Artık dur demem gerekiyordu

Burdaki meyvelerde çok doğal ne ilaç ne gübre tamamen kendi halinde .En azından haftada birkaç kere kühvaltıda yesem karda olurum.Tatlıyı da dediğin gibi yapmaya çalışacağım.Ama dediğin gibi miktar konusunda kısıtlama yapabilir miyim bilmiyorum.
Canım ya iltifatın için de teşekkür ederim.Ben kendimi öyle hissetmesem de duymak güzel.

Canım Trabzon da balık yenir fasülye turlusu kavurması yenir fındık yenir ne güzel işte.
Balık mevsimi de geliyor evet 1 eylülde av yasağı kalkıyor sanırım.o zaman bolca yeriz heralde.insanın kendi evi olmayınca neyi nasıl yapacağını şaşırıyor.Ev ahalisi fındık toplamada.bebekle yapabileceğim en iyi şey sanırım mercimek kısırı yemek bolca.fasülyeye de patates koyuyorlar ve çok da pişince her yerine dağılıyor.yağmurdan fasülye de toplanmılor.

Çok şükür sağ salim atlattım bugünü canım. Bugün tartıldım 61.7 kg geldim maalesef. Ramazandan çıkınca 56 kilolardaydım. Dengesiz bir insanım sanırım

Kızlar haftaya cuma Antep'ten baklavalar geliyor. 1 kilo karışık kutu hazırlatmıştım. Buzdolabına atıp daha sonra yesem diyorum. Şu sıralar çok kilo aldım. Dayanabilir miyim mi sizce.

Bir de cuma izinliyim baklavaya başlarsam o günden hafta sonu çok kötü geçer biliyorum. Anneme benim kutuydu eve gelmeden dondurucuya at dersem atar. İrademe de güvenmiyorum. Haftaya benim için tehlike çanları çalıyor . Bir fikir verin kızlar

Günaydın kızlar,
Bu sabah uyandım 61.00 kg geldim. Dün 61.70 kg gelmiştim. Bu hafta h. Cevizi suyu içmeye başladım. Nasıl desem. Çok düşük karbonhidrat besleniyorum. Proteini beyaz balıktan alıyorum. Akşamları erken kapatıyorum. lastrose6 sayesinde 3 litre su ve 3 kupa yeşil çay içiyorum. Hafta arası porsiyon kontrolü de oldukça iyi. Ofise yürüyorum. Günde toplamda 40 dakika yürümüş oluyorum.

Ve bu hafta tekrar h. Cevizi suyu içmeye başladım. Mucize gibi bir şey. Ramazanda fark etmiştim. Sanki vücûd sıvılarını alkali ve mutlu hale getiriyor ve enerji motorlarımız mitokondrileriniz yağ yakmaya daha hazır hale geliyor. Bakalım iyice motive oldum. Bu hafta 2 kilo daha vereceğim inşallah. h.cevizi suyu içmeye devam

Verirsin canım inşallah baklavayı da çok yemezsen bence daha çok bile verirsin. Bu arada h. Cevizi suyunu marketten mi alıyorsun

Canım merhaba . iyi bari bir faydam olduysa. Benim kuzular havale geçirdi tatil dönüşü. Hastamedeydim bugün ciktik. Hayat çocuklar hasta olunca iki kat zorlaşıyor. İnşallah tekrar baslayabilirim. Umudumu her geçen gün kaybediyorum.istek kalmadı. Ne bulsam yiyorum arkadaşlar. Bu yaz hastaneden çıkamadım.

Okul başlarsa belki tekrar başlama umudum var ama bu düzen ne bulursan ye düzeni olduğu için daha kolay. Sanırım kilo aldım. Tartiya çıkmıyorum.işin kötü yani hem kilomdan mutsuzum hem de hiçbirşey yapmıyorum yapamıyorum. Eski isteksiz halime geri döndüm.

Verirsin canım inşallah baklavayı da çok yemezsen bence daha çok bile verirsin. Bu arada h. Cevizi suyunu marketten mi alıyorsun
İyi günler canım,
Tatilin nasıl geçiyor? Umarım eğlenşyorsundur

Migros'tan alıyorum canım. Organik pazarda sarılan h. Cevizlerinin içindeki su da bozulmamış oluyor. Nane ve limonlu suda bence aynı işi görür...

Diyetten sıkıldım az önce balıkçıda yemek yedim. Ruhuma iyi geldi. Yarın bakalım kaç kilo geleceğim

Merhaba canım. Senin yaşadıklarınıda zaten bir biz bir allah biliyoruz. Ayağın hastanaden çıkmadı kuzum. Ufak çocuğun olunca böyle oluyor. Biz dört çocuğuz annem bizden beler çekti. Nedense yazın sıcaklardan olsa gerek daha çok hastalanıyorduk. Allah yardımının olsun. Çok geçmiş olsun bu ara. Nasıl oldu minikler?

Canım sen üç çocukla nasıl çalışacaksın.. kolay iş değil Allah yardımcın olsun. Canım menü paylaşmaya başlasana. Seni nasıl motive etsek yeniden. Bir düşüneyim ben

Kızlar bazen hayat şartları değişmedikçe zor oluyor yeme alışkanlıklarını değiştirmek.. ben bir ay öncesine kadar günde iki defa iki saat yol çekiyordum. Çilemden eve gelip iki güne bir yemeğe dalıp dalıp ağlıyordum yiyip kilo aldığım için geç saatlerde. Ofisin yakınlarına taşındım. İlk gündem hiç bir şey yapmadan kesildi gece yemek yemelerim. Ondan önce o kadar çabalıyordum yine de bırakamıyordum akşam yemek yemeleri. Bazen bu kadar zor ve bu kadar da kolay olabiliyor bazı şeyler

Günaydın kızlar,

Bu sabah 61.80 kg çıktım. Dün 61.00 kg çıkmıştım. Dün akşam balıkçıda ne yedim ne yedim ama. 3 YK tereyağında yeşil fasulye, 2 YK sebze türlüsü (patlıcan, kabak, soğan, biber) 2 parmak kalınlığında da ızgara beyaz balık. Öğle yemeğimi bitirtmemiştim. Her zamankinin yarısını yedim. Baya mantıklı geldi bu durumda artı bana . Bazen vücudu anlamak zor

Kızlar inanamıyorum
Ne zaman 62 kg oldum ben
Bir zamanlar 53 kg dım
Ramazan'dan 56 kilo cıkmıştım
Yuh bana yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…