- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Afiyet olsun canım .Aynen ben de evde sıkılır oldum ama dışarı çıkıp gezecek vaktim yok gibi geliyor .Bebeklerin belli dönemleri oluyır galiba @lastrose6 kilosunda çok belirgenleşen bir azalma yoksa merak etme.eğer yakın zamanlarda fazlasıyla kilo aldıysa bebeklerde vücut kendini korumaya alırmış şişmanlamamak için.Evet canım ben de banyodan sonra dışarı çıkarmıyorum genelde.Canimbenim afiyet olsun. Bende yemek istiyorum tatlı. İnşallah ne zaman kısmet olur bilmiyorum.
Sabah okula zor yetiştim . klasik karatay ile başladım güne bebeğim hiçbirşey yemiyor Emmek istiyor. Onunla geçiştiriyor ogunleri. Moralim bozuluyor.napacagim bilemiyorum. Bekliyorum sabırla. Çocukları yikaman iyi olmuş. Pazar günü gezdik ilk defa bunaliyorum evde. Çocuklar bugün yikanacaklar. Yikayinca dışarı cikmiyoruz ya yikamayi gözüm yemiyor.
Keske yakın olsak beraber yürüyüşe giderdik buluşur . ☺☺
Ohhh şöyle miss gibi kahve çokk isterdim canım senle içmeyi.Başım sıkışıyor henüz niyet etmedim oruca belki de devam edemiycem.Olmadı bir kahve içerdik sade. Güzelce geçerdi sohbetle. Ben bu aralar sıkıldım. Tatil istiyorum.
Bana Yok mu kahveAfiyet olsun canım .Aynen ben de evde sıkılır oldum ama dışarı çıkıp gezecek vaktim yok gibi geliyor .Bebeklerin belli dönemleri oluyır galibalastrose6 kilosunda çok belirgenleşen bir azalma yoksa merak etme.eğer yakın zamanlarda fazlasıyla kilo aldıysa bebeklerde vücut kendini korumaya alırmış şişmanlamamak için.Evet canım ben de banyodan sonra dışarı çıkarmıyorum genelde.
Ben de çok isterdim canım beraber yürüyüşe çıkmayı gerçi sen gençsin ben senin hızına yetişemeyebilirim.
Ohhh şöyle miss gibi kahve çokk isterdim canım senle içmeyi.Başım sıkışıyor henüz niyet etmedim oruca belki de devam edemiycem.
Ben de çok istiyorum tatillastrose6
Amin canım inşallah gönlümüzde de hayırlı ve güzel şeyler olsun hep .Allah gonlumuze göre versin. Canım. Bende hızlı yuruyemem diz kapaklarim ağrıyor. Tam bulduk birbirimizi.
Zorlanman normal canım. İş bebek ev derken.
Olmamı sana hem de duble , hindistan cevizi yağıyla deıil me?Bana Yok mu kahve
Zorlama canım kendini vardır bunda da bir hayır.Belki 2 gün sonra çıkıp gene zararlı diyecekler.Bende bugün büyük hevesle iki yumurta kırdım peynirli zeytinyağında ama yiyemedim kızlar baharatladım olmadı ya
Of bayılırım Canım buradan alır gelirim ben taze çekilmişOlmamı sana hem de duble , hindistan cevizi yağıyla deıil me?
Canım zaten normalde de yemezdim Karatay ile başladım o kokusu var ya işteZorlama canım kendini vardır bunda da bir hayır.Belki 2 gün sonra çıkıp gene zararlı diyecekler.
Helkeyle(eskiden saplı kovalar vardı taban ve üst genişliği aynı olan saplı) getirOf bayılırım Canım buradan alır gelirim ben taze çekilmiş
Köyde yaşamak var aslında da işte düşmüşüz dünya telaşına.mandıra filozofu geldi aklımaCanım zaten normalde de yemezdim Karatay ile başladım o kokusu var ya işteeşim köyünden getirdi 1 kova düşün Yok olmuyor olmuyor
Ben Zaten şehirde ev düşünmüyorum köyde düşünüyorum artık birikimlerimi öyle yapıcam insandan uzak özellikle zenginlerden uzakHelkeyle(eskiden saplı kovalar vardı taban ve üst genişliği aynı olan saplı) getir
Köyde yaşamak var aslında da işte düşmüşüz dünya telaşına.mandıra filozofu geldi aklıma
Neden özellikle zenginlerden uzak neleri ters geldi ??,Ben Zaten şehirde ev düşünmüyorum köyde düşünüyorum artık birikimlerimi öyle yapıcam insandan uzak özellikle zenginlerden uzak
Burada da var Canım fırtınaKızlar kaynatmissiz yi ne burayı. Burda fırtına var çamaşırları alıp gidecek odaya serdim. Bende.
Klasik karatay kahvaltim
Akşam ciğer sote
Salata
Çay
Kolay gelsin canım.Burada da var Canım fırtınaafiyet olsun menün Harika bende yarın sabah için ve akşam için birşeyler hazırlıyorum
Nasıl anlatsam hep kendilerini övmeleri çok şey varda işteNeden özellikle zenginlerden uzak neleri ters geldi ??,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?