- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.821
Burdaki meyvelerde çok doğal ne ilaç ne gübre tamamen kendi halinde .En azından haftada birkaç kere kühvaltıda yesem karda olurum.Tatlıyı da dediğin gibi yapmaya çalışacağım.Ama dediğin gibi miktar konusunda kısıtlama yapabilir miyim bilmiyorum.Canım meyveyi kesmeye çalış. Başka kaçamaklara yer açılsın.. meyve gerçekten yağ yakımını e n g e l l i y o r
Biliyorsun Karatay her yerde yapılabiliyor. Tatilde de. Dondurma ye canım miktar ve kalitesi önemli. 2 toptan bir şey olmaz ve güzel bir yerde yemelisin.
Dondurma baklava da önemli nokta doyurmuyor canım. Yedikçe yediriyor. Bu nedenle açken değil yemeğin üstüne yemelisin canım ölçülü bir şekilde. Sana güveniyorum canım sen akıllı bir bayansın
Balık mevsimi de geliyor evet 1 eylülde av yasağı kalkıyor sanırım.o zaman bolca yeriz heralde.insanın kendi evi olmayınca neyi nasıl yapacağını şaşırıyor.Ev ahalisi fındık toplamada.bebekle yapabileceğim en iyi şey sanırım mercimek kısırı yemek bolca.fasülyeye de patates koyuyorlar ve çok da pişince her yerine dağılıyor.yağmurdan fasülye de toplanmılor.Canım Trabzon da balık yenir fasülye turlusu kavurması yenir fındık yenir ne güzel işte.
15 gün 6 öğün diyeti nasıl oluyor bıraz bilgi verir misiniz rica etsemMerhaba canım,
Senin dün nasıl geçti?
Sevgiler
İzinli şeylerden ye canım , bak senin az kaldı inşallah dayan biraz.Büyük kaçamaklar yok.Sen başı çekiyorsun öyle canım şunu da istedi yiyeyim yok.Su iç ayran iç.Biliyorsun ki kaçamak sonrası zok kötü oluyor.Ton ton ceru bugün canım yine neler istiyor
Çok şükür sağ salim atlattım bugünü canım. Bugün tartıldım 61.7 kg geldim maalesef. Ramazandan çıkınca 56 kilolardaydım.İzinli şeylerden ye canım , bak senin az kaldı inşallah dayan biraz.Büyük kaçamaklar yok.Sen başı çekiyorsun öyle canım şunu da istedi yiyeyim yok.Su iç ayran iç.Biliyorsun ki kaçamak sonrası zok kötü oluyor.
Verirsin canım inşallah baklavayı da çok yemezsen bence daha çok bile verirsin. Bu arada h. Cevizi suyunu marketten mi alıyorsunGünaydın kızlar,
Bu sabah uyandım 61.00 kg geldim. Dün 61.70 kg gelmiştim. Bu hafta h. Cevizi suyu içmeye başladım. Nasıl desem. Çok düşük karbonhidrat besleniyorum. Proteini beyaz balıktan alıyorum. Akşamları erken kapatıyorum.lastrose6 sayesinde 3 litre su ve 3 kupa yeşil çay içiyorum. Hafta arası porsiyon kontrolü de oldukça iyi. Ofise yürüyorum. Günde toplamda 40 dakika yürümüş oluyorum.
Ve bu hafta tekrar h. Cevizi suyu içmeye başladım. Mucize gibi bir şey. Ramazanda fark etmiştim. Sanki vücûd sıvılarını alkali ve mutlu hale getiriyor ve enerji motorlarımız mitokondrileriniz yağ yakmaya daha hazır hale geliyor. Bakalım iyice motive oldum. Bu hafta 2 kilo daha vereceğim inşallah.h.cevizi suyu içmeye devam
Canım merhaba . iyi bari bir faydam olduysa. Benim kuzular havale geçirdi tatil dönüşü. Hastamedeydim bugün ciktik. Hayat çocuklar hasta olunca iki kat zorlaşıyor. İnşallah tekrar baslayabilirim. Umudumu her geçen gün kaybediyorum.istek kalmadı. Ne bulsam yiyorum arkadaşlar. Bu yaz hastaneden çıkamadım.Günaydın kızlar,
Bu sabah uyandım 61.00 kg geldim. Dün 61.70 kg gelmiştim. Bu hafta h. Cevizi suyu içmeye başladım. Nasıl desem. Çok düşük karbonhidrat besleniyorum. Proteini beyaz balıktan alıyorum. Akşamları erken kapatıyorum.lastrose6 sayesinde 3 litre su ve 3 kupa yeşil çay içiyorum. Hafta arası porsiyon kontrolü de oldukça iyi. Ofise yürüyorum. Günde toplamda 40 dakika yürümüş oluyorum.
Ve bu hafta tekrar h. Cevizi suyu içmeye başladım. Mucize gibi bir şey. Ramazanda fark etmiştim. Sanki vücûd sıvılarını alkali ve mutlu hale getiriyor ve enerji motorlarımız mitokondrileriniz yağ yakmaya daha hazır hale geliyor. Bakalım iyice motive oldum. Bu hafta 2 kilo daha vereceğim inşallah.h.cevizi suyu içmeye devam
İyi günler canım,Verirsin canım inşallah baklavayı da çok yemezsen bence daha çok bile verirsin. Bu arada h. Cevizi suyunu marketten mi alıyorsun
15 gün 6 öğün diyeti nasıl oluyor bıraz bilgi verir misiniz rica etsem
Merhaba canım. Senin yaşadıklarınıda zaten bir biz bir allah biliyoruz. Ayağın hastanaden çıkmadı kuzum. Ufak çocuğun olunca böyle oluyor. Biz dört çocuğuz annem bizden beler çekti. Nedense yazın sıcaklardan olsa gerek daha çok hastalanıyorduk. Allah yardımının olsun. Çok geçmiş olsun bu ara. Nasıl oldu minikler?Canım merhaba . iyi bari bir faydam olduysa. Benim kuzular havale geçirdi tatil dönüşü. Hastamedeydim bugün ciktik. Hayat çocuklar hasta olunca iki kat zorlaşıyor. İnşallah tekrar baslayabilirim. Umudumu her geçen gün kaybediyorum.istek kalmadı. Ne bulsam yiyorum arkadaşlar. Bu yaz hastaneden çıkamadım.
Canım sen üç çocukla nasıl çalışacaksın.. kolay iş değil Allah yardımcın olsun. Canım menü paylaşmaya başlasana. Seni nasıl motive etsek yeniden. Bir düşüneyim benOkul başlarsa belki tekrar başlama umudum var ama bu düzen ne bulursan ye düzeni olduğu için daha kolay. Sanırım kilo aldım. Tartiya çıkmıyorum.işin kötü yani hem kilomdan mutsuzum hem de hiçbirşey yapmıyorum yapamıyorum. Eski isteksiz halime geri döndüm.
Sağol canım inşallah. Yememe çok dikkat etmiyorum ama bol bol yüzüyorum inşallah kilo almamCanım iyi yolculuklar , inşallah güzel bir tatil geçirirsin.
Bu arada sormuştun daha önce trabzona geldik canım biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?