• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Ooo spor salonu he hadi bakalım :spor:
Ne iş yapıyordun canım ?
Zaten gidiyorum Canım 3 yıldır ağırlık sporu sıkıldım bu değişik bir spor pilates +yoga karışımı bikini programı bakalım ondan önce yüzme kursuna gideceğim hangisini saati uygunsa hoş iki için iş yerinden 2 saat sonra varacağım ama olsun hazır eleman varken dükkanı akşamları o kapatır yoksa çok dağıttım kendimi toplamam lazım turizm Canım haftanın 7 günü çalışıyorum sabah 05.00 akşam 21.00 kadar uzuyor bazen

Zaten gidiyorum Canım 3 yıldır ağırlık sporu sıkıldım bu değişik bir spor pilates +yoga karışımı bikini programı bakalım ondan önce yüzme kursuna gideceğim hangisini saati uygunsa hoş iki için iş yerinden 2 saat sonra varacağım ama olsun hazır eleman varken dükkanı akşamları o kapatır yoksa çok dağıttım kendimi toplamam lazım turizm Canım haftanın 7 günü çalışıyorum sabah 05.00 akşam 21.00 kadar uzuyor bazen
Ooo çalışma saatlerin çok uzunmuş :KK35:
Bikini programımı waooww hadi bakalımm :spor:

My SouL My SouL canım ben kaçtım sonra görüşürüz yoksa evden çıkamayacağım :KK70::KK70::KK70:
Tamam kuzum görüşürüzz :KK39:

lastrose6 lastrose6 nerdesin canım , hiç moralimizi bozmayalım tamamen bırakmaktansa 89 ları 1 hafta sonra görmeyi tercih edelim benim icin 2 hafta.
Arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar sağolsunlar.Yedik yedik isteğimuzu körledik.İnşallah bugünden itibaren kendimizi çok sğkmadan ama serbistlerden yiyerek düzenimize geri döneceğiz inşallah. Leptin saatleri en önemlisi canım ona dikkat edelim .Öğünde fıstğk çiğ yiyebulirsin Gİ 15 diye biliyırum diğer kuruyemişmerden düşük.
Kızlar bir de açlık hissini en iyi bastıran protein , bolca sakatat , tavuk , et yemek açlık hissini azaltıyor.
Bir de @cerulean ın dediği gibi kahve. @lastrose6 bazen çocuklarla kahve yapmaya bile zaman olmuyor biliyorum su kaynatıp döküyorum kahvenin üstüne.
Canım arkadaşım sizde olmasanız kendimde kuvvet bulamayacagim. Bugün tartida 93.7 gördüm. Bunları. 2 kg su ise kalanı yağ diye düşünüyorum. Ama vereceğim tabi bunları geri. Herkes zapzayif. Çocukları yüzme kursuna götürdüm. Öğretmenleri bir bayan bir erkek. Bayan bir zayıf bir zayıf. Bikini giydi saks mavisi nasıl da yakıştı. Bende zayiflayacagim. Kocaman gobusle zaten bikini giyemem de.mayo bari güzel dursun.
Bugün ki menum
Sabah2 haslanmis yumurta.
4 zeytin
1 domates
2 salatalık
Az peynir
Çay

Öğlen tavuk döner az lavas ekmekle.

Akşama da Allah kerim.
Sebze yemeği olur herhalde.

My SouL My SouL hoşgeldin aramiza. Fırsat buldukça yazıyoruz canım.

Canım sende yolda kitap okur yada müzik dinlersin. Hayırlı uğurlu olsun.

Canım arkadaşım sizde olmasanız kendimde kuvvet bulamayacagim. Bugün tartida 93.7 gördüm. Bunları. 2 kg su ise kalanı yağ diye düşünüyorum. Ama vereceğim tabi bunları geri. Herkes zapzayif. Çocukları yüzme kursuna götürdüm. Öğretmenleri bir bayan bir erkek. Bayan bir zayıf bir zayıf. Bikini giydi saks mavisi nasıl da yakıştı. Bende zayiflayacagim. Kocaman gobusle zaten bikini giyemem de.mayo bari güzel dursun.
Bugün ki menum
Sabah2 haslanmis yumurta.
4 zeytin
1 domates
2 salatalık
Az peynir
Çay

Öğlen tavuk döner az lavas ekmekle.

Akşama da Allah kerim.
Sebze yemeği olur herhalde.

My SouL My SouL hoşgeldin aramiza. Fırsat buldukça yazıyoruz canım.
Hoşbulduk canım cok teşekkürler...

Birşey sorabilir miyim?
Bu karatay diyetinde öğlen yemek yok diye biliyorum ben o_O

Back
X