınKızlar bugün evde olduğum için menüm berbat sabah klasik Karatay sonra sinemaya gittim sinema öncesi 2 top vişneli limonlu damla sakızlı dondurmasezonun ilk ve son dondurması sinema çıkışı 1 adet içli köfte sonrada lavaşta et dürüm akşam yemem artık
Merhaba kızlar bugün yoğun ve hareketli geçti ihale yapıyorum.
Okudum ama tek tek cevap yazamadım , yarın yazmaya çalışacağım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 bardak tarçınlı süt
Öğle yemeği
1 tepeleme tabak patlıcan otirtma
1 kase hazır yoğurt
1 tabak salata
Akşam
Mercimek çorbası
Fırında tavuk
Soğan yerim
Hoşbulduk canım :)
29 yaşındayım
boy 1.60
Kilo bazen 54 bazen 55
Ama 55'in üstüne hiç cıkmıyorum.
Hedefim 50-51
Göbek yağı var bende.
Mekik çekicem akşamları ewde, mekik çekme aletim war
Yarından itibaren yediklerimi paylaşacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?