• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

yenidencan yenidencan canım kimyon ekle ciğere sonrada kekik Harika oluyor bende bugün köfte yemeyi düşünüyorum burada kafede dün bir koktu sorma köfteler :KK53:
Tamam canım çoğunlukla karabiber eklerim kimyon bazen bu sefer bolca kimyon atam belki sütüm artar.
Köfteyi kendin mi yapacaksın canım. Mesela kaç köfte yiyorsun

Makinede Canım kurutma makinesinden çıkardım yığdım koltuğa Allah'dan evde yanlızım dün yine beyazları yıkattım bugünde renkliler var malum buraya hergün değiştiriyorum iç çamaşır çorap :KK70::KK70::KK70:
Allah kolaylık versin canım.İş bitmiyor Allahım sağlık versin inşallah.

Bu arada akşam annemler vardı . ben mercimek çorbasını yaptım salatayı babam yaptı.et sote de imece usulü yapıldı.bu arada mercimek haşlanmışken bulgursuz mercimek köftesi yaptım asma yaprağı ve haşlanmış lahana ile yedim.2 adet de gün kurusu kayısı.
Sahurda
2 3 çatal et sote
2 yumurta
5 ceviz
10- 12 zeytin
Bu arada dün orucuma devam edemedim kızlar.bugün de niyet etmedim bakalım çok kötü hissedersim devam etmiyceğim.Hayırlısı olsun inşallah , geçen hafta fena değildi ama bu hafta biraz sıkıntı oldu adet dönemim geldi belki de ondan.

Tamam canım çoğunlukla karabiber eklerim kimyon bazen bu sefer bolca kimyon atam belki sütüm artar.
Köfteyi kendin mi yapacaksın canım. Mesela kaç köfte yiyorsun
Canım büyük ise 3-4 tane ile doyuyorum salata ile küçükse işte 5-6 tane yerim ben içine ekmek koymuyorum sadece yumurta ,soğan ,sarımsak ,maydonoz ve bol baharat kullanıyorum

Bu arada akşam annemler vardı . ben mercimek çorbasını yaptım salatayı babam yaptı.et sote de imece usulü yapıldı.bu arada mercimek haşlanmışken bulgursuz mercimek köftesi yaptım asma yaprağı ve haşlanmış lahana ile yedim.2 adet de gün kurusu kayısı.
Sahurda
2 3 çatal et sote
2 yumurta
5 ceviz
10- 12 zeytin
Bu arada dün orucuma devam edemedim kızlar.bugün de niyet etmedim bakalım çok kötü hissedersim devam etmiyceğim.Hayırlısı olsun inşallah , geçen hafta fena değildi ama bu hafta biraz sıkıntı oldu adet dönemim geldi belki de ondan.
Menün çok güzel asma yaprağı tazeciktir Emin'im afiyet olsun oruç tutamıyorsan zırlama Canım bende susuzluğa dayanamıyorum açlık değilde şekerden dolayı çok su tüketiyorum

Bende kahvaltıda kuru patlıcanlar vardı onları haşladım sonrada soğan ve salça ile pişirdim 45 dk sonrada üzerine keten tohumlu ,acı toz biberli yoğurtladım Harika oldu kHvaltı yı yapmakta zorlanıyorum kızlar niye böyle oldu bilmiyorum akşam yemeği tamamda kahvaltı zorluyor

IMG_0260.webp

Canım büyük ise 3-4 tane ile doyuyorum salata ile küçükse işte 5-6 tane yerim ben içine ekmek koymuyorum sadece yumurta ,soğan ,sarımsak ,maydonoz ve bol baharat kullanıyorum
Eline sağlık canım afiyet olsun.Yaptığım köftelere daha hiç yumurta eklemedim bi deneyeceğim bakalım.ben hiç doyamıyorum ya 3 4 köfte ile ,tabak tabak yiyeceğim de öyle doyacağım.

Menün çok güzel asma yaprağı tazeciktir Emin'im afiyet olsun oruç tutamıyorsan zırlama Canım bende susuzluğa dayanamıyorum açlık değilde şekerden dolayı çok su tüketiyorum
Asma yaprağı eski salamuradan vardı kolay diye ondan kullandım.Adet dönemi yaklaşırken ben bir garip hallere girerim zaten.Beni de bu sene oruçta susuzluk vuruyor galiba .
Benim de şekerim yüksek çıktı stresten olabilir mi acaba tatlı şeyler yemiyorum uzunca süredir.

Eline sağlık canım afiyet olsun.Yaptığım köftelere daha hiç yumurta eklemedim bi deneyeceğim bakalım.ben hiç doyamıyorum ya 3 4 köfte ile ,tabak tabak yiyeceğim de öyle doyacağım.
Ben hamur işinde öyleyim Canım senin gibi ama sebze ve et olunca doyuyorum hemen

Ben hamur işinde öyleyim Canım senin gibi ama sebze ve et olunca doyuyorum hemen

Bende kahvaltıda kuru patlıcanlar vardı onları haşladım sonrada soğan ve salça ile pişirdim 45 dk sonrada üzerine keten tohumlu ,acı toz biberli yoğurtladım Harika oldu kHvaltı yı yapmakta zorlanıyorum kızlar niye böyle oldu bilmiyorum akşam yemeği tamamda kahvaltı zorluyor
Çok severim kuru sebzeleri yoğuntlayğp yemeyi eline sağlık , afiyet olsun.

Benim Yüksek Canım 400 kadar çıkıyordu şuan iyi şükür tabi sadece hal değil düşük glisemik indeksli beslenme,4 saat yürüyüş ardından 2 saat ağırlık sporu çok faydası oldu
Maşallah canım 4 saat yürüyüş ne demek.arkasından 2 saat ağırlık sporu:nazar:o_O

Back