- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
- #2.981

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nerede o tatilde miyenidencan nerelerdesin canım??
Evet Canım izine ayrılmıştı. Eşiyle beraberler. Sanırım çocuktan fırsat bulamadı.Evet nerede o tatilde mi
Gülüm sen ne zaman başlıyorsun menü yazmaya? Gel bir beraber 5 kilo verelim hazır hissettiğin vakit. Ben sanki tekrar motive oluyor gibiyim. Son günlerde bir bıkkınlık vardı diyet konusundaEvet Canım izine ayrılmıştı. Eşiyle beraberler. Sanırım çocuktan fırsat bulamadı.
O bıkkınlık bende hiç geçmediGülüm sen ne zaman başlıyorsun menü yazmaya? Gel bir beraber 5 kilo verelim hazır hissettiğin vakit. Ben sanki tekrar motive oluyor gibiyim. Son günlerde bir bıkkınlık vardı diyet konusunda
Çok iyi yapmışlar oh mis gezsin dinlensinEvet Canım izine ayrılmıştı. Eşiyle beraberler. Sanırım çocuktan fırsat bulamadı.
İlk defa geçikme oldu canım 2 yıldır az geliyordu kaç kere gittim doktora normal dedi gönderdi bunay gelmeyince gittim oda yumurtalıların ölüyor dedi o günden beri eşimle yaklaşmıyoruz birbirimize 30 ağustosdan bu yana aileler hiçkimse bilmiyorMiyav_su canım ilk defa gecikme olmadı mı adetin? Ondan önce normal gelmiyor muydu? Eşinle ne zamandır deniyorsunuz çocukta olmuyor? Bu işler zaman alabilir güzelim hemen ilk denemede olmadı diye kendinizi strese sokmayın.
Hiç sorma canım.. hala çalışıyor musun dükkanda canım?O bıkkınlık bende hiç geçmedi![]()
Canım kaç gün gecikme var? Bir ay gecikti diye bir şey olmaz güzelim. 10 kilo verdi diye 2 yıl adet olamayan kızlar var. Doktor bakıyor her şey normal. Bu adet düzeni çok hassas bir şey. Bende normalde gün şaşmaz ama final dönemlerinde birden gecikme olyordu. Şu son zamanlarda senin yaşadığın stresi biz biliyoruz babanın rahatsızlığı vs. Diyeceğim stresin de çok büyük etkisi var. Seninki stresten ve az gelmesi bence Yasmin veya diğer haplardan.İlk defa geçikme oldu canım 2 yıldır az geliyordu kaç kere gittim doktora normal dedi gönderdi bunay gelmeyince gittim oda yumurtalıların ölüyor dedi o günden beri eşimle yaklaşmıyoruz birbirimize 30 ağustosdan bu yana aileler hiçkimse bilmiyor
Geçmiş olsun canım
Sağol canım.Okudum mesajlarını.Kızların dediği gibi hiç kendini üzme rahat olmaya çalış.Kesinlikle stres herşeyi etkiliyor.Gerekirse bir psikiyatriste gedebilirsin canım.Bayaca sıkıntılı günler geçirdin canım.Geçmiş olsun canım
Canım Allah korusun. En son kilonu hatırlamıyorum ama önce bir 85 sonra 80 yapalım seni bir an önce katılda aramıza. Kızlar düşününsene eşleriniz beni boşar da bu çıtır gider diye endişe etmeye başlayacağı günleri göreceğiz inşallah burada hep beraber.C cerulean canım başlayayım diyorum. Kendimi hazır hissedince . bugün rüyamda 101kilo çıktım çok kötü bir kabustu. Almak ne kadar kolay. Yartiyaıya da çıkamadım bebek uyanacak diye. Yarın sabah bir bakacağım. Okul olması iyi oldu ortam değişti. Çalışmak güzel şey ama ev iş zor oluyor bazen.
Sen ne durumdasin C cerulean kilon kaç oldu . verebildin mi?
Canım nasıl olalım. Aynendevam ediyoruz.cevap yazacaktim.okulda fırsat olmadı.eve gelince de çocuklar bacagima seriliyor inanır misin!! Baba ya kimse gitmiyor anne anne. Allah kimseyi annesiz babasız koymasin. Haftaya da çocukların okulu başlıyor.bizim maraton başladı. Haziran 2018 e kadar devam.Allah izin verirse tabi bir aksilik çıkmazsa.Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Ben klimadan sanırım biraz üşütmüşüm. Hapşı pıskı ilerliyoruz şu sıralar. Bugün ev temizliği var. Evimi seviyorum çünkü 1.5 saatte bitirmiş oluyorum temizliği. annenlerin evi büyük eşya insan çok ay krize giriyorum evi temizlerken. Bitmiyor o evin işi bitmiyor
![]()