- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.881
Canım ben sana bir şey demiyorum zaten. Sistemde hata .. canım tekrar geçmişler olsun. İnşallah gelmez bir daha o günler.. nerden mikrop kaptı çocuklar acaba? Sudan filan mı
Bu konserve işine ben de soyunacağım bu sene. Şöyle domatesli biberli sos olarak bir şey yapsam diyorum hazır mevsimiylem
Hayırdır canım ne oldu.Merhaba kızlar ben döndüm tatilden ama moralim çok bozuk. Tatilim zehir oldu resmen
Evet canım. Sana güveniyorum. Sen çok istikrarlıydın. Canım kilo vermeye başlayınca insan kırdığı cevizlerin farkına varıyor
Anlaşıldı canım peki bu parkların sularını niye adam akıllı temizlemezler. Denetim filan olmalı.. tekrar geçmiş olsun canımcanım arkadaşım sen desen iyiligim için dersin. Alinmam ki zaten. Havuzdan kaptılar mikrobu büyük ihtimal.aquapark sevdalısı çocuklarım. Ama bundan sonra havuz yok deniz nelerine yetmiyor rezil oldu yazım. Rabbim beterinden korusun.
Canım geçmiş olsun deniz bunu tetikliyor. Tekne yolculuğu birde. İlacı var ama ne zaman geçeceğine o karar verir. Çok geçmiş olsun benim de eşim olmuştu. Allah sifas versin.Kızlar anlamadığım şekilde iki gün boyunca başım döndü doktora gittim vertigo oldun dedi geçmiyor ne yapayım bilmiyorum
Nasıl geçti peki canım çok kötüyüm yaCanım geçmiş olsun deniz bunu tetikliyor. Tekne yolculuğu birde. İlacı var ama ne zaman geçeceğine o karar verir. Çok geçmiş olsun benim de eşim olmuştu. Allah sifas versin.
Canım geçmiş olsun. Kızlar tuzlu su filan fayda eder mi acaba? Baş dönmesi yaNasıl geçti peki canım çok kötüyüm ya
İlaç kullandı iki kutu 10 15 günde geçti.Nasıl geçti peki canım çok kötüyüm ya
Bana da verdi ama başım dönüyor habire . Netten baktım kimi yıllarca geçmemiş yazmış ödüm koptu. İnşallah geçer bende kullanıyorum ilaçİlaç kullandı iki kutu 10 15 günde geçti.
Yok canım aksine şakın tuz kullanma dedi kafam karıştı yaCanım geçmiş olsun. Kızlar tuzlu su filan fayda eder mi acaba? Baş dönmesi ya
Tesadüfen okudum konuyu. Yatağa ters yatmak iyi geliyormuş. Yani başın aşağı sallanacak. Ama geçici birşey. Zamanla geçer emin olNasıl geçti peki canım çok kötüyüm ya
Sağol canım deneyeceğimTesadüfen okudum konuyu. Yatağa ters yatmak iyi geliyormuş. Yani başın aşağı sallanacak. Ama geçici birşey. Zamanla geçer emin ol
Valla kuzum şuan herşeyi deneyebilirim o kadar ki kötü bir durum. Buarada 12 takıma yazılmışsın hayırlı olsun kuzum inşallah iyi gelir sana
Günaydın canımGünaydın güzeller kaçamaksız bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?