- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
Geldi Canım okuyunca isterseniz sizlere gönderebilirim kargo şubesinden alırsınız herkes faydalansınMiyav_su kahve sensiz olmaz zaten kim bilgilerini aktaracak ikimize. Biz kitap okumaktan bir baberiz. Geldi mi Gaps kitabin?
Günaydın canımmmGünaydın kızlar bende dükkana geç kaldım bilerek kaldım biraz olsun dinlenmişim
Bu ara fırtına ve çamaşır bitmiyor değil mi , kolay gelsin canım.Afiyet olsun canım ben de bugün ciğer yiyebilirim bakalım.Kızlar kaynatmissiz yi ne burayı. Burda fırtına var çamaşırları alıp gidecek odaya serdim. Bende.
Klasik karatay kahvaltim
Akşam ciğer sote
Salata
Çay
Sen oku canım vaktin olursa bizi de kısaca bilgilendirirsen sevinirim.İnce düşüncen için de teşekkürler .Geldi Canım okuyunca isterseniz sizlere gönderebilirim kargo şubesinden alırsınız herkes faydalansın
Denk gelirse ben de alayım bugün pazardan.zencefil çayı bana iyi geliyor ama tembellik başka.mide şişkinliğine iyi geliyor.Bugün çayıma taze zencefil koydum kızlar Harika bir tat oldu tavsiye ederim
Tamam Canım ay sorma o tembellik bende de var bu aralar dün mutfağımı topladım bugünde inşallah çamaşırlar var katlanacakSen oku canım vaktin olursa bizi de kısaca bilgilendirirsen sevinirim.İnce düşüncen için de teşekkürler .
Denk gelirse ben de alayım bugün pazardan.zencefil çayı bana iyi geliyor ama tembellik başka.mide şişkinliğine iyi geliyor.
Çamaşır of ofBu ara fırtına ve çamaşır bitmiyor değil mi , kolay gelsin canım.Afiyet olsun canım ben de bugün ciğer yiyebilirim bakalım.
Eline sağlık canım , mutfak en çok vaktimuzi alan yer zaten.boğaz olmasa iş de olmayacak ha.Tamam Canım ay sorma o tembellik bende de var bu aralar dün mutfağımı topladım bugünde inşallah çamaşırlar var katlanacaksonrada balkonu yıkamayı düşünüyorum
Tabiki kızlar aydınlatırım
Kızzz sen çamaşırlarını kendin yıkamıyor musun?kime yıkattın çamaşırları?makineye deme sakınÇamaşır of ofyıkattım bütün çamaşırların hepsi yığılı bir şekilde bende bekliyor katlanacak sanırım 2 saat sürer
Eline sağlık canım , mutfak en çok vaktimuzi alan yer zaten.boğaz olmasa iş de olmayacak ha.
Makinede Canım kurutma makinesinden çıkardım yığdım koltuğa Allah'dan evde yanlızım dün yine beyazları yıkattım bugünde renkliler var malum buraya hergün değiştiriyorum iç çamaşır çorapKızzz sen çamaşırlarını kendin yıkamıyor musun?kime yıkattın çamaşırları?makineye deme sakın
Allah kolaylık versin , mecbur bir ucundan başlanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?