- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
Afiyet olsun canım .Aynen ben de evde sıkılır oldum ama dışarı çıkıp gezecek vaktim yok gibi geliyor .Bebeklerin belli dönemleri oluyır galiba @lastrose6 kilosunda çok belirgenleşen bir azalma yoksa merak etme.eğer yakın zamanlarda fazlasıyla kilo aldıysa bebeklerde vücut kendini korumaya alırmış şişmanlamamak için.Evet canım ben de banyodan sonra dışarı çıkarmıyorum genelde.Canimbenim afiyet olsun. Bende yemek istiyorum tatlı. İnşallah ne zaman kısmet olur bilmiyorum.
Sabah okula zor yetiştim . klasik karatay ile başladım güne bebeğim hiçbirşey yemiyor Emmek istiyor. Onunla geçiştiriyor ogunleri. Moralim bozuluyor.napacagim bilemiyorum. Bekliyorum sabırla. Çocukları yikaman iyi olmuş. Pazar günü gezdik ilk defa bunaliyorum evde. Çocuklar bugün yikanacaklar. Yikayinca dışarı cikmiyoruz ya yikamayi gözüm yemiyor.
Keske yakın olsak beraber yürüyüşe giderdik buluşur . ☺☺
Ben de çok isterdim canım beraber yürüyüşe çıkmayı gerçi sen gençsin ben senin hızına yetişemeyebilirim.
Ohhh şöyle miss gibi kahve çokk isterdim canım senle içmeyi.Başım sıkışıyor henüz niyet etmedim oruca belki de devam edemiycem.Olmadı bir kahve içerdik sade. Güzelce geçerdi sohbetle. Ben bu aralar sıkıldım. Tatil istiyorum.
Ben de çok istiyorum tatil