- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.961
Canım senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. Umarım iyisindirSelam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun buralara uğrayamadım iyi misiniz
Hayır canım aksine kötüyüm ama spor yapmam lazım. Yoksa sürekli hastalık moduna girmeye korkuyorum. Başım dönüyor sürekli valla . Çoğu kişinin geçmiş ama benim geçmedi ilaçta kar etmiyor anlamadım kiMerhaba canım,
Daha iyisin o zaman.Sevindim
Merhaba kızlar,Hayır canım aksine kötüyüm ama spor yapmam lazım. Yoksa sürekli hastalık moduna girmeye korkuyorum. Başım dönüyor sürekli valla . Çoğu kişinin geçmiş ama benim geçmedi ilaçta kar etmiyor anlamadım ki
Canım ben bu ay adet görmedim ve fsh değerim 22 buda gebelik için engelmiş sorma eşimle yine başladık kavga etmeye bu sefer bebek sorun oldu çok kötüyüm sabah Karatay yaptım şimdi dişçiye geldim acayip gerildim 1 tane somon ekmek yedim ya inanabiliyor musun saçlarım desen avuç avuç devam ediyor dökülmeye benim hayatım be zaman düzgün olucak herşey beni buluyorCanımMiyav_su bebek konusundaki mesajlarını okudum. Strese sokma kendini. Adet gördüğün sürece yumurtalar ok dir benim için. Doktor yalan söylüyor valla. Bizim ülkemizde tüp bebek sezeryan neden bu kadar yaygın acaba. Para para para. En ufak bir şikayette bir ton tahlil yaptırıyorlar. Para para para. Kendini bırakma kız sakın doktorların değiyle. Eskiden doktor mu varmış. Kadınlar nasıl hamile kalırmış.
Tiroid var mı canım? Anladığım kadarıyla sırf bu ay gecikme var. Hamile olmayasınCanım ben bu ay adet görmedim ve fsh değerim 22 buda gebelik için engelmiş sorma eşimle yine başladık kavga etmeye bu sefer bebek sorun oldu çok kötüyüm sabah Karatay yaptım şimdi dişçiye geldim acayip gerildim 1 tane somon ekmek yedim ya inanabiliyor musun saçlarım desen avuç avuç devam ediyor dökülmeye benim hayatım be zaman düzgün olucak herşey beni buluyor
Şeker için glifor ,tiroid için eutorox , kist için yasmin kullanıyorum en son gittiğim dermatolog kronik saç dökülmesi dedi ve Demir eksikliği dedi Demir için 3 tane hap saç içim iki solüsyon verdi ducray saç şampuanı verdiHangi ilaçları kullanıyorsun sen canım?Miyav_su şeker ilacı vb? İlaçların yan etkisi olmasın saç dökülmesi?
Kusura bakma peş peşe mesaj atıyorum sana.
İşte gamsız olamıyorum çünkü hayatta hep tek başıma mücadele ettim şimdide öyle dün akşamdan bu yana hem uykusuz hemde çok ağladımKafanı sakin tut canım. Kanıtlanmış bilimsel bir gerçek gamsızlığın sağlık üzerinde olumlu etkisi olduğuMiyav_su
Kuzum bebeğin var mı . Açıkcası ben de aynı durumdayım ama şu bir gerçek stres çok etkiliyor o yüzden sakin olmak şartİşte gamsız olamıyorum çünkü hayatta hep tek başıma mücadele ettim şimdide öyle dün akşamdan bu yana hem uykusuz hemde çok ağladım
Canım benim çok teşekkür ederim . yaz tatilim biraz zor geçti umarım egitim öğretim yilim iyi geçer. Rabbim herkese sağlık versin. Kolayca işlerimiz e gidip gelelim.lastrose6 canım yeni öğretim yılın kutlu olsun. Nasıl geçti ilk günün?
Hiç çoçuğum yok düşünmedik eşimle bu ay adet olmayınca doktordan ögrendimKuzum bebeğin var mı . Açıkcası ben de aynı durumdayım ama şu bir gerçek stres çok etkiliyor o yüzden sakin olmak şart
Hayırdır canım tatilin niye iyi geçmediCanım benim çok teşekkür ederim . yaz tatilim biraz zor geçti umarım egitim öğretim yilim iyi geçer. Rabbim herkese sağlık versin. Kolayca işlerimiz e gidip gelelim.
İlk günden müdür ödev verdi. Hazırlık yapılacak seminerler e gidilecek. Ya bismillah dedik bakalım. Allah kerim.
Canim Allah büyük onsallahhersey yoluna girer bir bebiş in olur. Dua ederim sana.Hayırdır canım tatilin niye iyi geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?