- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.801
Canım ne bileyim bant koptu resmen. Ben de kendime yakıştıramadım. Ama yazmak istedim. Evet bugünü sıkı tutacağım.Senin menü baya çokmuş kuzum ya niye öyle yaptın ki . Neyse bugün az ye lütfen ki vücut bu yiyeceklerin ödemini atsın en azından
Toparlarsın canım inanıyorum.Kızlar dünkü canavar menüden sonra bugün ne yesem yanlış gibi geldi. Benim 7 gün aç gezmem lazım. Dün yerken iyiydibugün moralim çok bozuk bütün gün kilo etrafında döndü düşüncelerim. Hızlıca kilo alıyorum Nasıl kıracağım bu döngüyü bilmiyorum
Fransızca gördüm lisede. Fransızcamı tazeleyim diyorum gramer filan çalışayım hafta sonları kilo kilo diye kafayı yemeyeyim belki bir faydası olur düşünceleri dağıtmanın
Merhaba canım,Toparlarsın canım inanıyorum.
Fransızca çok güzel olur bence de . Az mı biliyorsun yoksa konuşabilecek kadar mı
Merhaba kuzum 2 gündür Maşallah ekmek tüketmedim ve sporumu yaptım cuma inşallah eksi çıkarım.senin nasıldıMerhaba canım,
Senin dün nasıl geçti?
Sevgiler
Maşallah canım inşallah eksi çıkar motivasyonun iyice artarMerhaba kuzum 2 gündür Maşallah ekmek tüketmedim ve sporumu yaptım cuma inşallah eksi çıkarım.senin nasıldı
Olsun kuzum öyle öyle oturtacağız yeme alıpşkanlığımızıMaşallah canım inşallah eksi çıkar motivasyonun iyice artar
Canım dün bugün iyiydi suya yeşil çaya yüklendim
Ben de hafta arası hep çok iyi hafta sonu tam tersi ...
Canım iyi yolculuklar , inşallah güzel bir tatil geçirirsin.Slm güzeller nasılsınız yarın kısa bir tatile gideceğiz aniden karar verdik o yüzden bir kaç gün uğramayablrm. Ama dikkat ederim menülerme
Benim de sıkıntım akşam yemeğinden sonra .@cerulean bugün şehre ineceğim kitapçı bulabilirsem uğrayacağım bakalım.Ne alayım sence?Maşallah canım inşallah eksi çıkar motivasyonun iyice artar
Canım dün bugün iyiydi suya yeşil çaya yüklendim
Ben de hafta arası hep çok iyi hafta sonu tam tersi ...
Merhaba canım ben tam toparlayamadım eskisi gibi olamıyorum
Günaydın kızlarSlm güzeller nasılsınız yarın kısa bir tatile gideceğiz aniden karar verdik o yüzden bir kaç gün uğramayablrm. Ama dikkat ederim menülerme
Canım meyveyi kesmeye çalış. Başka kaçamaklara yer açılsın.. meyve gerçekten yağ yakımını e n g e l l i y o rMerhaba kızlar burda internet sorunlu .yazmaya çalışacağım.
Yolculuk yaklaşık 15 saat sürdü.ctesi sabah 4 de çıktık.bebek artık son zamanlarda iyice bunaldı ağladı inip kirtulmak için bağırdı durdu. Ama çok şükür hamdolsun kazasız belasız geldik.
Kaçamakları akşam yemeğinden önce yapmaya çalışacağım.Aklımda önce baklava sonra dondurma var.meyveleri de sabah kahvaltılarında yemeye çalışacağım , inşallah çok kilo almadan dönerim çünkü uzun bir zaman burdayız yaklaşık 3 hafta.
Canım Trabzon da balık yenir fasülye turlusu kavurması yenir fındık yenir ne güzel işte.Canım iyi yolculuklar , inşallah güzel bir tatil geçirirsin.
Bu arada sormuştun daha önce trabzona geldik canım biz.
Canım kusura bakma dün yazamadım. Ayşegül Çoruhlu nun tokuz ama açız kitabını okuduktan sonra akşam yemelerini bırakmıştım. A sınıf bir kitap kendisi doktor hem de biyokimya uzmanı. Akşamları neden kilo almaya daha müsait olduğumuzu çok güzel anlatıyor.Benim de sıkıntım akşam yemeğinden sonra .@cerulean bugün şehre ineceğim kitapçı bulabilirsem uğrayacağım bakalım.Ne alayım sence?
Merhaba canım,Merhaba canım ben tam toparlayamadım eskisi gibi olamıyorum
Olsun eskisi kadar olamasak da hiç yoktan iyidir deyip bu geciş sürecini atlatmaya çalıyacağız.Ama tabi yeni düzenimiz alışkanlık haline gelmemeli.Ama nasıl yapacağız bilmiyorum.Ama tamamen bırakmaktansa yumuşak bir geçiş yapabiliriz belki.Mesela sen de bulgur seviyorsun en azından aşırıya kaçmamak şartıyla serbest.kaçamakları bu yönde kullanabiliriz bence.Merhaba canım ben tam toparlayamadım eskisi gibi olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?