• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Günaydınlar kızlar
Bu sabah
- 2.5 haşlanmış yumurta
- 1/2 H. Cevizi yedim

H. Cevizi işinin iyice suyunu çıkardım dünden sonra bir kaç parça yemeyi planlıyordum sadece

yenidencan yenidencan canım fabrikasyon abur cuburdan çerez iyidir, hazda veriyor insana diyete sadık kalmana yardımcı oluyordur kesin canım

Kızlar bu ara evi tuttum, dün sevinçten uyuyamadım resmen
1.5 yıl eziyetten sonra benim için Yeni bir sayfa açılıyor

hayırlı olsun canım.

İyi akşamlar kızlar az önce Nutella kaşıkladım kafayı sıyırdım herhalde ben :sinirli::sinirli::sinirli:
Aç değildim Perşembe akşam ağladığımda aylar sonra Nutella yedim ondan beri aklım fikrim Nutella :sinirli::sinirli::sinirli:
Atacağım o kavaonozları başka çare yok
Kız kardeşim de beni döver herhalde onun kavonozları çünkü

Ah ceru ah
Hem akşam orucunu hem şeker orucunu bozdun ilk günden :sinirli::sinirli:

Acımayın kızlar saydırın bana

Doğru en güzel yiyecek açıkınca yoğurt. Oh mis evde yapılan yoğurt olsun da koyun inek keçi farketmez.
Benim canım neler neler istiyor. Neden böyle oldum ben arkadaslar. Şu içerek bastırmaya çalışıyorum. Hayırlısı bakalım.
Canım bana baksana ben de aynıyım
Canım tarçınlı su mu densek? Demet Akalın bir kere tarçınlı su içerek sürahi sürahi zayıflamış çünkü iştah miştah bırakmıyor

Canım süt fazla değil cekirdekde kavrulmamissa sorun yok. Afiyet olsun. Kendine iskence etme açılma hissi olunmayacak şekilde varken bence. Aksama proteini alsan öğleye sebzeyi alsan gece açıkma hissi olmaz diye düşünüyorum.
Benim memnun Sabah
Yazmistim sanırım
Akşam
Et
Domates
Salatalık
Çay.
Bebeğim de izin vermese 5 dk ka oturamiyorum.
Benim tatil günü kesin değil cocuklarimza uygun herhangi bir 5 gün. İnşallah kısmet olursa.
Birde ablama gidip gelmeyesim var. Şöyle 4- 5 gün kalasim var. Ama benim bey bensiz yaşayamaz. Oksijensiz kalır. Bırakmaz ki bacimla derylesip kafa dinlesem.
Tatilden daha iyi terapi ablam bana.
Ay canım benim ya ne iyi gelir kız kardeşle konuşmak
Diretsen yine müsade etmez mi? 3 günlüğüne filan
Canım erkek çocuklar yaramaz mı oluyor senin bebek niye yoruyor seni gerçi daha küçük

Menün güzel canım ya afiyet olsun

Günaydın kızlar hayırlı günler.
Dün akşam yamağim
2.5 tabak kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt
Sonrasında fıstık ve kabak çekirdeği çiğ
Sabah kahvaltım
1 yumurta
Peynir
10 zeytin
2 kayısı
4 ya da 5 ceviz(unutkanlık)
Bebeği 1 yaş kontrolüne götürdük , büyük de yemez içmez onu da götürelim bari dedim.İkisinden de kan aldılar.Büyüğün korkusu çok fazla iğneden. Resmen krize giriyor kafayı yer diye öyle korktum ki.Çok şükür durdu ve öyle mutlu oldu ki anlatamam. Acımadı diyor korkusu acıdan değil zaten.

İyi akşamlar kızlar az önce Nutella kaşıkladım kafayı sıyırdım herhalde ben :sinirli::sinirli::sinirli:
Aç değildim Perşembe akşam ağladığımda aylar sonra Nutella yedim ondan beri aklım fikrim Nutella :sinirli::sinirli::sinirli:
Atacağım o kavaonozları başka çare yok
Kız kardeşim de beni döver herhalde onun kavonozları çünkü

Ah ceru ah
Hem akşam orucunu hem şeker orucunu bozdun ilk günden :sinirli::sinirli:

Acımayın kızlar saydırın bana
Canım sen şu şarkı geldi aklıma nakaratı şuydu sekerci mi baban senin ....
Ne bu tatlı Arzusu aç kalma şekerin düşünce saldirirsin tatlılara.

Canım bana baksana ben de aynıyım
Canım tarçınlı su mu densek? Demet Akalın bir kere tarçınlı su içerek sürahi sürahi zayıflamış çünkü iştah miştah bırakmıyor
Tarçın li su benim midemi bulandırıyor. Midesi kabul eden varsa icsin iyi olur şekeri dengeler.
Dün akşam yamağim
Yoğurt
Sabah kahvaltım
1 yumurta
Peynir
10 zeytin
2 kayısı
Bebeği 1 yaş kontrolüne götürdük , büyük de yemez içmez onu da götürelim bari dedim.İkisinden de kan aldılar.Büyüğün korkusu çok fazla iğneden. Resmen krize giriyor kafayı yer diye öyle korktum ki.Çok şükür durdu ve öyle mutlu oldu ki anlatamam. Acımadı diyor korkusu acıdan değil zaten.
Bak canım çok güzel gidiyorsun. Yemekler harika. Afiyet olsun. Benim bebisin ateşi çıktı gece. Dün gece disaridaydik usuttu herhalde.
Çocuklara geçmiş olsun. Kanı düşük olan çocuk ne uyur ne yermiş benim doktorum demişti. Kan verdiğin iyi olmus.

Öyle de güzeldi ki sıcak sıcak.
Tandirligimiz var bahçeli evde annemin.orda bir Bazlama bir patlicanli çörek birde tereyağ ile katmer çekiyor canım. Anneme desem yapar ama sonrası hüsran olur. 80 olayım izin vercem kendime inşallah.
İnşallah güzel bir yerde güzel bir tatil geçirirsin.Uzun yolculukta çocuklar arabadan sıkılıyor mu?
Rabbim daha iylerinide sana nasip etsin inşallah. Yolda tablet uyku sohbet ve molalarla gecistiriyoruz. Dönüş çok zor oluyor eve gelmek ızdırap o güneşin yorgunluğu suyu denizi bırakıp dönmek. En güzeli de iş güç yok ya hazır yemek. Ne kadar tlrahat oluyormuş birilerinin önüne birşey koyması.

Kızlar bebeğim gece boyu ağladı dualarinizi bekliyorum. Ateşi çıktı 38.5 şimdi ilaç verdim emziriyorum. Kayinvalideme bıraktık cocuklari mecburen. Hastanede para öde kan ver işlemlerini bebek ağlarken yalnız yapamazdım.eşim benimle geldi. Bağırsakları bozulmuş yavrunun. İnşallah çabuk düzelir.Kayinvalidemde yedim yemek.
4 köfte çocuklara yapmış ondan kalan.
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık

Kızlar bebeğim gece boyu ağladı dualarinizi bekliyorum. Ateşi çıktı 38.5 şimdi ilaç verdim emziriyorum. Kayinvalideme bıraktık cocuklari mecburen. Hastanede para öde kan ver işlemlerini bebek ağlarken yalnız yapamazdım.eşim benimle geldi. Bağırsakları bozulmuş yavrunun. İnşallah çabuk düzelir.Kayinvalidemde yedim yemek.
4 köfte çocuklara yapmış ondan kalan.
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık

Günaydın kızlar

Canım çok geçmiş olsun ya inşallah ilaçların faydası olurda yavrum bir an önce rahatlar

Dün akşam yamağim
Yoğurt
Sabah kahvaltım
1 yumurta
Peynir
10 zeytin
2 kayısı
Canım afiyet olsun

Kan tahlillerinin sonuçlarını aldınız mı
Umarım temiz çıkar
Maşallah bir yaşına basmış bile
Biz de bir zamanlar 1 yaşındaydık ;)
0 yaş ama daha havalıydı :cool:

Canım demek ki yerine bir şey koyman lazım sırf çıkarmayla olmuyor bazen
Ben çerezlerin yerine ay çiçek çekirdeği koydum ve işe yarıyor .. eskiden badem içleri kajular avuç avuç çok fenaydı :KK66: doyana kadar insan 5000 kalori alıyor...
Ben de avuç avuç hatte kase kase yiyorum. Üstelik 9 dan sonra. 1 aydır 92 93 arası gidip geliyorum bakalım hayırlısı inşallah.

Kızlar öğle
- 200 gr füme alabalık yedim
- 2 bardak süt içtim

Dünden sonra bir tatlı istedi canım bugün anlatamam

Akşam
- 1 küçük kase ay çiçek çekirdeği çitledim
- 4-5 kaşık yoğurt yedim
- 3-4 yemek kaşığı z.yağlı taze fasülyeyle

Sütler çekirdekler hiç olmadı ama bugünde böyle oldu
En son 15:20 de yemek yedim ama gururluyum inşallah acıkmam yansın yağlar ..
Afiyet olsun canım.yediklerin çok iyi olmuş.hiç fazla değil.yaptığım eleştiri aşırıya mı kaçar diye sık değinmek istemedim ama bence günlük yediklerin az canım.biraz süt ürünleri zeytin vb ilave etsen bence kilo verimin hızlanacak diye düşünüyorum.

Canım süt fazla değil cekirdekde kavrulmamissa sorun yok. Afiyet olsun. Kendine iskence etme açılma hissi olunmayacak şekilde varken bence. Aksama proteini alsan öğleye sebzeyi alsan gece açıkma hissi olmaz diye düşünüyorum.
Benim memnun Sabah
Yazmistim sanırım
Akşam
Et
Domates
Salatalık
Çay.
Bebeğim de izin vermese 5 dk ka oturamiyorum.
Benim tatil günü kesin değil cocuklarimza uygun herhangi bir 5 gün. İnşallah kısmet olursa.
Birde ablama gidip gelmeyesim var. Şöyle 4- 5 gün kalasim var. Ama benim bey bensiz yaşayamaz. Oksijensiz kalır. Bırakmaz ki bacimla derylesip kafa dinlesem.
Tatilden daha iyi terapi ablam bana.
Afiyet olsun canım.gidip gelmeyesim var cümlesi hoşuma gitti tam da hislerime tercüman oldu.iş yerimle ilgili.
Demek ki eşin seni çok seviyorrrr.

Back
X