Artık baş edemiyorum tüm tavsiyelere açığım.

Ailesine de bence bir hadlerini bildirin. Ben sizi yola ize sokar destek olursunuz diye çağırmıştım siz daha fazla dert oldunuz deyin bence. Onların yetiştirdiği çocukta kocanız işte. Al birini vur ötekine.
Birkaç gün geçsin annesini arayıp diyeceğim. Ben sizi dinler diye davet ettim sizden yüz bulup tepeme çıktı işten de çıktı sizi de iplediği yok. Çağır yanına gelsin, güzellikle bitsin diye. Geçen sefer de demiştim annesine ben bakıcı değilim sen bak oğluna yanına al, babasıyla da parka gitsin benim işim gücüm var diye. Kadın duymazlıktan geldi önce sonra gelse iyi olur aslında diyo tabii orda çalışacak bizimki bunlarda yan gelip yatmaya devam. Ama artık o da umrumda değil, kendi kendilerine naparlarsa yapsınlar

Dün direk böyle söyledim ben mart gibi tayin isteyebileceğim yükselebileceğim bir şehre, aileme orda daha iyi şartlarım olacağını söyleyip tayin isteyeceğim, ona da sende git izmirde çalış o arada ayrı şehirler vs bahane eder boşanırız insanlarda zaten alışmış olur dedim. Sen giderken giderim dedi.

Çaktırmadan ayrı kalabilirsiniz bu süreçte. Hem denemiş olursunuz. Hem adamın masrafı azalır. Hem kaygı bozukluğu yaşamazsınız. Sonuçta insanlar evliyken başka şehre atanıp tek yaşayabiliyor. Dolayısı ile o ailesinin yanına gitsin. Evde hiç onun kahrını çekmeyin. Kimseye de demek zorunda değilsiniz. Böylece babanizi düşünmek zorunda kalmazsınız.
Ben ayrılma asamamda böyle yapmıştım. Çünkü tek sefer hakkım vardı bana göre ve emin olmak zorundaydım. Yalama olmasına izin veremezdim. O yüzden ilk bir iki hafta iki çocuğa rağmen sakladim herkesten. Tek başıma hallaetmeye çalıştım herşeyi. Sonra söyledim. Kafanizi dinlersiniz en azından. Evde yatan erkek nefretlik bişi Seda Sayan'ın dediği gibi. Bende de kaygı bozukluğu var sizi çok iyi anliyorum. İzmir'de çalış falan diyin bakalım orda çalışacak mi. Hem son şansını vermiş olursunuz.

Bişi diyim mi bu tarz adamlar boşanmaya karşı da eylemsiz oluyor. Boşanmayı istese de adım atamıyor. O yüzden ona karşı da dürüst olmak zorunda değilsiniz. Eş durumu istemem için senin İzmir'de çalışman lazım falan diyin bir şekilde gönderin.

Ayy adam resmen parazit gibi nasıl bu kadar sabırlı olabildiniz vücut sisteminiz isyan etmiş artık.
Bu adamı çok şımartmışsınız kusura bakmayın biraz da sizin yüzünüzden olaylar buralara kadar gelmiş.
Ailesi ondan beter düşüncesiz kan emici yiyiciler resmen.
Bir an önce boşanıp kurtulun bu adam hayatta değişmez iyiki çocuk yapmamışsınız .

E babanız siz hastalanınca üzülmeyecek mi? Size birşey olsa üzülmeyecek mi?
Yapmayın bunu kendinize.
Siz bakıyorsunuz adama üstüne ailesini yedirip icirip borç üstüne borç yapıp işten ayrılıyor terbiyesiz ya.
Gönderin babasının evinde yatsın.

Sen giderken giderim dedi.

"O zamana kadar ben sana bakmak zorunda mıyım?" demediniz mi?
Yorumlarınızdan bana çok pasif kalmışsınız gibi geldi.
İyice ortalığı ayağa kaldırmadan anlayacak bir tip değil karşınızdaki.
Böyle yumaşak davranmaya devam ederseniz daha çok ezilirsiniz.

Çok haklısınız ben ve ailem çok şımarttık. Hele ailem bir dediğini iki etmedi. Onun ailesi sürekli yalan, ima dedikodu. İki laflarından biri yalan ve rol. Yinede benim aileme karşı hürmetli ve iyi diye ailesine hürmet ettim. Ama adam kalas hatır gönül bilmiyor. Yiyip içip gezmişler onlar gidince gelmiş işten çıktım. Oyuna getirdi beni resmen. Evde yemek yok sanki habire dışarda yemek nedir vr her bir öğün 1000 den fazla. Ben baş edemem bunların hesap kitaplarıyla nereye giderse gitsin

Ona ait olan borcu ödemeyin,kartı bile ödeyemedim deyip geçin (21 bin oldu demişsiniz)
Ailesi de ikiyüzlü,durumu anlatıp çağırmışsınız hiç mi utanmadılar yiyip içerken?

Dedim tabii, hepsini yazamıyorum uzun bir konuşmaydı ağzıma geleni de dedim. Hatta sen işten çıkınca izmire gidene kadar evin temizliği yemeği yapacaksın ikisini de ben yapamam dedim. bu süreçte kendi işini kendin gör, harcamanı kendine göre yap, ben sana hesap vermem danışmam. Seni hiçbir şeyim ilgilendirmez, beni de ne yaptığın ilgilendirmiyor dedim. Az işime de geldi onun yaptıklarının aynısını yapmadan rahat rahat anasının kollarına gitmesin biraz burnundan gelsin hayat.

Ona ait olan borcu ödemeyin,kartı bile ödeyemedim deyip geçin (21 bin oldu demişsiniz)
Ailesi de ikiyüzlü,durumu anlatıp çağırmışsınız hiç mi utanmadılar yiyip içerken?
Ödemeyeceğim asla. Annesi hep bir rol içinde aman oğlum pahalı der ve alır. Kendine almakla kalmaz izmirdekilere de alır abisine ablasına. Ve herşeyi eşim öder. Yalandan kendi ödemeye çalışır ama o da bizde biliyoruz bizim ödeyeceğimizi. Bir ara ben kendi kendime kötü biriyim galiba diyordum, böyle harcamaları filan düşünüyorsun onun ailesi falan diye kötü hissediyordum ama salakmışım işte

Sorumsuz ve tembel adamdan ne koca olur ne de baba. Boşanmanız sizin için en hayırlısı olur. Yoksa bu adam size daha çok borç kitler.

bence adam da ailesi de yuzsuz. bakin annesine neler neler demis, kadin bi sey soylememis. boyle insanlarin mantigi aman faydalanayim da konussun dursun.

Hahaha bu laflara sakin güvenme iş ciddiyete bindi mi 5 kuruşa yapışır bu tipler.. senden çok sahiplenirler benim emeğim yok ki demezler bile

Ben de aynı şeyi
Düşünüyorum

Ben daha gençken hasta bir insan üzülünce henen ölecek zanneder herşeye alttan alır kendimden vazgeçerdim resmen.Benim babam doğuştan kalp hastasıydı ne çileler çekti ne uzüntüler yaşadı ama Allahım ona 72 koca sene lütfetti.Biraz acımasızca bulanlar olabilir ama gerçek bu.Kimse üzüntüden ölmez siz kendi hayatınızı yoluna koymaya bakın.Bu adamdan bir cacık olmaz.Devam ettiğiniz sürece o borç 600 bine çıkar.Utanmamış korkmamış bu kadar borcun üstüne bide ailesine 21 bin harcamış.Kusura bakmayında size değer verse böyle bişey yapmazdı zaten.

Bence ailesi daha fena. Hadi kocası almış da ailesi dememiş mi bunlar fazla kabul etmeyiz.

Hem ev işlerini yemeği hallediyorsunuz hem de evi geçindirmeye çalışıyorsunuz, adam iyi hissetsin diye de her şeyi yapıyorsunuz. Tüm sıkıntıları siz çekiyorsunuz, adamın umrunda değil belli ki alışmış rahata. Mızmız bir çocuk gibi, size sabırlar diliyorum ve umarım bu kamburdan bir an önce kurtulursunuz.

Ben olsam elin ogluna bakacagima annemle babamla yasar onlarla ilgilenirdim. Babanizin saglik sorunlari var anladigim kadariyla, uzulmesin istiyorsunuz. Bu olaylari anlatip, esinizden ayrilip, onlarla beraber yasasaniz daha iyi olmaz mi diye dusundum. Hem akliniz kalmaz. Siz bilirsiniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…