• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Canimbenim afiyet olsun. Bende yemek istiyorum tatlı. İnşallah ne zaman kısmet olur bilmiyorum.
Sabah okula zor yetiştim . klasik karatay ile başladım güne bebeğim hiçbirşey yemiyor Emmek istiyor. Onunla geçiştiriyor ogunleri. Moralim bozuluyor.napacagim bilemiyorum. Bekliyorum sabırla. Çocukları yikaman iyi olmuş. Pazar günü gezdik ilk defa bunaliyorum evde. Çocuklar bugün yikanacaklar. Yikayinca dışarı cikmiyoruz ya yikamayi gözüm yemiyor.
Keske yakın olsak beraber yürüyüşe giderdik buluşur . ☺☺
Afiyet olsun canım .Aynen ben de evde sıkılır oldum ama dışarı çıkıp gezecek vaktim yok gibi geliyor .Bebeklerin belli dönemleri oluyır galiba @lastrose6 kilosunda çok belirgenleşen bir azalma yoksa merak etme.eğer yakın zamanlarda fazlasıyla kilo aldıysa bebeklerde vücut kendini korumaya alırmış şişmanlamamak için.Evet canım ben de banyodan sonra dışarı çıkarmıyorum genelde.
Ben de çok isterdim canım beraber yürüyüşe çıkmayı gerçi sen gençsin ben senin hızına yetişemeyebilirim.

Olmadı bir kahve içerdik sade. Güzelce geçerdi sohbetle. Ben bu aralar sıkıldım. Tatil istiyorum.
Ohhh şöyle miss gibi kahve çokk isterdim canım senle içmeyi.Başım sıkışıyor henüz niyet etmedim oruca belki de devam edemiycem.
Ben de çok istiyorum tatil lastrose6 lastrose6

Allah gonlumuze göre versin. Canım. Bende hızlı yuruyemem diz kapaklarim ağrıyor. Tam bulduk birbirimizi.
Zorlanman normal canım. İş bebek ev derken.

Afiyet olsun canım .Aynen ben de evde sıkılır oldum ama dışarı çıkıp gezecek vaktim yok gibi geliyor .Bebeklerin belli dönemleri oluyır galiba lastrose6 lastrose6 kilosunda çok belirgenleşen bir azalma yoksa merak etme.eğer yakın zamanlarda fazlasıyla kilo aldıysa bebeklerde vücut kendini korumaya alırmış şişmanlamamak için.Evet canım ben de banyodan sonra dışarı çıkarmıyorum genelde.
Ben de çok isterdim canım beraber yürüyüşe çıkmayı gerçi sen gençsin ben senin hızına yetişemeyebilirim.

Ohhh şöyle miss gibi kahve çokk isterdim canım senle içmeyi.Başım sıkışıyor henüz niyet etmedim oruca belki de devam edemiycem.
Ben de çok istiyorum tatil lastrose6 lastrose6
Bana Yok mu kahve

Bende bugün büyük hevesle iki yumurta kırdım peynirli zeytinyağında ama yiyemedim kızlar baharatladım olmadı ya

Allah gonlumuze göre versin. Canım. Bende hızlı yuruyemem diz kapaklarim ağrıyor. Tam bulduk birbirimizi.
Zorlanman normal canım. İş bebek ev derken.
Amin canım inşallah gönlümüzde de hayırlı ve güzel şeyler olsun hep .
Benimde diz kapaklarımda kıkırdak erimesi var hep kilodan.

Of bayılırım Canım buradan alır gelirim ben taze çekilmiş :eğlence:
Helkeyle(eskiden saplı kovalar vardı taban ve üst genişliği aynı olan saplı) getir

Canım zaten normalde de yemezdim Karatay ile başladım o kokusu var ya işte :olamaz:eşim köyünden getirdi 1 kova düşün :KK14:Yok olmuyor olmuyor
Köyde yaşamak var aslında da işte düşmüşüz dünya telaşına.mandıra filozofu geldi aklıma

Helkeyle(eskiden saplı kovalar vardı taban ve üst genişliği aynı olan saplı) getir

Köyde yaşamak var aslında da işte düşmüşüz dünya telaşına.mandıra filozofu geldi aklıma
Ben Zaten şehirde ev düşünmüyorum köyde düşünüyorum artık birikimlerimi öyle yapıcam insandan uzak özellikle zenginlerden uzak

Bugünki menüm kahvaltıda 2 yumurta kırdım zeytinyağlı peynirli yiyemedim :olamaz:avokado,peynir,zeytin ,yeşillik 4-5 saat sonra çiğ kuruyemiş akşam kokoreç ,turşu ve turşu suyu :KK53::KK53:

Kızlar kaynatmissiz yi ne burayı. Burda fırtına var çamaşırları alıp gidecek odaya serdim. Bende.
Klasik karatay kahvaltim
Akşam ciğer sote
Salata
Çay

Kızlar kaynatmissiz yi ne burayı. Burda fırtına var çamaşırları alıp gidecek odaya serdim. Bende.
Klasik karatay kahvaltim
Akşam ciğer sote
Salata
Çay
Burada da var Canım fırtına :KK17:afiyet olsun menün Harika bende yarın sabah için ve akşam için birşeyler hazırlıyorum

Back