• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Bir gün ile aldığını sanmiyorum canım. Uzme tatlı canını bir daha yemeyelim. Gitsin kilolar. Rahatça gezelim yazın.
2 gündür evden çıkmadım. spor da yapmadım. cumartesi de sadece kuaföre gittim geldim. aktivite yoktu. spor yoktu. bugün biraz çarşı gezmesi. yani yedim oturdum. bunlar da etkili olur. bakalım cumaya kadar ne kadar toparlayacağım:işsiz:

Bende 89 u görünce.simardim araya da bayram girince saldim. Biri beni durdursun.
ben de 80.4 ü görünce 7 lere yaklaşınca şımardım. sonuç bu.
bayram bitti artık canım. sakın yeme. ben bugün çok pişmandım. kaçamak yapmadım ama moral yerlerde.
güya bu cumaya 79 lar gelecekti:olamaz:

Eşim tatil ben tatil. Çocuklar evde 3 tane. Ben ne yapacağım bilemiyorum. Ne zaman yerim ne yerim bilemiyorum. Sırtımda koca bir yük var gibi.bir düzene gitseydim.o.zaman da tatil biter. Hayatımda değişimler bana zor geliyor. Sorumluluğum çok fazla. Ruhen yaslandim 70 varım herhalde.

Eşim tatil ben tatil. Çocuklar evde 3 tane. Ben ne yapacağım bilemiyorum. Ne zaman yerim ne yerim bilemiyorum. Sırtımda koca bir yük var gibi.bir düzene gitseydim.o.zaman da tatil biter. Hayatımda değişimler bana zor geliyor. Sorumluluğum çok fazla. Ruhen yaslandim 70 varım herhalde.
şu bir gerçek ki ortamını değiştiremiyorsan kendi içinde kararlı olacaksın. yoksa sonuç kısır döngü oluyor.

şu bir gerçek ki ortamını değiştiremiyorsan kendi içinde kararlı olacaksın. yoksa sonuç kısır döngü oluyor.
Haklısın. Beni bir umutsuzluk lkapladi hiç yoktan işe giderken yürüyordum. Şimdi spor yapamam gibi geliyor dışarı da adım atılmıyor gündüz gece bebeğim uyur. 60kiloyum 60kiloyum ben sanırım yediklerimden böyle umutsuz oldum. Napcam ben arkadaşlar.

Canım yemeklerini/porsiyonlarını bir akşam önce hazırla
iyi düşünerek hesaplayarak çocuklar yatınca sakin sakin
tupper lara filan koy ağızlarını kapa buz dolabına koy
Her öğünde bir kutuyu afiyetle ye ondan başka yeme

Haklısın. Beni bir umutsuzluk lkapladi hiç yoktan işe giderken yürüyordum. Şimdi spor yapamam gibi geliyor dışarı da adım atılmıyor gündüz gece bebeğim uyur. 60kiloyum 60kiloyum ben sanırım yediklerimden böyle umutsuz oldum. Napcam ben arkadaşlar.
şöyle bir silkelen canım. bahanelerin bir kısmını biz yaratıyoruz. ben de kımıldamıyordum. bak şimdi biraz bunu aştım. hemen 4-5 kiloyu yolladım. demek ki olabiliyor. beslenmene ve spora odaklan. öyle aşırı spor demiyorum. zorlama kendini.

2 gündür evden çıkmadım. spor da yapmadım. cumartesi de sadece kuaföre gittim geldim. aktivite yoktu. spor yoktu. bugün biraz çarşı gezmesi. yani yedim oturdum. bunlar da etkili olur. bakalım cumaya kadar ne kadar toparlayacağım:işsiz:
Cuma bizd3 tartilacagiz sanırım. yenidencan yenidencan ile ben cumalari tartı günümüz.ama benim yüzüm yok tartiua çıkmaya. Yarın bolsu bol hareket dengeli beslenme yapmalıyım. Bir kararlılık gelse keşke b.irakmasaydim.ikinci bir hedefkoyuyorum şimdi kendime .

Ben bir akşam önce planlamayınca nanay bu sabah için yumurtalarım hazır değildi mutfağa indim yumurta kaynayana kadar hop onu hop bunu elime ne geçtiyse yedim

Eskiden canım buz dolabı mı varmış millet evde yemek mi bulundururmuş bozulur diye
Şimdi yiğinla gıdayı evde stock yapıyoruz sonrada neden nefsime hakim olamıyorum diye üzülüyoruz :KK66:
Bunun için suni porsiyon kısıtlamasına gitmeliyiz önceden hazırlayıp kararlaştırarak ertesi gün ne yiyeceğimizi

Canım yemeklerini/porsiyonlarını bir akşam önce hazırla
iyi düşünerek hesaplayarak çocuklar yatınca sakin sakin
tupper lara filan koy ağızlarını kapa buz dolabına koy
Her öğünde bir kutuyu afiyetle ye ondan başka yeme
lastrose6 lastrose6 aynen. bak ben az önce kahvaltımı ayarladım. sabah da yumurtamı yapıp yanıma alacağım o kadar. öğlen için de kefirimi şişeye koydum. çantama atıp işe gideceğim. hazırlamayınca olmuyor.

şöyle bir silkelen canım. bahanelerin bir kısmını biz yaratıyoruz. ben de kımıldamıyordum. bak şimdi biraz bunu aştım. hemen 4-5 kiloyu yolladım. demek ki olabiliyor. beslenmene ve spora odaklan. öyle aşırı spor demiyorum. zorlama kendini.
Doğru söylüyorsun. Eşimle beraber yapacağız bakalim neler olacak. İşin kötü yani yürüyüşten hiç hoşlanmaz. Bende evde duran biri değilim. Haydi bismillah. Yarın yeni.bir.dönemin başındayım. Rasgele.

lastrose6 lastrose6 aynen. bak ben az önce kahvaltımı ayarladım. sabah da yumurtamı yapıp yanıma alacağım o kadar. öğlen için de kefirimi şişeye koydum. çantama atıp işe gideceğim. hazırlamayınca olmuyor.
C cerulean . Ve 60kiloyum 60kiloyum bu.cumaya Allah in.izni ile.once eski kiloma döneceğim 89.5 sonra da devam.edeceğim kaldığım yerden. Desteginizle arkadaslarim

Cuma bizd3 tartilacagiz sanırım. yenidencan yenidencan ile ben cumalari tartı günümüz.ama benim yüzüm yok tartiua çıkmaya. Yarın bolsu bol hareket dengeli beslenme yapmalıyım. Bir kararlılık gelse keşke b.irakmasaydim.ikinci bir hedefkoyuyorum şimdi kendime .
Canım sakın umutsuzluğa kapılma ne demek yüzüm yok tartı senden utansın ;)
Canım bak ip sipariş et 10 dakika ip atlama 45 dakika yürüyüşe eş değer diyor adriana Lima ;) sabah erken saatlerde efil efil bende ip atlıycam bahçede hafta sonu

bir de arkadaşlar değişik tarifler yapın. nette de var ya da kafadan uydurun ağız tadınıza göre. o zaman da iyi oluyor.
Ben instgram ve pinterest takip ediyorum canım sende bak oralara karataycı tarif çok ben özellikle badenin şekerini takip ediyorum birde pinoheastly

Back
X