• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Canım afiyet olsun

afiyet olsun canım çok zengin bir menü olmuş
Sağol canım :KK19:
Kızlar bugün akşam
15:40 ta
- 1 porsiyon döner salata
- 2 şöbiyet yedim

Baba kız takıldık bu akşam bende tatlı konusunda fazla düşünmedim

Yarından itibaren diyet yemeklerime dönüyorum inşallah
İyi yapmışsın canım , arada yemek sorun değil.hele 56 kilo birisu için.nerdeyse 2 katınım.:confused:

Günaydınlar kızlar

Bu sabah
- 2.5 haşlanmış yumurta
- 1/2 H. Cevizi yedim

H. Cevizi işinin iyice suyunu çıkardım dünden sonra bir kaç parça yemeyi planlıyordum sadece

yenidencan yenidencan canım fabrikasyon abur cuburdan çerez iyidir, hazda veriyor insana diyete sadık kalmana yardımcı oluyordur kesin canım

Kızlar bu ara evi tuttum, dün sevinçten uyuyamadım resmen
1.5 yıl eziyetten sonra benim için Yeni bir sayfa açılıyor

Merhaba arkadaşlar
Son iki gündür pek keyfim yok. Ev işi yapıyorum tatilden önce bitirmem lazım.Artık sıkıldı m diyetten galiba arkadaş lar sanırım 4 ay olacak. Size cevapta yazamadim
Sabah kahvaltim.
2.yumurta
Yoğurt
Peynir
Domates
Salatalık.

Günaydınlar kızlar

Bu sabah
- 2.5 haşlanmış yumurta
- 1/2 H. Cevizi yedim

H. Cevizi işinin iyice suyunu çıkardım dünden sonra bir kaç parça yemeyi planlıyordum sadece

yenidencan yenidencan canım fabrikasyon abur cuburdan çerez iyidir, hazda veriyor insana diyete sadık kalmana yardımcı oluyordur kesin canım

Kızlar bu ara evi tuttum, dün sevinçten uyuyamadım resmen
1.5 yıl eziyetten sonra benim için Yeni bir sayfa açılıyor
Afiyet olsun canım , evet bezen hep aynı şeyleri yemek iyi gelmiyor sanki vücut bağışıklık kazanıyor.
Doğru canım ben de kendimi öyle avutuyırum bu dönemi vermeyi bırak almadan atlatmak bile önemli benim kilomdaki biri için.
Hayırlı olsun canım yeni evin güle güle otir.eğer bu ara kapın çalarsa belki benimdir kahve içmeye gelicem.

Merhaba arkadaşlar
Son iki gündür pek keyfim yok. Ev işi yapıyorum tatilden önce bitirmem lazım.Artık sıkıldı m diyetten galiba arkadaş lar sanırım 4 ay olacak. Size cevapta yazamadim
Sabah kahvaltim.
2.yumurta
Yoğurt
Peynir
Domates
Salatalık.
Afiyet olsun canım , aynı durumdayız demek ki.Allahım sağlığımızı mutluluğumuzu arttırsın inşallah.

Afiyet olsun canım , evet bezen hep aynı şeyleri yemek iyi gelmiyor sanki vücut bağışıklık kazanıyor.
Doğru canım ben de kendimi öyle avutuyırum bu dönemi vermeyi bırak almadan atlatmak bile önemli benim kilomdaki biri için.
Hayırlı olsun canım yeni evin güle güle otir.eğer bu ara kapın çalarsa belki benimdir kahve içmeye gelicem.
Ay seve seve canım ya bu kadar derdimi dinlediniz başımın üstünde yerin var ;)
Bağışıklık konusunda çok haklısın canım
Evet canım sabır sabır sabır zamanla akşam yemekten sonra çerez yemektende usanacaksın kendiliğinden bırakacaksın
Yeme alışkanlıkları çok yavaş değişiyor canım başka her davranış biçimi gibi

Merhaba arkadaşlar
Sabah kahvaltim.
2.yumurta
Yoğurt
Peynir
Domates
Salatalık.
Canım hepimiz sıkılıyoruz zaman zaman ne olacak bir iki gün diyete ara verir daha motive olup geri dönersin
Allah kolaylık versin canım ya ev işi de bir stres kaynağı hele tatilden önceye sıkıştırmaya çalışınca ..
Annemlerde haftaya tatile gidiyorlar kadıncağız evin içinde dön dön dur buhranları yaşıyor
Babam ben seferber olmuş vaziyetteyiz yardım konusunda o hala stresli ;)

Ay seve seve canım ya bu kadar derdimi dinlediniz başımın üstünde yerin var :KK66:
Bağışıklık konusunda çok haklısın canım
Evet canım sabır sabır sabır zamanla akşam yemekten sonra çerez yemektende usanacaksın kendiliğinden bırakacaksın
Yeme alışkanlıkları çok yavaş değişiyor canım başka her davranış biçimi gibi
Ne varki canım ne derdi .her zaman burdayız inşallah.
İnşallah bırakırım canım, evde bulundurmama çözümü işe yaramadı.bu sefer eşimin tatlıları bisküvileri ve ekmeğa saldırmaya başladım.

Canım hepimiz sıkılıyoruz zaman zaman ne olacak bir iki gün diyete ara verir daha motive olup geri dönersin
Allah kolaylık versin canım ya ev işi de bir stres kaynağı hele tatilden önceye sıkıştırmaya çalışınca ..
Annemlerde haftaya tatile gidiyorlar kadıncağız evin içinde dön dön dur buhranları yaşıyor
Babam ben seferber olmuş vaziyetteyiz yardım konusunda o hala stresli :KK66:
Ohhh tatil dedikçe benim canım da tatil çekiyor.Sen gitmeyicek misin C cerulean ?

Babam ben seferber olmuş vaziyetteyiz yardım konusunda o hala stresli :KK66:
İnşallah canım öyle olur. Evin işi bitmez. Ben temizliyorum ertesi gün dagiliyor

Ne varki canım ne derdi .her zaman burdayız inşallah.
İnşallah bırakırım canım, evde bulundurmama çözümü işe yaramadı.bu sefer eşimin tatlıları bisküvileri ve ekmeğa saldırmaya başladım.
Canım demek ki yerine bir şey koyman lazım sırf çıkarmayla olmuyor bazen
Ben çerezlerin yerine ay çiçek çekirdeği koydum ve işe yarıyor .. eskiden badem içleri kajular avuç avuç çok fenaydı ;) doyana kadar insan 5000 kalori alıyor...

Kızlar öğle
- 200 gr füme alabalık yedim
- 2 bardak süt içtim

Dünden sonra bir tatlı istedi canım bugün anlatamam

Akşam
- 1 küçük kase ay çiçek çekirdeği çitledim
- 4-5 kaşık yoğurt yedim
- 3-4 yemek kaşığı z.yağlı taze fasülyeyle

Sütler çekirdekler hiç olmadı ama bugünde böyle oldu
En son 15:20 de yemek yedim ama gururluyum inşallah acıkmam yansın yağlar ..

Kızlar öğle
- 200 gr füme alabalık yedim
- 2 bardak süt içtim

Dünden sonra bir tatlı istedi canım bugün anlatamam

Akşam
- 1 küçük kase ay çiçek çekirdeği çitledim
- 4-5 kaşık yoğurt yedim
- 3-4 yemek kaşığı z.yağlı taze fasülyeyle

Sütler çekirdekler hiç olmadı ama bugünde böyle oldu
En son 15:20 de yemek yedim ama gururluyum inşallah acıkmam yansın [ ..
Canım süt fazla değil cekirdekde kavrulmamissa sorun yok. Afiyet olsun. Kendine iskence etme açılma hissi olunmayacak şekilde varken bence. Aksama proteini alsan öğleye sebzeyi alsan gece açıkma hissi olmaz diye düşünüyorum.
Benim memnun Sabah
Yazmistim sanırım
Akşam
Et
Domates
Salatalık
Çay.
Bebeğim de izin vermese 5 dk ka oturamiyorum.
Benim tatil günü kesin değil cocuklarimza uygun herhangi bir 5 gün. İnşallah kısmet olursa.
Birde ablama gidip gelmeyesim var. Şöyle 4- 5 gün kalasim var. Ama benim bey bensiz yaşayamaz. Oksijensiz kalır. Bırakmaz ki bacimla derylesip kafa dinlesem.
Tatilden daha iyi terapi ablam bana.

Canım demek ki yerine bir şey koyman lazım sırf çıkarmayla olmuyor bazen
Ben çerezlerin yerine ay çiçek çekirdeği koydum ve işe yarıyor .. eskiden badem içleri kajular avuç avuç çok fenaydı :KK66: doyana kadar insan 5000 kalori alıyor...
Doğru en güzel yiyecek açıkınca yoğurt. Oh mis evde yapılan yoğurt olsun da koyun inek keçi farketmez.
Benim canım neler neler istiyor. Neden böyle oldum ben arkadaslar. Şu içerek bastırmaya çalışıyorum. Hayırlısı bakalım.

Back
X