• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Anneme gidecegim iftara . öğlen atistirdim tam menü yemedim.
Sabah klasik karatay
Öğlen yogurt peynir domates salatalık sanırım çok yedim midem şişti.
Akşam anne yemekleri...
Artık hangisi uygunsa. Umarım tatlı kacirmam
Çok iyi Canım afiyet olsun umarım kaçırmazsın Canım

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm kahvaltıda avokado ,zeytin,peynir yeşillik öğleden sonra çiğ kuruyemiş akşam ciğer sote yanında salata
Afiyet olsun canım menün çok güzal , yumurta halen yemiyorsun.yakında ben de bıkacam galiba.
Geçmiş olsun canım çok mu gıcıkladın ki ağrıyor garip doktora sormadın mı
Dr faranjit olmuşsun dedi .Benim bademciklerim alınmıştı zaten yıllar önce.

Afiyet olsun canım menün çok güzal , yumurta halen yemiyorsun.yakında ben de bıkacam galiba.

Dr faranjit olmuşsun dedi .Benim bademciklerim alınmıştı zaten yıllar önce.
Sorma yarın için yapayım dedim vazgeçtim farenjit bende çöm sık yaşarım sıcak soğuğa dikkat et adaçayı iç ve gargara yap adaçayı ile Canım

Bende yarına taze barbunya yapıyorum sabaha ptesi yumurta ile omlet yapayım diyorum hem tok tutar hemde spora gideceğim dinç olurum inşallah

Afiyet olsun canım
Sagol canım yedim bile hem de çok.izinlilarden istediğim kadar yiyebilirim değil mi?
Bir de ciğer değil yürek kavurma olacaktı.

Sorma yarın için yapayım dedim vazgeçtim farenjit bende çöm sık yaşarım sıcak soğuğa dikkat et adaçayı iç ve gargara yap adaçayı ile Canım
Tamam canım yarın alıp yapayım teyekkür ederim.

Bende yarından itibaren haftalık bir program yapayım diyorum bu böyle olmayacak ctesi -pazar. Market ,çamaşır yıkama ve 1 haftalık kahvaltı ve akşam yemeğini yapıp dolaba atayım diyorum spor aksıyor üzülüyorum

Günaydın kızlar.
Anne iftarı güzel geçti.
Evde tatlılar börekler pilav karniyarik ayran çorbası vardı. Bana uyan karniyarikti
Cacık karniyarik yedim. Bir de 3 tereyağlı yumurta. Bizim tereyağı köyden yumurta da öyle ben çoook seviyorum. Annemin ki ler de ayrı güzel tereyağı. Yedim ışte. Biraz geç yedim ama hala tokum kahvaltı yapacağım mecbur.
Evden giderken annemin tatlisindan az yerim diye düşünüyordum ama yemedim. Cokta guzel görünüyordu. Bugün annemler bizde ankaradan ablam gelmiş evde bir bayram havası siz de buyrun gelin arkadaslarim. :ıslık:

Günaydın kızlar.
Anne iftarı güzel geçti.
Evde tatlılar börekler pilav karniyarik ayran çorbası vardı. Bana uyan karniyarikti
Cacık karniyarik yedim. Bir de 3 tereyağlı yumurta. Bizim tereyağı köyden yumurta da öyle ben çoook seviyorum. Annemin ki ler de ayrı güzel tereyağı. Yedim ışte. Biraz geç yedim ama hala tokum kahvaltı yapacağım mecbur.
Evden giderken annemin tatlisindan az yerim diye düşünüyordum ama yemedim. Cokta guzel görünüyordu. Bugün annemler bizde ankaradan ablam gelmiş evde bir bayram havası siz de buyrun gelin arkadaslarim. :ıslık:
Şu patlıcan mevsimi gelsin közlenmiş patlıcanlı karnıyarık yapıcam ağzım sulandı afiyet olsun canım

Tabiki izinli gıdalardan tüketebilirsin yürek onu annemlerde yapıyorlar afiyet olsun tekrardan
Çok yiyorum ben Miyav_su Miyav_su , bu gidişle zayıflamayı bırak kilo alacağım diye korkuyorum.
U
Bende yarından itibaren haftalık bir program yapayım diyorum bu böyle olmayacak ctesi -pazar. Market ,çamaşır yıkama ve 1 haftalık kahvaltı ve akşam yemeğini yapıp dolaba atayım diyorum spor aksıyor üzülüyorum
Evet canım programlı olmak hayatı düzene sokuyor.çok iyi yaparsın yemek önceden hazır olunca çok büyük kolaylık oluyor.
Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim :KK200::KK200::KK200::KK200:
Günaydın canım , inşallah.

Çok yiyorum ben Miyav_su Miyav_su , bu gidişle zayıflamayı bırak kilo alacağım diye korkuyorum.
U

Evet canım programlı olmak hayatı düzene sokuyor.çok iyi yaparsın yemek önceden hazır olunca çok büyük kolaylık oluyor.

Günaydın canım , inşallah.
Şöyle yap Canım önce salata sonra çorba yAda yemekten yesen olmaz mı

Günaydın kızlar.
Anne iftarı güzel geçti.
Günaydın canım , çok güzel geçmiş iftarın ne üzel.Üstelik de kaçamak yapmamış ve çok güzel şeyler yemeşsin tebrik ederim . hepimiz için kaçamaksız günler diliyorum.
Annen ne tatlısı yapmış lastrose6 lastrose6 .
Ne güzel bugün de annenlesin gözün aydın.bugün neler peşireceksiniz.

Back