- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Beceremiyorum ki , aklımda sürekli birşeyler yemek var yasaklı şeyler olmasa da sürekli yemek istiyorum.Şöyle yap Canım önce salata sonra çorba yAda yemekten yesen olmaz mı
Afiyet olsun canım , inşallah bol kazanç verir Allahım.Bende daha yeni kahvaltı yapıcam sabahdan bu yana çok yoğundum
İnşallah canım .Patlıcanı çok seviyorum . dolması salatası karnıyarık çok aramamŞu patlıcan mevsimi gelsin közlenmiş patlıcanlı karnıyarık yapıcam ağzım sulandı afiyet olsun canım
İşte o duygusal açlık Canım benimde öyle ya of ofBeceremiyorum ki , aklımda sürekli birşeyler yemek var yasaklı şeyler olmasa da sürekli yemek istiyorum.
Afiyet olsun canım , inşallah bol kazanç verir Allahım.
Hangi yazıya canım?
Evet canım benimde bugün gaps kitabım gelicek bakalım burayada atarım kızlarAy canım inşallah biz de bırakırız ilaçları.
İnsan mutlu oluyor bu tarz örnekleri gördükçe.
@Miyav_su çok teşekkürler canım yazı için çok mutluluk verici bir yazı.
Rica ederim canım benimMiyav_su teşekkür ederim paylaşımın için. İnşallah bırakacağız. Gaps kitabın şimdiden hayırlı olsun.
Benimde en ince yerim belimdi eskiden annem der incecik belin vardı şimdi oda yok diyor iki doğum benide bitirdi ikinciden sonra sezeryan göbeği sahibi oldum önden sarkan gıcık bişey ona tavim:)))ISILDURU gerçekten bu kadar raslantı.Afiyet olsun canım.inşalleh kilo almadan atlatırğz dediğin gibi ama bu kadar çok yemeye ne der vücudum bilmem.gerçi ben önce de çok yiyordum.ben hep çok yerim ya.işte bu yüzden de midem genişledi galiba. Bir türlü midemdeki o öne giden çıkıntı kaybolmadı.
Eskiden de kirsagım vardı ama bu başka birşeye dönüştü .2. Hamilelik bana kursak büyümesi ile döndü.Ama olsun hiç pişman değilim.bunları anlatmam şikayet değil de dertleşme adına yazdığım cümleler.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Klasik karatay ile başladım güne sizde ne var ne yok?
Canimbenim afiyet olsun. Bende yemek istiyorum tatlı. İnşallah ne zaman kısmet olur bilmiyorum.Günaydın kızlar
Mutlu , sağlıklı , huzurlu , kaçamaksız günler haftalar yıllarımız olsun inşallah.
Yemekten sınra bolll sütlü bollll cevizli 2 koca dilim güllacı mideye indirmiş bulunmaktayım. Ardından koca bir tabak erik yedim.şekerim yüksek çıkınca korktum biraz ama olsun.
Gece sahur yemeğim ;
Avuç içi hindi haşlama
1 kase 2 salatalık doğranmış yoğurt
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
3 bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?