• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Bari bende dünkü menümü yazayım
Sabah
Menemen
Azıcık peynir
Öğlen
Pizza :(
Su 3 litre
Spor
Kendime ceza olarak yarım saat yürüyüş
Jillian yaptım umarım yakmışımdır

Kızlar dünkü canavar menüden sonra bugün ne yesem yanlış gibi geldi. Benim 7 gün aç gezmem lazım. Dün yerken iyiydi :KK66: bugün moralim çok bozuk bütün gün kilo etrafında döndü düşüncelerim. Hızlıca kilo alıyorum Nasıl kıracağım bu döngüyü bilmiyorum

Fransızca gördüm lisede. Fransızcamı tazeleyim diyorum gramer filan çalışayım hafta sonları kilo kilo diye kafayı yemeyeyim belki bir faydası olur düşünceleri dağıtmanın

Kızlar dünkü canavar menüden sonra bugün ne yesem yanlış gibi geldi. Benim 7 gün aç gezmem lazım. Dün yerken iyiydi :KK66: bugün moralim çok bozuk bütün gün kilo etrafında döndü düşüncelerim. Hızlıca kilo alıyorum Nasıl kıracağım bu döngüyü bilmiyorum

Fransızca gördüm lisede. Fransızcamı tazeleyim diyorum gramer filan çalışayım hafta sonları kilo kilo diye kafayı yemeyeyim belki bir faydası olur düşünceleri dağıtmanın
Toparlarsın canım inanıyorum.
Fransızca çok güzel olur bence de . Az mı biliyorsun yoksa konuşabilecek kadar mı

Merhaba kuzum 2 gündür Maşallah ekmek tüketmedim ve sporumu yaptım cuma inşallah eksi çıkarım.senin nasıldı
Maşallah canım inşallah eksi çıkar motivasyonun iyice artar

Canım dün bugün iyiydi suya yeşil çaya yüklendim
Ben de hafta arası hep çok iyi hafta sonu tam tersi ...

Olsun kuzum öyle öyle oturtacağız yeme alıpşkanlığımızı

Slm güzeller nasılsınız yarın kısa bir tatile gideceğiz aniden karar verdik o yüzden bir kaç gün uğramayablrm. Ama dikkat ederim menülerme

Merhaba kızlar burda internet sorunlu .yazmaya çalışacağım.
Yolculuk yaklaşık 15 saat sürdü.ctesi sabah 4 de çıktık.bebek artık son zamanlarda iyice bunaldı ağladı inip kirtulmak için bağırdı durdu. Ama çok şükür hamdolsun kazasız belasız geldik.
Kaçamakları akşam yemeğinden önce yapmaya çalışacağım.Aklımda önce baklava sonra dondurma var.meyveleri de sabah kahvaltılarında yemeye çalışacağım , inşallah çok kilo almadan dönerim çünkü uzun bir zaman burdayız yaklaşık 3 hafta.

Benim de sıkıntım akşam yemeğinden sonra .@cerulean bugün şehre ineceğim kitapçı bulabilirsem uğrayacağım bakalım.Ne alayım sence?

C cerulean , L lastrose , Miyav_su Miyav_su eski günleri özlüyorum aslında.Yürüdük spora gittik derken daha mı mutluyduk.sanırım hareket insanı psikolojik olarak da düzene sokuyor.İnşallah tatil bitince okullar açılıp hava serinleyence eski düzenimize döneriz.
Merhaba canım ben tam toparlayamadım eskisi gibi olamıyorum

Merhaba kızlar burda internet sorunlu .yazmaya çalışacağım.
Yolculuk yaklaşık 15 saat sürdü.ctesi sabah 4 de çıktık.bebek artık son zamanlarda iyice bunaldı ağladı inip kirtulmak için bağırdı durdu. Ama çok şükür hamdolsun kazasız belasız geldik.
Kaçamakları akşam yemeğinden önce yapmaya çalışacağım.Aklımda önce baklava sonra dondurma var.meyveleri de sabah kahvaltılarında yemeye çalışacağım , inşallah çok kilo almadan dönerim çünkü uzun bir zaman burdayız yaklaşık 3 hafta.
Canım meyveyi kesmeye çalış. Başka kaçamaklara yer açılsın.. meyve gerçekten yağ yakımını e n g e l l i y o r :KK66:

Biliyorsun Karatay her yerde yapılabiliyor. Tatilde de. Dondurma ye canım miktar ve kalitesi önemli. 2 toptan bir şey olmaz ve güzel bir yerde yemelisin.

Dondurma baklava da önemli nokta doyurmuyor canım. Yedikçe yediriyor. Bu nedenle açken değil yemeğin üstüne yemelisin canım ölçülü bir şekilde. Sana güveniyorum canım sen akıllı bir bayansın

Benim de sıkıntım akşam yemeğinden sonra .@cerulean bugün şehre ineceğim kitapçı bulabilirsem uğrayacağım bakalım.Ne alayım sence?
Canım kusura bakma dün yazamadım. Ayşegül Çoruhlu nun tokuz ama açız kitabını okuduktan sonra akşam yemelerini bırakmıştım. A sınıf bir kitap kendisi doktor hem de biyokimya uzmanı. Akşamları neden kilo almaya daha müsait olduğumuzu çok güzel anlatıyor.

Duygusal yeme hakkında henüz bir kitap okumadım. Bu konuyu biraz daha araştırmam lazım

Merhaba canım,
Baban nasıl oldu canım? Babanın durumu çok üzdü seni ondan toparlanamadın. Bu durumda herkes dağılırdı sanırım.
Zaman tanı kendine. Bir süre sonra eski haline döneceksin ben buna insnıyorum. Buraları bırakma menü paylaşmaya başla mesela ;)

Olsun eskisi kadar olamasak da hiç yoktan iyidir deyip bu geciş sürecini atlatmaya çalıyacağız.Ama tabi yeni düzenimiz alışkanlık haline gelmemeli.Ama nasıl yapacağız bilmiyorum.Ama tamamen bırakmaktansa yumuşak bir geçiş yapabiliriz belki.Mesela sen de bulgur seviyorsun en azından aşırıya kaçmamak şartıyla serbest.kaçamakları bu yönde kullanabiliriz bence.

Back