Artık dur demem gerekiyordu

Sen nasılsın canım iyi misin
Teşekkür ederim canım. Çocuklar el ayak.ağız hastaligi diye bir hastalığa yakalandı. 1.5 ay olacak etkileri geçmiyor. Perişan oldum. Sırayla hastalaniyorlar. Çok zor oluyor 3 de hastalaninca. En son etkisi de ağız yarası. Yemek yiyemiyorlar. Kabarcık şeklinde faizinin içinde yara dolu.

AA haberim yoktu çok üzüldüm nasıl oluyormuş canım rabbim şifa versin virüs mü var

AA haberim yoktu çok üzüldüm nasıl oluyormuş canım rabbim şifa versin virüs mü var
Görünümü su çiçeği gibi. Ateşi dusurdum sanıyorsun birden 40 derece oluveriyor.dakika arasında. Havale geçirdi kuzularim @miyavsu. Çok zor.Allah kimseye vermesin. Diğer adi suriyeli hastaligi diye geçiyor. Mikrobu taşıyorlar miş bizde park ta filan kaptik herhalde. Onların bagisikligi var bizimkilerin yok. Pislikten oluyormuş bu hastalıkta.

Ay ay allahım canım benim rabbim tekrarını yaşatmasın ne kadar pis bir hastalıkmış tahmin edebiliyorum nedenini burada da çok var Suriyeli allahım yardımcımız olsun

Tüp bebek için uğraşıyorum canım sen nasılsın iyi misin
Hayırlı olsun kuzum inşallah meleğin hemencecik gelir bekletmez seni. Tüm testlerini yaptın mı,bende iyiyim şükür her halimize. Baş dönmem hala var arada

Çok geçmiş olsun kuzulara ne kötü bir hastalıkmış ilk defa duydum

Hayırlı olsun kuzum inşallah meleğin hemencecik gelir bekletmez seni. Tüm testlerini yaptın mı,bende iyiyim şükür her halimize. Baş dönmem hala var arada
Bir kısmı yapıldı bir kısmı ayın 16 canım umarım gelir İnan çok ihtiyacım var ona hiç olmazsa hayatım birazcık değişir şu turizmden kurtulurum şans getirir bize senin orta kulak sorunun mu var geçmiş olsun

Evet canım yani kristallerim yerinden oynamış. Turizm de mi çalışıyorsun İnan yeter ki gelir bebişin ve stres yapma

Kızlar pazartesi ilk kemoterapimi aldım. İlk 3 günüm felaketti.Psikolojim ne durumda hiç bilmiyorum bile. Arada bakıyorum gruba kızlar okuyorum.Allahım şifa versin inşallah tüm hastalarımıza.
Bebeğim hasta maske takıyorum.annem panik halinde yaklaşmamam için.

Dikkat et kendine canım. Aynen bilmeden kurtulursun inşallah.

Canım benim moralini sakın bozma olur mu

Kuzum inşallah hemencecik geçer anlamadan kurtulursun. Stres yapma sakın gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…