• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Merhaba kızlar yazamıyorul kusura bakmayın.
mememdeki kitle büyüdü dr parça aldı değerlendirememişler dün yeniden parça aldı.
biraz toparlanınca yazacağım inşallah.
hepinizi öpüyorum.
Geçmiş olsun. Doktor da iki kere aynı acıyı yaşatmış insan stres oluyor sonuç beklerken bir daha. Tek sorun iki kere alınmış olması olsun inşallah. Rabbim çocuklarına bağışlasın seni. Allah şifa versin.

Canım benim geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur haberdar et bizleri
Sağol canım , inşallah yoktur.haber ederim tabi.

Geçmiş olsun. Doktor da iki kere aynı acıyı yaşatmış insan stres oluyor sonuç beklerken bir daha. Tek sorun iki kere alınmış olması olsun inşallah. Rabbim çocuklarına bağışlasın seni. Allah şifa versin.
Sağol canım , evet baya stres yaptım hele de son ultrasoncunun raporu epey moralimi bozdu.Ama içimde ümit var kötü birşey olmadığı konusunda.Amin canım cümlemizi evlatlarına bağışlasın Rabbim.

Sağol canım , inşallah yoktur.haber ederim tabi.

Sağol canım , evet baya stres yaptım hele de son ultrasoncunun raporu epey moralimi bozdu.Ama içimde ümit var kötü birşey olmadığı konusunda.Amin canım cümlemizi evlatlarına bağışlasın Rabbim.
Günaydın canım.

Geçmiş olsun tekrar. Umarım daha iyisindir şu an. Stres olman çok normal. İlkinde niye başaramamışlar parça almayı

Herkese günaydın.
Bugün bir başlangıç yaptim. Devam edeceğim yemekten yoruldum hem de kilo aldım. Bugün tartildim 95.8 kiloyum. Yavaş yavaş ya olsa gider inşallah.
Sabah kahvaltim
2 yumurta
2 zeytin
2 ceviz
2 kuru kayısı
Az peynir
Az kaymak.
1 kupa çay.

Herkese kolay gelsin. Yoldasim yenidencan yenidencan nasılsın. Sağlığından haberdar et beni. Çok zor psikolojik olarak durumun.Allah yardım etsin.
C cerulean canım sen zaten hızla veriyorsun kiloları.
M M_atruska nasıl oldun. ??

Günaydın canım.

Geçmiş olsun tekrar. Umarım daha iyisindir şu an. Stres olman çok normal. İlkinde niye başaramamışlar parça almayı
Parça alınmıştı aslında ,3 kere girip aldı ilk seferde .2.sinde de 3 kere girdi bu sefer gördüm ama sanırım yeterliydi solucun gibi .İnşallah sonuçlar iyi çıkar.Allahım kimseye dermansız dert vermesin , sağlık versin yavrularımıza da.Evet ceru tedirginliğim gelip gidiyor heyecan ve korku hissediyorum.

Herkese günaydın.
Bugün bir başlangıç yaptim. Devam edeceğim yemekten yoruldum hem de kilo aldım. Bugün tartildim 95.8 kiloyum. Yavaş yavaş ya olsa gider inşallah.
Sabah kahvaltim
2 yumurta
2 zeytin
2 ceviz
2 kuru kayısı
Az peynir
Az kaymak.
1 kupa çay.

Herkese kolay gelsin. Yoldasim yenidencan yenidencan nasılsın. Sağlığından haberdar et beni. Çok zor psikolojik olarak durumun.Allah yardım etsin.
C cerulean canım sen zaten hızla veriyorsun kiloları.
M M_atruska nasıl oldun. ??
Hayırlı olsun canım yeni başlangıcın.İnşallah ben de en kısa zamanda katılırım hayırlısıyla.

Parça alınmıştı aslında ,3 kere girip aldı ilk seferde .2.sinde de 3 kere girdi bu sefer gördüm ama sanırım yeterliydi solucun gibi .İnşallah sonuçlar iyi çıkar.Allahım kimseye dermansız dert vermesin , sağlık versin yavrularımıza da.Evet ceru tedirginliğim gelip gidiyor heyecan ve korku hissediyorum.

Hayırlı olsun canım yeni başlangıcın.İnşallah ben de en kısa zamanda katılırım hayırlısıyla.
Senin iyi haberlerini duyarsam daha mutlu olacagim.insallah tez zamanda verirsin haberi.

Temiz çıkacak canım ben buna inanıyorum. Daha güzel şeylere odaklanmaya çalışıp kendini üzme canım boşu boşuna. Doktorların tahlil zırt pırt merakı işte.

Kızlar ofiste 2 şahıs bana sarmış vaziyette. Ne önemli insanmışım. Zaten hırslıyım iyice hırslandım. Yılbaşına kadar 53 kilo olacağım tekrar.

Kızlar sonuçlarım pozitif çıktı yani var.
Sizden dua bekliyorum.sonra uzun yazacağım .şuan şaşkınlık ve korku içindeyim.
Canım şakın moralini bozma olur mu bu hastalıkta moral önemli burayada yazmayı unutma rabbim şafi ismi ile şifa versin seni çocuklarına bağışlasın

Slm güzeller nasılsınız
yenidencan yenidencan kuzum çok geçmiş olsun rabbim seni çocuklarına bağışlasın inşallah
C cerulean kuzum nasılsın gidiyor mu kilolar
lastrose6 lastrose6 canım yeniden başlamışsın menü vermeye çok sevindim bence de artık silkelenip devam etmek lazım
Miyav_su Miyav_su canım sen nasılsın neler yapıyorsun

Slm güzeller nasılsınız
yenidencan yenidencan kuzum çok geçmiş olsun rabbim seni çocuklarına bağışlasın inşallah
C cerulean kuzum nasılsın gidiyor mu kilolar
lastrose6 lastrose6 canım yeniden başlamışsın menü vermeye çok sevindim bence de artık silkelenip devam etmek lazım
Miyav_su Miyav_su canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Canım Sen nasıl oldun düzeldi mi baş donmeler in .

Back