Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar cuma dan çok korkuyorum. Pantolonlarda baklava yemeye yer kaldmadı. Hak etmedim aslında
Canım biliyorsun karatay bayramda bir baklava dilimine izin veriyor. Yeterse sana birbdilim gerci sizin oralarin. Dilimi de büyük olur.ama bir bayrama daha çok var. Keşke bitter yemeseydin bugün. Ben sana yeme bayramda tatlı ye sabret demedim mi?? hindistan cevizi şeker oranı yüksek mi karatay da izin var mi. Suyunun da oranı yüksek diye düşünüyorum. Bir bakmak lazım. Hindistan cevizi de bir meyve değil mi. Günde bir fincan meyve suyu yeter diyor karatay. Şu bayram geçsin geri kalan zamanı çok güzel değerlendireceğiz inşallah. Regl yakinlasti bunalti geliyor. Bana.spor lazım. Spor.

1 bardak hindistan cevizi suyu 46 kcal imiş. 1 bardak Meyve sularının 1/5 i kadar şeker barindiriyormus.
1 küp şeker de 20 kalori imiş.karşılaştırmak için yazdım.
Neden aratirdim senin için.

Bitter yok . ve hindistan cevizi sadece sabah yenmeli bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda.

Canım vallahi sağol analizlerin için. Şimdi baklava konusunda hocanın 1 dilime müsade var dediğini hatırlattığın için teşekkğrker. Kafama yattı 1 dilim yiyeyim. 1 yaprak şöbiyet yemeyi düşünüyorum mesela. Evet doğru bildin canım dilimler büyük oluyor. Güllüşah mesela kocaman. Annemlerden Mihrimah istemiştim onlar mini mini öğlenden sonra çıkıyor demişler. Vizimkiler öğle yola çıkmışlar. Peki yanına kaymak yemeyi istiyorum sence sapıtmayayım mı iyice? Biri mantıklı şeyler yazınca kafama yatıyor nefsim de ikna oluyor o zaman sanki..

Canım h. Cevizinin kendisi sırf yağ bence onda sorun olmaz zeytin de meyve mesela. Ama suyunda meyve şekeri var baktım 100 ml 19 kalori ve 3,5 gr meyve şekeri varmış ben ortalama 1 litre içtiğini düşünürsek 35 gr meyve şekeri alıyorum. Şunu diyeyim canım bitter ve h. Cevizi suyunu abartsam bile tartı çok dalgalanmıyor sanki. Kaçamak hakkımı bunlardan yana kullansam olur

Evet kızlar baklava 1 dilim kafama çok yattı
Şimdi bir de kaymak ve Antep'ten gelen taze karışık çerez var aklımı çelen
Farkındaysanız kurban bayramı et yiyeyim falan hiç gözümde değil baklava kaymak çerezde aklım
Şöyle ki kırmızı et genelde pek sevmiyorum yeme gelmiyor içimden. Mangalda kuzu pirzola hariç..

Çerezleri diyorum şimdilik kaldırayım mı bir yere kışın filan yerim soğuklarda bol bol yağ olur üşümem

Canım kaymak ye birşey olmaz. Cerezleride bayram da bir kereye. Sonra az az ogunlere eklersin. Haftada bir kez haftasonu evde olunca mesela yersin.öğlen yersin bahçede. Ayaklarinida uzat ohh miss.
Hindistan cevizi durumu öyleyse sorun yok. Afiyet olsun.

Canım annem görürüm dayanamayıp yerim moralim bozulur diye çerezleri saklamış. çok memnun oldum. Dediğin gibi bitter yok artık bu hafta. H. Cevizi suyunuza almayacağım bir daha.

Günaydın kızlar
Canım sen dün akşam menü paylaşmadın. Ben mi görmedim yoksa?

Yarın iş yok çok mutluyum bugün
Kuzum ben hep cıss yiyorum. Regl yaklaştı stresi öldürdü beni . süzme yoğurtlu eriste mantisi üzerine asure tatlısı. Az beyaz şekerli yok gibi. Çok rahatsız etti ikisi beni. Ben iyice bunaldim evde. Kuaför dışında dışarı çıkmadım kac gündür. İş bitmiyor hava soğuk bebise bakacak kimsem yok. Bu yavrular da büyür elbet. Bebeğim oksuruyor dua edin arkadaşlarım Artmasin ödüm kopuyor birşey olcak diye. Bu yaz çok zorbir yazdı.Rabbim cumlemize yardım etsin.
Allah mutluluğunu artırsın canım. O düşünceli annene selamlar iyi ki kaldırmış kuruyemisleri.

Canım ev psikolojisini biliyorum. İnsanın iyice salası geliyor kendini evin içinde. İzinli olup evde kalınca hep kilo almışımdır. Bebeğin nesi var canım ya. Kuru öksürük mü? Nasıl dayanıyor öksürüğe yavrum ya. Çok yoruyor insanı öksürük. Kuzum bu yaz çocukların hastalığıyla perişan oldun. Allah yardımcın olsun sabrını artırsın.

Kuzum valla ruh gibiyim o yüzden pek giremiyorum buraya . Dediğin gibi gerçekten herşeyin başı sağlık. Sen nasılsın annen kaldırmış sanırım baklavaları yeme ya da 1 dilim ye yeterli kuzum

lastrose6 canım aklıma geldi hakiki balın içinde soğan bekletip yedirsene bebeğe. Öksürüğe iyi geliyor. Annem bize komşu çocuklarına çok yapıp dağıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…