• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Merhaba canım. Senin yaşadıklarınıda zaten bir biz bir allah biliyoruz. Ayağın hastanaden çıkmadı kuzum. Ufak çocuğun olunca böyle oluyor. Biz dört çocuğuz annem bizden beler çekti. Nedense yazın sıcaklardan olsa gerek daha çok hastalanıyorduk. Allah yardımının olsun. Çok geçmiş olsun bu ara. Nasıl oldu minikler?
Teşekkür ederim canım. Çocuklar iyi şükür antibiyotige devam. Allah kimseye yaşatmasin çok zor bir durum.
Canım sen üç çocukla nasıl çalışacaksın.. kolay iş değil Allah yardımcın olsun. Canım menü paylaşmaya başlasana. Seni nasıl motive etsek yeniden. Bir düşüneyim ben :KK66:
Canım çalışmak iyi geliyor. Çok zor oluyor bir iş yetişmiyor ama evde olunca zaman çok zor geçiyor. Zaten yarım gün çalışıyorum öğleden sonra yok. 15 saat haftada. Böyle olunca gidiyorum daha çok olsa tam gün olsa calismazdim zaten. Evdeyim şimdi ev işleri yapıyorum ben biliyorum bu nefsime ne yapacağımı. Evi bir düzene sokayim inşallah. Ondan sonra sıra bana gelecek.
Kızlar inanamıyorum
Ne zaman 62 kg oldum ben :KK66:
Bir zamanlar 53 kg dım
Ramazan'dan 56 kilo cıkmıştım
Yuh bana yuh
Canım hep akşam yemeler bence bu kilolar. Yiyoruz hareket etmeyince kalıyor bize . erkekler ne rahat. Ceru hani yüzmeye gidecektin hani kendine ödüller verecektin. Baklavalari ye bitsin sonra sıkı yönetime alacaksan ye. Bitter akşam sefalari kardeşlerle unutacaksan tatlıya ye taze taze. Yok ben kaçamak ustası olacagim dersen valla kizacagim. Bak incecik güzel bir hatunmussun bu böyle Artmasin Allah korusun.6 kilonun 3 kilosu su tutmuş olsan 3 kilosu yagdir. Şimdiki Kilonda ben lisedeyken o kilodydim. Ama bak zaman geçtikçe 90 oldu kilom. Az az arttı. Boyun kaçtı canım. Ben 168 boy 90 kiloyum. Oyy oyy.

kızlar şeker orucunu bugün tatlıyla bozdum.. kardeşim baklava almış. Bir kere ısırdım. Arkası gelmedi çok şükür ama kendime sövdükçe strese soktukça iyice ters tepiyor yemeye yöneliyorum bunu fark ettim.. bu son direnişlerim kızlar öyle yada böyle başaracağım. Bu yılın sonuna kadar eski kiloma kavuşacağım inşallah ..

Günaydın kızlar :KK200:

Canım lastrose6 lastrose6 bu ara boyum 1.64 cm. Son zamanlarda diyet yapacağım diye yemeye ne paralar harcadım :KK66: çaylar, h. Cevizleri/ suları balıklar vs vs :cool: bari şu işi bir neticeye bağlasamda deyse :KK66:

Sevgiler herkese :KK68:

Kızlar nasa nın bir kaç astronotunu takip ediyorum instagram dan. Aman allahım onlar ne fotoğraflar paylaşıyor öyle ;) dünkü ABD kıyılarına vuran kasırganın uzaydan fotoğraflarını paylaşmışlar.. rabbimin işi

Günaydın kızlar :KK200:

Canım lastrose6 lastrose6 bu ara boyum 1.64 cm. Son zamanlarda diyet yapacağım diye yemeye ne paralar harcadım :KK66: çaylar, h. Cevizleri/ suları balıklar vs vs :cool: bari şu işi bir neticeye bağlasamda deyse :KK66:

Sevgiler herkese :KK68:
İnşallah canım Allah korktuguna ugratmasin seni. Paranın da kiymeti kalmadı. Kazanmak zor harcamak kolay.

Kızlar nasa nın bir kaç astronotunu takip ediyorum instagram dan. Aman allahım onlar ne fotoğraflar paylaşıyor öyle :KK66: dünkü ABD kıyılarına vuran kasırganın uzaydan fotoğraflarını paylaşmışlar.. rabbimin işi
Canım arkadaşım iyi seyirler. Daha dünyanın nerelerinde neler saklı . kısmet olsa birkaçını görebilsek. Millet uzaya çıktı.

Günaydın kızlar.Mesajları okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Bebek sürekli peşimde beni bırakmıyor. Meee diye yapışıyor bana.
Günaydın canım,
Ay yerim ben onu ya :KK200:. Fotoğrafları atayım birazdan ufkumuz genişlesin.. Atatürk barajının bile fotosunu atmışlardı geçenlerde ;)

Dün depresyondan bürün günü uyuyarak geçirdim kızlar. Yemek yiyerek geçirmekten iyidir ... Uykuda ilaç gibi geliyor her şeye.. Bugün ev işleri beni bekler. Şimdi yürüyüşe çıkacağım. Dün ip aldım bakalım hayırlısı.

İnsanın çocuğu olunca onun peşinden koşmaktan depresyona vakti olmuyormuş doğru mu gerçekten kızlar. Benim acilen çocuk muntazaman lazım

Dün depresyondan bürün günü uyuyarak geçirdim kızlar. Yemek yiyerek geçirmekten iyidir ... Uykuda ilaç gibi geliyor her şeye.. Bugün ev işleri beni bekler. Şimdi yürüyüşe çıkacağım. Dün ip aldım bakalım hayırlısı.

İnsanın çocuğu olunca onun peşinden koşmaktan depresyona vakti olmuyormuş doğru mu gerçekten kızlar. Benim acilen çocuk muntazaman lazım
Canım çocuk diğer adı ömür törpüsü derler bir güzel çalıyor bütün zamanını. Bir gülüşü bir öpüşü de herşeye degiyor. Annelik ayran atılmaz satsan satılmaz. Aman daha dur bakalim yaş 28 29 da evlensen bir yıl sonra da çocuk olsa olur. Depresyona en iyi ilaç spor. Ama ben gibi bilipp yapmayan çok. Destek çok önemli. Neye canını sıktın.

Canım çocuk diğer adı ömür törpüsü derler bir güzel çalıyor bütün zamanını. Bir gülüşü bir öpüşü de herşeye degiyor. Annelik ayran atılmaz satsan satılmaz. Aman daha dur bakalim yaş 28 29 da evlensen bir yıl sonra da çocuk olsa olur. Depresyona en iyi ilaç spor. Ama ben gibi bilipp yapmayan çok. Destek çok önemli. Neye canını sıktın.
Canım boşver mırın kırın şeyler. Az önce 1 saat yürüyüş yaptım. Yeşil çayımı da demledim. Birazdan ev işlerini koyulacağım. Neden yürüyüşten soğudum diye düşünüyordum bugün anladım ... sıcakta çok fena oluyor ya. Geç çıkmışım

Senin kuzular ilaçlara devam ediyorlarlar mı canım. Sen evi ne yaptın. Düzene girelim tez zamanda.
Şu uzay fotolarını bulayımda atayım size. Büyüleyici çünkü

IMG_8397.webp
IMG_8398.webp
IMG_8399.webp

Back