• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın kızlar.
C cerulean menü paylaşecaktım değil mi?
Ama dün akşam ve gecesi benim diyet güme gitti.
Ne yapayımnerelere gideyim bilmiyorum. Beynim bana oyun oynuyor. Bir yerlerde bir kızgınlık var onu yiyerek bastıracağını düşünüyor.
Akşam
Tavuk haşlama
Domates salatalık soğan
Saat 10 dan sonra
Avuç avuç kavrulmuş fındık
1 tabak kayısı
1 salkım üzüm
Biraz simit
Gece bebeği emzirmeye kalktıkça bitirdiğim 2 paket bisküvi
Günaydın canım :KK200:
her şey tamamda o simitle iki paket bisküvi olmamış
bari bu zımbırtıları yemeyelim gözüm ya

Ben de bu sabah tartildım 61.1 kg geldim, ne emeklerle 57 olmuştum
artık cuma ve pazartesi günleri buradan tartı resmi paylaşacağım bir gece önce yemek komasına girmis olsam bile
akıl fikir ver allahım bana diye dua eder oldum her sabah ; )

Kızlar günaydın.
Allah yardımcımız olsun. İnşallah geri başlayabiliriz. Benim canım sürekli tatlı istiyor. Dün şöbiyet aldım en iyi pastanede n ama tadı hiç hoşuma gitmesi. Şimdi baklava çekiyor canım. İşin kötüsü hiç donesim yok geçmişe.

Kızlar günaydın.
Allah yardımcımız olsun. İnşallah geri başlayabiliriz. Benim canım sürekli tatlı istiyor. Dün şöbiyet aldım en iyi pastanede n ama tadı hiç hoşuma gitmesi. Şimdi baklava çekiyor canım. İşin kötüsü hiç donesim yok geçmişe.
Canım yarın hepimiz tartı resmi mi paylaşsak
belki utancimizdan biraz çeki düzen veririz kendimize
ben bir süre tartı resmi paylaşmayı düşünüyorum
özellikle pazartesileri kendimi baskı altına almadan olmiycak bu iş

Günaydın canım :KK200:
her şey tamamda o simitle iki paket bisküvi olmamış
bari bu zımbırtıları yemeyelim gözüm ya

Ben de bu sabah tartildım 61.1 kg geldim, ne emeklerle 57 olmuştum
artık cuma ve pazartesi günleri buradan tartı resmi paylaşacağım bir gece önce yemek komasına girmis olsam bile
akıl fikir ver allahım bana diye dua eder oldum her sabah ; )
Aldık aldık ben nerelere vardım tahmin bile etmek istemiyorum. Çok haklısın canım yedikçe battı balık yan gider dedim heralde
Ama bence 4.5 kilo almış olamazsın diye düşünüyorum. Adet dönemin yakın mı canım?
İnşallahhhhh hepimiz biran önce toparlanırız.

Kızlar günaydın.
Günaydın canım , Amin canım.yardıma ihtiyacımız olduğu kesin.bu tatlı yeme isteği ne olacak.sen gene kayda değer birşey yemişsun benimkiler yanında.

Canım yarın hepimiz tartı resmi mi paylaşsak
belki utancimizdan biraz çeki düzen veririz kendimize
ben bir süre tartı resmi paylaşmayı düşünüyorum
özellikle pazartesileri kendimi baskı altına almadan olmiycak bu iş
Olabilir canım , yalnız ben yememi azcık düzene koyabilsem de öyle başlasam. Hergün artan kilomu görürsem iyice salıverir miyim acaba?

Aldık aldık ben nerelere vardım tahmin bile etmek istemiyorum. Çok haklısın canım yedikçe battı balık yan gider dedim heralde
Ama bence 4.5 kilo almış olamazsın diye düşünüyorum. Adet dönemin yakın mı canım?
İnşallahhhhh hepimiz biran önce toparlanırız.
Canım belki yarım kilosu ödendir havalar sıcak vs
ama aldım. İzine ayrıldığım hafta 57 yi gördükten sonra 1 kg aldım. O hafta çok sıcakti, yollarda telef oldum. Eve geldim sinir ve yeme krizi akşam akşam
izinli olduğum hafta iki kilo aldım nutella lar kaymalklar
geçen hafta da bir gün durup bir gün gece yiyordum

Canım yeme krizleri kilo alma buz dağının sadece gorunen ucu altında neler yatıyor ona bakıp düzeltmeli
o düzelmeden zor gibi geliyor bana .. veriyorum ne emeklerle sonra tekrar alıyorum
benim taşınma işi çarşambaya ertelendi ..

Olabilir canım , yalnız ben yememi azcık düzene koyabilsem de öyle başlasam. Hergün artan kilomu görürsem iyice salıverir miyim acaba?
Canım ben kendim için demiştim, güzel canın bilir
bir an önce ama bu psikokojiden çıkmak için tartiyla yüzleşmek iyi olabilir
Ben bir kaç gün tartı paylaşacağım
diyete tekrar adapte olmaya başlayınca sık tartilmayi bırakırım yine ..
şu an bir silleye ihtiyacım var; )

ama aldım. İzine ayrıldığım hafta 57 yi gördükten sonra 1 kg aldım. O hafta çok sıcakti, yollarda telef oldum. Eve geldim sinir ve yeme krizi akşam akşam

Canım yeme krizleri kilo alma buz dağının sadece gorunen ucu altında neler yatıyor ona bakıp düzeltmeli
o düzelmeden zor gibi geliyor bana .. veriyorum ne emeklerle sonra tekrar alıyorum
Canım evet o bizdağını biz yapıyoruz kendimize zaten , arkasına saklanmak bazı şeyleri saklamak için.Zaten artık insanlarda psikolojik sorunların artmasına neden olan şeylerin başında karşılıklı güvensizlik hissi diye düşünüyorum.
Derdini nereye nasıl anlatacan.midas ın hikayesi geliyor aklıma.

Zaten o gece yemeleri yok mu , bu kadar kiloya ulaşmamın sebeplerin en başında.insan her emzirmeye kalktığında 4 5 kurabiye yer mi?
Sanki eşimin umirsamazlığını vücudume kilo ekleyerek cizalandıracağımı düşünüyordum .İnşallah hepimizin bu gece yeme kdizleri bıcak keser gibi biranda biter.

Canım ben kendim için demiştim, güzel canın bilir
bir an önce ama bu psikokojiden çıkmak için tartiyla yüzleşmek iyi olabilir
Ben bir kaç gün tartı paylaşacağım
diyete tekrar adapte olmaya başlayınca sık tartilmayi bırakırım yine ..
şu an bir silleye ihtiyacım var; )
Tamam canım , ben bu hafta sonuna kadar gece kaçamaklarından kurtulmaya çalışacağım inşallah sonuç iyi olur.tahminimce izne ayrılmama yaklaşık 20 gün var.3 kilo versem tatilde alacağım kiloları karşılamış olur en azından.
O silleden bana da lazım.:KK11:

Selam kızlar bende katılabilir miyim :) Aktif mi burası gerçekten zayıflamam gerekiyorda artık :( aktif biyer daha faydalı olur hepimiz için diye düşündüm :) aslında cuma yarışmalarındaydım 7 8 kg kadar vermiştim izne ayrıldım en son. Geri dönemiyorum tartım bozuk düzenli bildirim yapamam diye.. birde cumaya kadar sıkıp cumadan sonra salıyor insan.. öyle olmasın her gün sıkmak istiyorım ben.. burası motive ediyor insanı.. kaç zamandır başlayıp bırakıyorum bir destek bulamıyorum.. o yüzden geldim yani :) şimdi şuan başlayabilirim tek aradığım destek :)

Back
X