Artık dur demem gerekiyordu

canım arkadaşım sen desen iyiligim için dersin. Alinmam ki zaten. Havuzdan kaptılar mikrobu büyük ihtimal.aquapark sevdalısı çocuklarım. Ama bundan sonra havuz yok deniz nelerine yetmiyor rezil oldu yazım. Rabbim beterinden korusun.

Hayırlı olsun takımın. Bende yazdimdi orda donemedim tatilden sonra malum. Az kaldı C cerulean . bekle beni geleceğim. Güzel günler göreceğiz inşallah. Zayıf olduğumuz günler.
Evet canım. Sana güveniyorum. Sen çok istikrarlıydın. Canım kilo vermeye başlayınca insan kırdığı cevizlerin farkına varıyor . Yerken çok eğlenceli her şey çok kolay vermek azim irade sabır istiyor ..

Anlaşıldı canım peki bu parkların sularını niye adam akıllı temizlemezler. Denetim filan olmalı.. tekrar geçmiş olsun canım

Kızlar anlamadığım şekilde iki gün boyunca başım döndü doktora gittim vertigo oldun dedi geçmiyor ne yapayım bilmiyorum

Kızlar anlamadığım şekilde iki gün boyunca başım döndü doktora gittim vertigo oldun dedi geçmiyor ne yapayım bilmiyorum
Canım geçmiş olsun deniz bunu tetikliyor. Tekne yolculuğu birde. İlacı var ama ne zaman geçeceğine o karar verir. Çok geçmiş olsun benim de eşim olmuştu. Allah sifas versin.

Canım geçmiş olsun deniz bunu tetikliyor. Tekne yolculuğu birde. İlacı var ama ne zaman geçeceğine o karar verir. Çok geçmiş olsun benim de eşim olmuştu. Allah sifas versin.
Nasıl geçti peki canım çok kötüyüm ya

Tesadüfen okudum konuyu. Yatağa ters yatmak iyi geliyormuş. Yani başın aşağı sallanacak. Ama geçici birşey. Zamanla geçer emin ol
Sağol fıstık önerilerin için
Canım M M_atruska arkadaşın dedikleri mantıklı geliyor. Bu vertigo iç kulaktan olan bir şey dengeyle alakalı dene bakalım faydası olacak mı

Sağol fıstık önerilerin için
Canım M M_atruska arkadaşın dedikleri mantıklı geliyor. Bu vertigo iç kulaktan olan bir şey dengeyle alakalı dene bakalım faydası olacak mı
Valla kuzum şuan herşeyi deneyebilirim o kadar ki kötü bir durum. Buarada 12 takıma yazılmışsın hayırlı olsun kuzum inşallah iyi gelir sana

Merhaba kızlar ben yavaş yavaş evin tozunu aldım. Tam mutfağa. Gidecektim bebiş uyandı. Temizlik zamanı geldi çattı bakalım ne kadar yapacağım.. Sizler ne iş yapıyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…