Artık dur demem gerekiyordu

Ay canım inşallah biz de bırakırız ilaçları.
İnsan mutlu oluyor bu tarz örnekleri gördükçe.
@Miyav_su çok teşekkürler canım yazı için çok mutluluk verici bir yazı.

Kızlar bu ay ki womens fıtness dergisinden sırf bu kadının yazıları için alıyorum tavsiye ederim

Benimde en ince yerim belimdi eskiden annem der incecik belin vardı şimdi oda yok diyor iki doğum benide bitirdi ikinciden sonra sezeryan göbeği sahibi oldum önden sarkan gıcık bişey ona tavim:)))

Günaydın kızlar
Klasik karatay ile başladım güne sizde ne var ne yok?
Günaydın canım lastrose6 , mesajı uzun süre önce okumama rağmen anca yazabiliyorum.dün evde büyük temizlik vardı bugün de çamaşır at ,ser kiduyanları dür öyle geçti.öğleden sonra abimlere geçtim onlar oruçtu ama ben çay ve kahve içtim.Kahvaltımı geç yapmıştım. 5.30 da sabahtan kalan 1 adet haşlama yumurta 1 kase çiğ fıstık 1 çay bardağı süt içtim.birazdan bebek uyuyunca hindi haşlama yiyeceğim.Bebeği beşiğindecsallıyorum şuan.
Abimlerden dönünce büyüğü yıkadım kendim de kısacık bir duş aldım.sonra küçüğü yıkadım.Abimin eşi 2 dilim güllaç koydu sağolsun , canım çok istiyor kalbim de korkuyor ama yemezsem olmaz

Günaydın kızlar
Mutlu , sağlıklı , huzurlu , kaçamaksız günler haftalar yıllarımız olsun inşallah.
Yemekten sınra bolll sütlü bollll cevizli 2 koca dilim güllacı mideye indirmiş bulunmaktayım. Ardından koca bir tabak erik yedim.şekerim yüksek çıkınca korktum biraz ama olsun.
Gece sahur yemeğim ;
Avuç içi hindi haşlama
1 kase 2 salatalık doğranmış yoğurt
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
3 bardak su

Canimbenim afiyet olsun. Bende yemek istiyorum tatlı. İnşallah ne zaman kısmet olur bilmiyorum.
Sabah okula zor yetiştim . klasik karatay ile başladım güne bebeğim hiçbirşey yemiyor Emmek istiyor. Onunla geçiştiriyor ogunleri. Moralim bozuluyor.napacagim bilemiyorum. Bekliyorum sabırla. Çocukları yikaman iyi olmuş. Pazar günü gezdik ilk defa bunaliyorum evde. Çocuklar bugün yikanacaklar. Yikayinca dışarı cikmiyoruz ya yikamayi gözüm yemiyor.
Keske yakın olsak beraber yürüyüşe giderdik buluşur . ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…