- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
- #2.841
Teşekkür ederim canım. Çocuklar iyi şükür antibiyotige devam. Allah kimseye yaşatmasin çok zor bir durum.Merhaba canım. Senin yaşadıklarınıda zaten bir biz bir allah biliyoruz. Ayağın hastanaden çıkmadı kuzum. Ufak çocuğun olunca böyle oluyor. Biz dört çocuğuz annem bizden beler çekti. Nedense yazın sıcaklardan olsa gerek daha çok hastalanıyorduk. Allah yardımının olsun. Çok geçmiş olsun bu ara. Nasıl oldu minikler?
Canım çalışmak iyi geliyor. Çok zor oluyor bir iş yetişmiyor ama evde olunca zaman çok zor geçiyor. Zaten yarım gün çalışıyorum öğleden sonra yok. 15 saat haftada. Böyle olunca gidiyorum daha çok olsa tam gün olsa calismazdim zaten. Evdeyim şimdi ev işleri yapıyorum ben biliyorum bu nefsime ne yapacağımı. Evi bir düzene sokayim inşallah. Ondan sonra sıra bana gelecek.Canım sen üç çocukla nasıl çalışacaksın.. kolay iş değil Allah yardımcın olsun. Canım menü paylaşmaya başlasana. Seni nasıl motive etsek yeniden. Bir düşüneyim ben![]()
Canım hep akşam yemeler bence bu kilolar. Yiyoruz hareket etmeyince kalıyor bize . erkekler ne rahat. Ceru hani yüzmeye gidecektin hani kendine ödüller verecektin. Baklavalari ye bitsin sonra sıkı yönetime alacaksan ye. Bitter akşam sefalari kardeşlerle unutacaksan tatlıya ye taze taze. Yok ben kaçamak ustası olacagim dersen valla kizacagim. Bak incecik güzel bir hatunmussun bu böyle Artmasin Allah korusun.6 kilonun 3 kilosu su tutmuş olsan 3 kilosu yagdir. Şimdiki Kilonda ben lisedeyken o kilodydim. Ama bak zaman geçtikçe 90 oldu kilom. Az az arttı. Boyun kaçtı canım. Ben 168 boy 90 kiloyum. Oyy oyy.Kızlar inanamıyorum
Ne zaman 62 kg oldum ben
Bir zamanlar 53 kg dım
Ramazan'dan 56 kilo cıkmıştım
Yuh bana yuh