• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Canım lastrose6 lastrose6 bu ara dünkü yazdıkların için tekrar teşekkürler. Birisi söyleyince insanın kafasında daha iyi yer ediyor
Canım ne.demek destek için burdayız fırsat buldukça yazacağız . biz yapmasakta yapamasakta sana destek olmaya çalışıyorum.

Herkese iyi bayram lar çok yorucu bir gündü iş yeni bitti saat bir olmuş.rabbim kurban larimizi kabul etsin.

Günaydınlar kızlar,
herkese iyi bayramlar :KK200:

:KK36::KK36::KK36:
:KK74:

Günaydın canlarım herkese iyi bayramlar ❤️❤️❤️

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar inşallah herkese.öpüyorum hepinizi.

lastrose6 lastrose6 canım aklıma geldi hakiki balın içinde soğan bekletip yedirsene bebeğe. Öksürüğe iyi geliyor. Annem bize komşu çocuklarına çok yapıp dağıttı
Tamam canım iyi fikir deneyeceğim. İnşallah işe yarar.:KK200:

Canım ne.demek destek için burdayız fırsat buldukça yazacağız . biz yapmasakta yapamasakta sana destek olmaya çalışıyorum.

Herkese iyi bayram lar çok yorucu bir gündü iş yeni bitti saat bir olmuş.rabbim kurban larimizi kabul etsin.
Günaydın canlar :KK200:
Amin canım cümlemizinkini kabul etsin inşallah

Günaydın canlar :KK200:
Amin canım cümlemizinkini kabul etsin inşallah
Kızlar bugun uykusuz dolaştım kafam almıyor birşeyi çok yer gezdik. Saçma şeyler yedim. Tatlı çikolata sarma bayram da verilen şeyler. Mutsyzum. Inegimizi kesilirken gördüğüm için et de yiyemuyorum. Küçükken hep olurdu. Hala devam ediyormuş.

Kızlar bugun uykusuz dolaştım kafam almıyor birşeyi çok yer gezdik. Saçma şeyler yedim. Tatlı çikolata sarma bayram da verilen şeyler. Mutsyzum. Inegimizi kesilirken gördüğüm için et de yiyemuyorum. Küçükken hep olurdu. Hala devam ediyormuş.
Canım tabaklarda gelen zaten ne kadar ki. Ölçülü yediysen bir şey olmaz. Canım keşke bakmasaydın. Çocuklar umarım merak edip görmediler. Psikolojiyi çok etkiliyor. Ben küçükken babamı tavuk keserken görmüştüm hala dün gibi gözümün önünde :KK66:. Annemler de inek kesti, ben Somali'ye gönderdim. İnaşallah yerine varmıştır ..

Sizler nasılsınız ?? Bayram nasıl gidiyor??
Canım dişçiye gitmiştim. dün çok kötüydüm, bugün akşama doğru da mideme bir haller oldu. Soğuk su içmiştim herhalde ondan üşüttüm. Süründüm diyebilirim bu bayram sana ;) ama iki gün daha var çok şükür. Senin minnaklar ne yapıyor canım? Bol bol harçlık topladılar inşallah büyüklerden ;)

Canım tabaklarda gelen zaten ne kadar ki. Ölçülü yediysen bir şey olmaz. Canım keşke bakmasaydın. Çocuklar umarım merak edip görmediler. Psikolojiyi çok etkiliyor. Ben küçükken babamı tavuk keserken görmüştüm hala dün gibi gözümün önünde :KK66:. Annemler de inek kesti, ben Somali'ye gönderdim. İnaşallah yerine varmıştır ..
Allah kabul etsin kurbanını. Rabbim yardımcısı olsun zorda olan insanlarin.ölçüye gelince en işte ne çok ne az.

Canım dişçiye gitmiştim. dün çok kötüydüm, bugün akşama doğru da mideme bir haller oldu. Soğuk su içmiştim herhalde ondan üşüttüm. Süründüm diyebilirim bu bayram sana :KK66: ama iki gün daha var çok şükür. Senin minnaklar ne yapıyor canım? Bol bol harçlık topladılar inşallah büyüklerden :KK66:
Canım geçmiş olsun. Dış ağrısı zor. Soğuk su çok fena. Çinliler soğuk su ikram edilince hakaret kabul ediyorlarmış çünkü soğuk suyu icilince migde büzüsüyormus. Çabuk yaslaniyormus. Dikkat et kendine.

C cerulean canım baklava yedin mi?? Biliyor musun her bayram ben çok yerdim. Bu kez bir baklava zor yedim şimdiye kadar annemin el yapımı tatlisini saymazsak. Bana noldu bilmiyorum. Ama size geliyorum gaziantep baklavası yemeğe hangi çeşit olduğunun önemi yok karşılıklı bir çay bir baklava yeterli olur.:KK50:

C cerulean canım baklava yedin mi?? Biliyor musun her bayram ben çok yerdim. Bu kez bir baklava zor yedim şimdiye kadar annemin el yapımı tatlisini saymazsak. Bana noldu bilmiyorum. Ama size geliyorum gaziantep baklavası yemeğe hangi çeşit olduğunun önemi yok karşılıklı bir çay bir baklava yeterli olur.:KK50:
Canım tesadüfen girdim. Beni etiketlemişsin az önce, kalp kalbe karşıymış. :KK19: Midemin rahatsızlığı beni frenledi yiyemedim;). Benim baklavaları da dondurucuya attım. Sonra yerim kiloları verince. Bugün ama karışık çerez yedim. Sen gel bize, her çeşitten sunarım ben sana. ;) yanınada menengiç kahvesi yaparız ;) oh gel keyfim gel. Çocuklarıda getirirsin. Annem çocukları çok sever :KK200:

lastrose6 lastrose6 canım örneksin valla. Tebrik ediyorum seni. Annem de mesela her şeyi yer tatlı hiç sevmez. Bisküvi çikolata kurabiye yediğini hiç görmedim bu zamana kadar. Bana da 15 yaşına kadar şeker vermemişler

lastrose6 lastrose6 canım örneksin valla. Tebrik ediyorum seni. Annem de mesela her şeyi yer tatlı hiç sevmez. Bisküvi çikolata kurabiye yediğini hiç görmedim bu zamana kadar. Bana da 15 yaşına kadar şeker vermemişler
Ayy Ne şanslı bir cocuksun. Ben çocukları koruyamadim sekerden. Ne güzel Allah sana sağlık versin. Kizim 4 yaşına kadar ogullarim erken başladılar. 4 yaşından sonra hep bitter verdim o yüzden kızım hiç sevmez cikolatayi. Ama erkek çocukları çok iştahlı oluyorlar.
Canım tesadüfen girdim. Beni etiketlemişsin az önce, kalp kalbe karşıymış. :KK19: Midemin rahatsızlığı beni frenledi yiyemedim:KK66:. Benim baklavaları da dondurucuya attım. Sonra yerim kiloları verince. Bugün ama karışık çerez yedim. Sen gel bize, her çeşitten sunarım ben sana. :KK66: yanınada menengiç kahvesi yaparız :KK66: oh gel keyfim gel. Çocuklarıda getirirsin. Annem çocukları çok sever :KK200:
Cok gecmis olsun. İyi mi kötü mu bilemedim. Ama ben yerinde olsam iyi diye düşünürdüm. Kalori almamissin. Salı işe başlıyorum biraz telaş var. İşim zor olan değil de kuzularimi eve koyup gitmek zor olan. Zor geliyor. İşte. Rabbim korusun yavrularimi ve bütün çocukları, savunmasız onlar.
Allah razı olsun içmiş kadar olsun menengic kahvemi.ellerine sağlık. Annene de Allah hayırlısı ile torun görmeyi nasıl etsin Rabbim.

Ayy Ne şanslı bir cocuksun. Ben çocukları koruyamadim sekerden. Ne güzel Allah sana sağlık versin. Kizim 4 yaşına kadar ogullarim erken başladılar. 4 yaşından sonra hep bitter verdim o yüzden kızım hiç sevmez cikolatayi. Ama erkek çocukları çok iştahlı oluyorlar.

Cok gecmis olsun. İyi mi kötü mu bilemedim. Ama ben yerinde olsam iyi diye düşünürdüm. Kalori almamissin. Salı işe başlıyorum biraz telaş var. İşim zor olan değil de kuzularimi eve koyup gitmek zor olan. Zor geliyor. İşte. Rabbim korusun yavrularimi ve bütün çocukları, savunmasız onlar.
Allah razı olsun içmiş kadar olsun menengic kahvemi.ellerine sağlık. Annene de Allah hayırlısı ile torun görmeyi nasıl etsin Rabbim.
Canım ilk günler zor olur ama daha sonra alışırsın. İnsan her şeye alışıyor. Hem sen çalışmayı seven birisin ;)

Günaydın kızlar,
Dün akşam çerez & kaymak yiyince bu sabah kahvaltı yapmadım. Öğle yemeğiyle birleştireceğim kahvaltıyı. Uzun zamandır yemeğe hayır dedim ya inanamıyorum kendime. :KK66: Bu şöyle sıkı bir diyetin başlangıcı olur inşallah. Yuvarlak yüzümden dombili parmaklarımdan sıkıldım çünkü.

Günaydın kızlar,
Dün akşam çerez & kaymak yiyince bu sabah kahvaltı yapmadım. Öğle yemeğiyle birleştireceğim kahvaltıyı. Uzun zamandır yemeğe hayır dedim ya inanamıyorum kendime. :KK66: Bu şöyle sıkı bir diyetin başlangıcı olur inşallah. Yuvarlak yüzümden dombili parmaklarımdan sıkıldım çünkü.
Maşallah kuzum. Azmin böyle devam etsin inşallah . Bende yarın yine spora başlarım inşallah

Back