• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bi obezim

Konuya inandınız mı? Bana sanki denemeye yazılmış gibi geldi. Valla 200 kilo ne dalga geçilecek Bi kilo, ne sempatik Bi kilo, ne ay benim de fazlam var diyip basitleştirilecek Bi kilo. Sağlığınız elden gidiyor gitmiş Bi an önce tedavi olup kiloları vermeniz gerekiyor.
Umarım konu sahibine haksızlık etmiyorumdur ama konu bana da fake yani uydurma gibi geldi .

Neden insan sahte konu açsın arkadaşlar evet bazı şeyler banada garip geldi ama yani anlamsız geliyor yorumları görünce şaşırdım ben niye 200 kiloyum diyerek hikaye uydurayım diye empati yapmaya çalıştım sebep yok
Haklısınız da musonun hayal dünyası geldi aklıma.İki konu açmış binlerce yorum alıp yüzlerce insanı hayal dünyasında sürüklemişti. 😂 O yüzden hiç sebep aramayın neden konu sahte olsun diye.Olabiliyor

200 kg olsam dövmeyi mövmeyi görümceyi mi takarım dimdirekt bir iş ahstalıkları doktoruna koşarım. :KK51: ablacım 50 kilo almışsın haberin yok, aynaya da mı bakmazsın, hala düz karınlı kızlar yazmışsın şaka gibi acilen doktora koşmalısın. Ölüp gideceksin hala eşin işyerindeki kızlar diyorsun:ruh:
Oda garip geldi bana.Geçen pantolonun hafif sıktı dedim kilo aldım tartıldım 2 kilo almışım hemen vermek için uğraştım.
Kıyafetleri falandamı sıkmadı 50 kiloyu farketmemiş .

Basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah.
Bir arkadasim kiz arkadasinin sigarayi birakmasi icin israr ediyordu..sebebini sorunca "sigarayla beraber olabilecegimiz zamandan caliyor" demisti. O hesap konu sahibini gercekten sevse bu hale gelmesini izlemezdi.
Ve konu sahibi alinma ama fiziksel ve psikolojik destek almalisin. Bana manipüle ediliyormussun gibi geldi
Amin çok sağolun

Normalde de 110-120 kg arasında gidip gelen bi insandım kilo beni hiç rahatsız etmemişti aşağılanana kadar

Oda garip geldi bana.Geçen pantolonun hafif sıktı dedim kilo aldım tartıldım 2 kilo almışım hemen vermek için uğraştım.
Kıyafetleri falandamı sıkmadı 50 kiloyu farketmemiş .
50 kilo değil ki farketmediği.Normalde 110-120 kg yazmış.80-90 kilo galiba farkedilmeyen kilo.150 kilo olduğunu umuyormuş.

Haklısınız da musonun hayal dünyası geldi aklıma.İki konu açmış binlerce yorum alıp yüzlerce insanı hayal dünyasında sürüklemişti. 😂 O yüzden hiç sebep aramayın neden konu sahte olsun diye.Olabiliyor
O konu nedir merak ettim link var mı, insanların işi gücü yok diyeceğim ama yine saçma bir psikoloji hayal üretmek

O konu nedir merak ettim link var mı, insanların işi gücü yok diyeceğim ama yine saçma bir psikoloji hayal üretmek
Musakkak bu sitede ajda kadar ünlüdür.

Bu konu sahtemiymiş

Sahte mi cikti muso?😶 ben orasini kacirmisim
VPN kapatırsa geri gelebileceğini söylemişti yönetici Muso’ya mesaj olarak bildirmiş.Musoda kim olduğu anlaşılmasın diye bir daha geri dönmedi.VPN açacak kadar akıllı ama anlı şanlı gelinliğimle geldim diye diretecek kadar akılsız olamazdı 🥲

. Bu kiloya gelene kadar eşim yüzünden kendimle hep barışıktım
Eşim yüzünden ne demek ya hemen topu başkasına atın..
Ayrıca istediğiniz kadar linç edin ama aşırı kilolu insanlara asla saygı duymam bir insan nasıl kapasitesinden fazla yemek ister bu nasıl bi açgözlülük ayrıca genç insanlarsınız niye 210 kilo bi kadınla yaşamak zorunda kalsın adam

VPN kapatırsa geri gelebileceğini söylemişti yönetici Muso’ya mesaj olarak bildirmiş.Musoda kim olduğu anlaşılmasın diye bir daha geri dönmedi.VPN açacak kadar akıllı ama anlı şanlı gelinliğimle geldim diye diretecek kadar akılsız olamazdı 🥲

Mune ve Kazen önünde saygiyla egiliyorum :KK52:bizde ciddiye alip yorum yaziyorduk

Eğer etrafımda sizin kilonuzda bir yakınım olsa bende sadece sağlığı konusunda ciddi uyarılarda bulunurdum.Muhtemelen sizede bu yüzden bir sürü konuşma yapıldı.Ama artık durumunuz ciddileşmiş birşeyler yapmanız gerekir.Bence bu şekilde yaşamayı haketmiyorsunuzdur.

Bunlarin hepsi ayni kisi mi?

Bahsettigi konu, Kilo problemi degil, cok ciddi bir psikolojik problem. Anoreksiya bulimia ya da Tam tersi olan asiri yemek dalga gecilemeyecek kadar ciddi. Kanserli insanla ilgili konu acilip nasil dalga gecmek etik degilse, bu konu da asiri hassas bir konu.

Kaynana es gorumce diye dalga gecmek amacli konu acmak ayri, bu kadar ciddi bir konuda dalga gecmek, bunu dusunebilip bundan haz almis olmak ise bunu yapanin, nasil bir karakterde oldugunu harika bir sekilde goz önune seriyor.

Yeme bozuklugu uzmani olarak, obezite ve anoreksiyadan dolayi hayata Veda edenleri gormus tanik olmus biri olarak, eger konu sahibi, dalga gectiysen seni Allah"a havale ediyorum. Hic unutma, men dakka dukka. Hatta bu yazdiklarimi okuyunca da pis pis siritacaksin di Mi? Bir gun, ama simdi ama sonra bu dedigimi sakin unutma: men dakka dukka!

Bahsettigi konu, Kilo problemi degil, cok ciddi bir psikolojik problem. Anoreksiya bulimia ya da Tam tersi olan asiri yemek dalga gecilemeyecek kadar ciddi. Kanserli insanla ilgili konu acilip nasil dalga gecmek etik degilse, bu konu da asiri hassas bir konu.

Kaynana es gorumce diye dalga gecmek amacli konu acmak ayri, bu kadar ciddi bir konuda dalga gecmek, bunu dusunebilip bundan haz almis olmak ise bunu yapanin, nasil bir karakterde oldugunu harika bir sekilde goz önune seriyor.

Yeme bozuklugu uzmani olarak, obezite ve anoreksiyadan dolayi hayata Veda edenleri gormus tanik olmus biri olarak, eger konu sahibi, dalga gectiysen seni Allah"a havale ediyorum. Hic unutma, men dakka dukka. Hatta bu yazdiklarimi okuyunca da pis pis siritacaksin di Mi? Bir gun, ama simdi ama sonra bu dedigimi sakin unutma: men dakka dukka!
Yok muso ayrı konu.Başka bir üye sormuştu.
Bu konuda konu sahibi niye banlamış anlamadık.

Böyle biri konu açıp kafa bulunca asabım bozuluyor, öyle üzüldüm ki yazdıklarına destek olmaya çalıştım, bunca senedir kk dayım hala tongaya düşüyorum ve evet haklısınız çok hak etti ; men dakka dukka ...

Back
X