• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Merhaba kızlar ben yavaş yavaş evin tozunu aldım. Tam mutfağa. Gidecektim bebiş uyandı. Temizlik zamanı geldi çattı bakalım ne kadar yapacağım.. Sizler ne iş yapıyorsunuz??
Kolay gelsin canım oh ev temiz olunca insan rahatlıyor valla

Merhaba kızlar .
Kolay gelsin canım lastrose6 lastrose6 , miss gibi evde çay keyfine de doyulmaz. Doldursaydın çaydanlığı.
M M_atruska geçmiy olsun canımbebeğim 5 6 aylıkken kusma bulantı ve baş dönmesi ile acillik oldum canım ben , çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum.
Sağol canım peki nasıl geçti o da vertigo muydu

Merhaba kızlar
Birazdan işten çıkacağım bugün bol koşuşturmalı geçti
Mutfak alışverişlerimi yapmam lazım iş çıkışı
Düne bakarak bugün çok yedim ;)
Haydi hayırlısı

Kolay gelsin canım oh ev temiz olunca insan rahatlıyor valla
Doğru söylüyorsun canım. Temizlik gibisi yok.
Merhaba kızlar .
Kolay gelsin canım lastrose6 lastrose6 , miss gibi evde çay keyfine de doyulmaz. Doldursaydın çaydanlığı.
Karnım küp gibi oldu icebildim neyseki. Kızlar.bizim ev alışveriş merkezine gittiğimizde yemek bölümünde bir uğultu olur ya sürekli konuşmalar sesler aynen onun gibi bu aralar. Aglayan sizlayan tv sesi. Bebek ağlaması. Tabi bu arada ben de çay içmeye çalıştım.
Bugün haddi hesabı olmayan gofretler yedim. Kötü örnek olmak istemem. Ve daha ne hazır gıdalar. Eve sokmam normalde ama noldu bana. Bayramdan sonra bir ters u dönüş ฯฯ doğru karatay diyetine yapacagim. Bu şart oldu. Kavuna taktim kafayi. Meyve yemiyordum yaz bitmeden yiyeyim diye. Benim kaçamakları anlatsam ohooo oku oku bitmez.

M M_atruska senin bıranş neydi canım??.kaç saat dersin var??? Okul da.açılacak seminer dönemi. Bizim ders programı nasıl olacak bakalım. .okulun başlangıcı demek en düzensiz olduğu an demek küçük bir okulsa sorun yok. Bizim okul çok kalabalık.haftada bir ders programı değişiyor.

Merhaba kızlar
Birazdan işten çıkacağım bugün bol koşuşturmalı geçti
Mutfak alışverişlerimi yapmam lazım iş çıkışı
Düne bakarak bugün çok yedim :KK66:
Haydi hayırlısı
Canım bir gün çok yemekle haftalık kılonu o kadar etkilemez. Sen çok iyi gidiyorsun canım. Yarın akşama yoğurtlu ve sebze artı protein salata alırsan bir de akşam yemeğini erkene alırsan senden iyisi yok. Yeşil çay i tarcinli karanfilli iç iştahı çok iyi kesiyor. Akşam eve gelince dinlenirken icebilirsin.

Canım bir gün çok yemekle haftalık kılonu o kadar etkilemez. Sen çok iyi gidiyorsun canım. Yarın akşama yoğurtlu ve sebze artı protein salata alırsan bir de akşam yemeğini erkene alırsan senden iyisi yok. Yeşil çay i tarcinli karanfilli iç iştahı çok iyi kesiyor. Akşam eve gelince dinlenirken icebilirsin.
Ay canım benim iyiki varsın :KK200::KK200::KK200:
İki gündür sıkıyorum kendimi bugün sütlü kahve filan içtim psikolojikten rahatladım yarın öbür gün dikkat edeceğim çok

Canım akşama kavanozlarda su hazırlıyorum meyveli çay demledim mesela içine limon atıp buzdolabına atıyorum oh işten sonra soğuk soğuk içiyorum veya kışın suyun içine portakal limon doğruyordum çok güzel bir su oluyor sana da tavsiye ederim. Kuşum özellikle sana da @yenidencan akşam oyalanmaya birebir. Fıstıkla yemekle ağız oyalıyacağımıza bunlarla oyanalalım. Kalorisiz ama çok güzel tatları. Cam şişedeki sularımın fotolarını paylaşayım sizinle. Gözümüz gönlümüz açılsın :KK66:

Karnım küp gibi oldu icebildim neyseki. Kızlar.bizim ev alışveriş merkezine gittiğimizde yemek bölümünde bir uğultu olur ya sürekli konuşmalar sesler aynen onun gibi bu aralar. Aglayan sizlayan tv sesi. Bebek ağlaması. Tabi bu arada ben de çay içmeye çalıştım.
Bugün haddi hesabı olmayan gofretler yedim. Kötü örnek olmak istemem. Ve daha ne hazır gıdalar. Eve sokmam normalde ama noldu bana. Bayramdan sonra bir ters u dönüş ฯฯ doğru karatay diyetine yapacagim. Bu şart oldu. Kavuna taktim kafayi. Meyve yemiyordum yaz bitmeden yiyeyim diye. Benim kaçamakları anlatsam ohooo oku oku bitmez.

M M_atruska senin bıranş neydi canım??.kaç saat dersin var??? Okul da.açılacak seminer dönemi. Bizim ders programı nasıl olacak bakalım. .okulun başlangıcı demek en düzensiz olduğu an demek küçük bir okulsa sorun yok. Bizim okul çok kalabalık.haftada bir ders programı değişiyor.
Ben sınıf öğretmeniyim kuzum o yüzden bizde çok sorun olmuyor ders programı. Bide okulum küçük . Aynen seminer dönemlerinde bide çok sıkılıyorum ya

Canım bayramdan sonra seni bomba gibi bekliyorum. Meyveyi boşver canım daha zevkli şeyler var. Kaymak gibi ;) üzerine fıstık tozu serpebilirsin. Patlıcan kebabı gibi. Yoğurtlu salatalı. Boşver gofreti. Seni tez zamanda gruba bekliyorum canım. Yemenin sonu yok. Düzene sok beslenmeni mutlu ol. Sana güveniyorum sen iradeli bir kızsın ve bu dönem geçici bir dönem :KK200::KK19:

Ay canım benim iyiki varsın :KK200::KK200::KK200:
İki gündür sıkıyorum kendimi bugün sütlü kahve filan içtim psikolojikten rahatladım yarın öbür gün dikkat edeceğim çok

Canım akşama kavanozlarda su hazırlıyorum meyveli çay demledim mesela içine limon atıp buzdolabına atıyorum oh işten sonra soğuk soğuk içiyorum veya kışın suyun içine portakal limon doğruyordum çok güzel bir su oluyor sana da tavsiye ederim. Kuşum özellikle sana da @yenidencan akşam oyalanmaya birebir. Fıstıkla yemekle ağız oyalıyacağımıza bunlarla oyanalalım. Kalorisiz ama çok güzel tatları. Cam şişedeki sularımın fotolarını paylaşayım sizinle. Gözümüz gönlümüz açılsın :KK66:
:KK19::KK200::KK200:
Ben sınıf öğretmeniyim kuzum o yüzden bizde çok sorun olmuyor ders programı. Bide okulum küçük . Aynen seminer dönemlerinde bide çok sıkılıyorum ya
Bizim kalabalıktan oturacak yer bulamıyoruz. Sınıflarda rehberlik odalarında oturuyoruz.
Canım bayramdan sonra seni bomba gibi bekliyorum. Meyveyi boşver canım daha zevkli şeyler var. Kaymak gibi :KK66: üzerine fıstık tozu serpebilirsin. Patlıcan kebabı gibi. Yoğurtlu salatalı. Boşver gofreti. Seni tez zamanda gruba bekliyorum canım. Yemenin sonu yok. Düzene sok beslenmeni mutlu ol. Sana güveniyorum sen iradeli bir kızsın ve bu dönem geçici bir dönem :KK200::KK19:
Doğru diyorsun canım. Böyle beslenmek de anlamı yok. Sağlıksız. Mutlu da etmiyor biliyor musun. Bugün enerji olsun iş yapayım diye kaynak ceviz ve kuru kayısı yedim.

:KK19::KK200::KK200:

Bizim kalabalıktan oturacak yer bulamıyoruz. Sınıflarda rehberlik odalarında oturuyoruz.

Doğru diyorsun canım. Böyle beslenmek de anlamı yok. Sağlıksız. Mutlu da etmiyor biliyor musun. Bugün enerji olsun iş yapayım diye kaynak ceviz ve kuru kayısı yedim.
fenada değil canım bu üçlü. ;) gofretten iyidir. Yalnız meyvenin fazlası .. kilo yapıyor biliyorsun

Biliyor musun yazı hiç sevmiyorum bütün güzel meyveler oluveriyor. Yiyemiyorum da her yaz böyle oluyor. Bir diyet faslı. Kilo aldım biliyorum rabbim büyük hepsini vereceğim inşallah.

Günaydın kızlar kahvaltıda 2 kıymalı yumurta ekmek peynir reçel yedim . 5 6 bardak ya çay ictim. Bebeği uyutacagim. Sizler naptiniz??
İyi günler canım, afiyet olsun. Kıymalı yumurta 10 numara. Yanında domates ne güzel olurdu. Kuzum reçel hiç hoşuma gitmedi. O beyaz şekeri sokma güzel vücuduna. Hoca ne diyor beyaz şekere beyaz zehir diyor. Şeker ilavesiz reçel yiyebilirsin omunda tadı güzel olmuyor ..

Back